dadap
Primećen član
- Poruka
- 946
Ja sam samo da se javim pre nego sto zbrisem na picence... :wink: 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:wink:Dlakava_Strvina:Ćuti još si ti i drobar!

spark:UPITNIK:
HOROSKOPSKI ZNAK:
skorpija
U CEMU SAM NAROCITO:
-ISKUSTVO U SVIM STILOVIMA I DISCIPLINAMA,DIPLOMA SEKSUALNOG TEORETICARA,A U NESVEST BACAM MASAZOM I ODNOSOM SA PARTNEROM U TOKU SAMOG CHINA.
NA KOJOJ FUNKCIJI?
- VELIKI UCITELJ MISTERIJE ORGAZMA POVREMENO MASER U STRANKI
RAZNO,NARAVNO:
-NA OVOM MESTU BIH ISTAKAO DA CU, MARLJIVO MASIRATI I RADITI, I BITI DOBAR I VERAN CHLAN
u beogradu 11.10.2004
SPARK

Lilu:E Kide nemoj ja da ti malo gazim po lobanji!
Sta sam uradio
Prvi put na ovom forumu sam nekome rekao nesto "ruzno" u prenesenom znacenju i sta sad. Imam malo poruka, pa ako ne verujes da sam po prirodi miran pogledaj ih sve pa prosudi.
Da li ja idem po temama foruma i postavljam provokatorska pitanja
NE, NE i NE
Ako je neophodno banuj me, ako moze da prodje bez kazne
I'm happy

apotekarka:Gde je moj mali ljubimac?![]()
Ko mi ga je naljutio?![]()
Nemoj da mi se sekiraš, važno je da te mi ovde svi volimo, mazimo, pazimo i zovemo djole :wink:
Dakle, da nastavimo sa fizikalnom terapijom, evo ja sam prilegla da odmorim svoje stare kosti :wink:![]()
![]()
Šta i kako sad?![]()
bas je slatka apotekarka:Hackers:A na mene ste zaboravili?
Pa ja sam uvek tu :wink:![]()
Taman posla!
Dobro si se pokazao prilikom upada negativno naelektrisanih padobranaca, svaka ti se dala, valjaćeš ti nama na čelu ministarstva odbrane i kontracepcije :wink:
Moram indiskretno da te priupitam koristiš li kondom i ako da koja ti je omiljena marka![]()

spark:-sad vidim zasto si vodja marketing projekta.
al nisi mi odgovorila kako se slkichice shilju
ili nesmes od tetka lile?
ne ucenjujem nastavicemo terapiju al me razbi znatizelja...
ajde reci mi reci,reci mi!!!
DellBoy-011:Živa istina! Meni bar dva puta, al' nisam ukapirao ni dan danas![]()
p.s. poslao sam ti neke sličice za sajt, da prostish :wink:
0077:Ako si na I.E a ako koristiš Operu malo se razlikujeDLAKAVI ,ajde ti to stručno obijasni čoveku :wink:
Zatvaraš ovako:[/img],ajde probaj :wink:spark:(IMG)http://forum.krstarica.com/images/pictures/12054898224165be2495438.jpg(img)