chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
Ajoj znam, tamo gde je najtoplije... Ne smem da kazem, stidim seDellBoy-011:Pa znaš gde možeš najbolje da ih ugreješ, hajde... znam da znaš :wink:
ops:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajoj znam, tamo gde je najtoplije... Ne smem da kazem, stidim seDellBoy-011:Pa znaš gde možeš najbolje da ih ugreješ, hajde... znam da znaš :wink:
ops:Manje priče-više pipanjachokolada:Sta ce mi rukavice. :shock:apotekarka:Ju, grdna, šta će ti gumene rukavice? :shock:
Neka šef stavi gumu i to je dovoljno zaštite od iznenađenja :wink:![]()
![]()
![]()
Zamisli da nas covek laze i da je zensko (kao sto si ti musko :wink: ), pa da mu tj. joj pipam dole. Nisam ja lezibejka znate. :wink:

DellBoy-011:Bro jutro, g-đo apotekarka, jeste se lepo naspavali, nije bilo hladno, tako neotkrivena?![]()

DellBoy-011:Manje priče-više pipanjachokolada:Sta ce mi rukavice. :shock:apotekarka:Ju, grdna, šta će ti gumene rukavice? :shock:
![]()
![]()
Zamisli da nas covek laze i da je zensko (kao sto si ti musko :wink: ), pa da mu tj. joj pipam dole. Nisam ja lezibejka znate. :wink:![]()

Ništa sladje nego kad se devojka postidi :wink:chokolada:Ajoj znam, tamo gde je najtoplije... Ne smem da kazem, stidim seDellBoy-011:Pa znaš gde možeš najbolje da ih ugreješ, hajde... znam da znaš :wink:ops:
Ja sam već popio vruću ness sa puno mleka, malo se vaćarim sa chokoladom, pa ću na Kej.apotekarka:DellBoy-011:Manje priče-više pipanjachokolada:Sta ce mi rukavice. :shock:apotekarka:Ju, grdna, šta će ti gumene rukavice? :shock:
![]()
![]()
Zamisli da nas covek laze i da je zensko (kao sto si ti musko :wink: ), pa da mu tj. joj pipam dole. Nisam ja lezibejka znate. :wink:![]()
Ljudi, hoćemo da popijemo prvo kaficu pa onda da se ispipavamo ko šta ima :wink:![]()

I ja reko gde cemo ranije pipati. Jel mogu ja toplu cokoladu, znate ne pijem kafu.apotekarka:Ljudi, hoćemo da popijemo prvo kaficu pa onda da se ispipavamo ko šta ima :wink:![]()
mhmmmmmmmm
Hocu tu, hocu tu! Hoces li ti da mi je napravis ili moram ja ovako polu gola da ustajem iz kreveta! :wink:DellBoy-011:Topla chokoladamhmmmmmmmm
![]()
Sa šlagom, koji ostaje na usnama

Veoma cesto se desi da se sva izmusam (svuda).....DellBoy-011:Ja ću, dušo, samo ti lezi![]()
A posle ćemo da pokpimo to gde si musava![]()

Dobro jutro i vamachokolada:Veoma cesto se desi da se sva izmusam (svuda).....DellBoy-011:Ja ću, dušo, samo ti lezi![]()
Dobro i tebi!mrvica 2:Dobro jutro i vamachokolada:Veoma cesto se desi da se sva izmusam (svuda).....DellBoy-011:Ja ću, dušo, samo ti lezi![]()
,je..te, pa kako mozete od ranog jutra....
![]()

mrvica 2:Dobro jutro i vamachokolada:Veoma cesto se desi da se sva izmusam (svuda).....DellBoy-011:Ja ću, dušo, samo ti lezi![]()
,je..te, pa kako mozete od ranog jutra....
![]()
8)Dlakava_Strvina:Izem ti nedelju, kad nema glasanja... :shock:
A vidim ja nesto mi od sabajle fali... 
:wink:apotekarka:Dlakava_Strvina:RUKE NA SIS!
SVE STE PRIVEDENE!
![]()
![]()
![]()
8)
Jel ovako? :wink:
![]()
Što volim kad muško podvikne, pa još ovoliko muško![]()

:wink: