DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Tajnim
ali jos se nije upecala 
ali jos se nije upecala 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ali jos se nije upecala 
Nesi:'Bar vece...ja malo okasnila...ali za svrsavanje nikad nije kasno...
:wink:
DellBoy-011:Nesi:'Bar vece...ja malo okasnila...ali za svrsavanje nikad nije kasno...
:wink:
Sto kasnije, to bolje![]()

, a znas onu izreku o vinu, sto starije...DellBoy-011:Ma znam bre, pusti malo da foliram, MOJA Nesi :wink:

Nesi:Sad mi nesto pade na pamet...vidis kako se nekako desi da svako vece ostajemo sami...nema drugih clanova...i svako vece sve kasnije i kasnije svrsavamo![]()

DellBoy-011:Nesi:Sad mi nesto pade na pamet...vidis kako se nekako desi da svako vece ostajemo sami...nema drugih clanova...i svako vece sve kasnije i kasnije svrsavamo![]()
ej, ja imam utisak da su oni tu negde, voajerishu i cekaju razvoj situacije![]()
8)

apotekarka:Beše to naporan period, ali sada je sa tim svršeno :wink:
Ostalo je malo torte, ako neko hoće da se posluži (ili namaže), samo izvolte![]()
...Mljac! Ko-je-to vas dve olizao?...zubarka:apotekarka:Beše to naporan period, ali sada je sa tim svršeno :wink:
Ostalo je malo torte, ako neko hoće da se posluži (ili namaže), samo izvolte![]()
Jao,hvala draga,jos ako je vocna...Mmmmm.Mazacemo se nego sta cemo :wink: ,a tek ko ce sve to polizati :wink: ...Mljac....
kojote:...Mljac! Ko-je-to vas dve olizao?...zubarka:apotekarka:Beše to naporan period, ali sada je sa tim svršeno :wink:
Jao,hvala draga,jos ako je vocna...Mmmmm.Mazacemo se nego sta cemo :wink: ,a tek ko ce sve to polizati :wink: ...Mljac....
![]()
...Naravno, kojote... 8)
rastamann:Iju!
Sramota

kojote:...Mljac! Ko-je-to vas dve olizao?...zubarka:apotekarka:Beše to naporan period, ali sada je sa tim svršeno :wink:
![]()
...Naravno, kojote... 8)
DellBoy-011:Kakvo smorno popodne, da se svrrrrsi od muke![]()
DellBoy-011:Kakvo smorno popodne, da se svrrrrsi od muke![]()