DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
UPITNIK:

HOROSKOPSKI ZNAK:
skorpija
U CEMU SAM NAROCITO:
-ISKUSTVO U SVIM STILOVIMA I DISCIPLINAMA,DIPLOMA SEKSUALNOG TEORETICARA,A U NESVEST BACAM MASAZOM I ODNOSOM SA PARTNEROM U TOKU SAMOG CHINA.
NA KOJOJ FUNKCIJI?
- VELIKI UCITELJ MISTERIJE ORGAZMA POVREMENO MASER U STRANKI
RAZNO,NARAVNO:
-NA OVOM MESTU BIH ISTAKAO DA CU, MARLJIVO MASIRATI I RADITI, I BITI DOBAR I VERAN CHLAN

u beogradu 11.10.2004
SPARK

spark:
UPITNIK:

HOROSKOPSKI ZNAK:
skorpija
U CEMU SAM NAROCITO:
-ISKUSTVO U SVIM STILOVIMA I DISCIPLINAMA,DIPLOMA SEKSUALNOG TEORETICARA,A U NESVEST BACAM MASAZOM I ODNOSOM SA PARTNEROM U TOKU SAMOG CHINA.
NA KOJOJ FUNKCIJI?
- VELIKI UCITELJ MISTERIJE ORGAZMA POVREMENO MASER U STRANKI
RAZNO,NARAVNO:
-NA OVOM MESTU BIH ISTAKAO DA CU, MARLJIVO MASIRATI I RADITI, I BITI DOBAR I VERAN CHLAN

u beogradu 11.10.2004
SPARK

Toooo!!!!!
Maser!!!!!

Vidi molim te nešto me priteglo po sred leđa

1052690323416ad5102ac78.jpg

Hitna intervencija je potrebna :wink:

Lilu:
E Kide nemoj ja da ti malo gazim po lobanji!

Sto :?: Sta sam uradio :?: Prvi put na ovom forumu sam nekome rekao nesto "ruzno" u prenesenom znacenju i sta sad. Imam malo poruka, pa ako ne verujes da sam po prirodi miran pogledaj ih sve pa prosudi.

Sto njih ne upozoravas :?: Da li ja idem po temama foruma i postavljam provokatorska pitanja :?: :arrow: NE, NE i NE

Kapiram ja da to ne treba raditi i sve ono forum harmony itd, ali stvarno nije u redu. Nije svako svrSHiZGodan :D

Toliko :!: Ako je neophodno banuj me, ako moze da prodje bez kazne :arrow: I'm happy :D

apotekarka:
Gde je moj mali ljubimac? :D
Ko mi ga je naljutio? :(
Nemoj da mi se sekiraš, važno je da te mi ovde svi volimo, mazimo, pazimo i zovemo djole :wink:

Dakle, da nastavimo sa fizikalnom terapijom, evo ja sam prilegla da odmorim svoje stare kosti :wink: :lol:

1238860157416adc73446f3.jpg

Šta i kako sad? :idea:

Video sam pp :wink: Hvala na savetima :)
Takodje sam video i novu galeriju :arrow: bas je slatka :D Naravno u smislu dizajna (da se ne zameram sefu :wink: )

apotekarka:
Hackers:
A na mene ste zaboravili?
Pa ja sam uvek tu :wink: :lol:

Taman posla!
Dobro si se pokazao prilikom upada negativno naelektrisanih padobranaca, svaka ti se dala, valjaćeš ti nama na čelu ministarstva odbrane i kontracepcije :wink:
Moram indiskretno da te priupitam koristiš li kondom i ako da koja ti je omiljena marka :)

Cuj plastika, fuj, samo PET :lol:

spark:
-sad vidim zasto si vodja marketing projekta.
al nisi mi odgovorila kako se slkichice shilju
ili nesmes od tetka lile?
ne ucenjujem nastavicemo terapiju al me razbi znatizelja...
ajde reci mi reci,reci mi!!!

E ovako za sve zainteresovane!
Ovo sam pisala na pp dvadeset puta i više ne želim tako da evo javnog objašnjenja za sve....
Staviš sliku na profil ili na neku veb adresu, klikneš na nju desnim klikom,pa na properties levim, pa uradiš copy adrese slike, pa onda u textu ovako
, ok?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back