dadap
Primećen član
- Poruka
- 946
Pa uhvatila sam ga, zar ne primecujes... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

:wink:
ops:
ops:
ops: 0707 i ja smo se zaneli u evociranje uspomena i stukosmo pakovanje ultra thina dok si reko DSDS, neće se ponoviti (a najverovatnije hoće
)
zubarka:Dobro jutro i srecan rad kolege.
Sanjala sam(da neverujete) nocas koleginicu Apotekarku,kao nas dve u onoj finoj prodavnici donjeg vesa u novom Merkatoru biramo tangice i bruseve i pricamo...
Za informaciju svih,apotekarka ima jako lep osmeh :wink: .

Znači, Apotekarka je bila i u tvojoj ordinaciji ne samo u sexi shopu?zubarka:Za informaciju svih,apotekarka ima jako lep osmeh
Oprošteno, ali, ali... smanjite malo doživljaj! Mnooogo brate imate uspomena za "evokažu"!apotekarka:Ja se stvarno izvinjavamops:
ops:
ops: 0707 i ja smo se zaneli u evociranje uspomena i stukosmo pakovanje ultra thina dok si reko DSDS, neće se ponoviti (a najverovatnije hoće
![]()
)
Jel neko pristavio za kafu?![]()
apotekarka:Dobra je, samo malo masturbatorska :wink:

Moze bez secera, a volim vesh, mogao bi i ja da se pridruzim, ali da se ne zanesemo, mislim da ne zanesemo a ono od juche samo napred i u buduce DSDSapotekarka:Jaaaoooo!
De me nađe, pa još u mom omiljenom ambijentu!!!
E pa stvarno, nema te nema, al kad dođeš, odmah se vidi da si došla![]()
Kakvu kafu piješ?![]()

) pogledi,mali signali,neka razmena energije,seksualnost u vazduhu...Ili je to samo jedan od dana u kojima moja nalozenost dostize maksimum? 8) .Molim vas kolege objasnite mi,da li i vi imate takve impresije sa terena? :wink:Mmmm pile moje! I mene nešto uhvatila milodušnost! Sad kad izjurcam iz kancelarije! Prelijepo vrijeme! Neću ulazili u kući (prvo tuš pa klopa i crta!)gost0707:
Dlakava_Strvina:Dopuna otvorenog pisma za Lilu:
Ono banovanje sam ti zapamtio jer sam tad pravio svoje prve, male i naivne korake po internetu, a neko se zayebavao koristeći "monitor programe"...
Dalje, ne želim da se svađam sa tobom, ali mislim da stvaaarno preteruješ... Otkud ti odjednom u ovoj priči? U čemu je problem? Ali ajde stvarno... Taman sam mislio da se oslobodim od napetosti u firmi, i onih idiota čija funkcija zaista prevazilazi mentalne sposobnosti, kad ono - još gluposti...
Jel ima neki valjan razlog zbog kog se ova tema treba zatvoriti?![]()
ebiga...