DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
Dobra je, samo malo masturbatorska :wink:

Eh, nadam se da se Lilu neće ljutiti što repliciram, ali na ovu konstataciju moram da odgovorim...

SVE IDEOLOŠKE PESME SU MASTURBATORSKOG KARAKTERA, u nekim zemljama je i himna takva...
:roll: :idea:

inače pesma se nalazi na 355 stranici, i malo je modifikovana za potrebe naše stranke... Pazite samo da ne preopteretite siroti server Krstarice

Proshetah malo,divan dan,pticice cvrkucu,ali o cemu se radi,toliko dobrih macana (i mackica) je izmilelo da je to neverovatno.Na svakom koraku uzagreni(da ne kazem milokurasti :lol: ) pogledi,mali signali,neka razmena energije,seksualnost u vazduhu...Ili je to samo jedan od dana u kojima moja nalozenost dostize maksimum? 8) .Molim vas kolege objasnite mi,da li i vi imate takve impresije sa terena? :wink:

Dlakava_Strvina:
Dopuna otvorenog pisma za Lilu:

Ono banovanje sam ti zapamtio jer sam tad pravio svoje prve, male i naivne korake po internetu, a neko se zayebavao koristeći "monitor programe"...
Dalje, ne želim da se svađam sa tobom, ali mislim da stvaaarno preteruješ... Otkud ti odjednom u ovoj priči? U čemu je problem? Ali ajde stvarno... Taman sam mislio da se oslobodim od napetosti u firmi, i onih idiota čija funkcija zaista prevazilazi mentalne sposobnosti, kad ono - još gluposti...
Jel ima neki valjan razlog zbog kog se ova tema treba zatvoriti?
:?:

Auuu bre Dlakavi, koji ti je? Sto si bre uvek nadrndan? I to banovanje je bila zayebancija, ili si ti preterano sujetan? Toliko ti znaci to kopiranje? Jel draz u kopiranju ili u tome da protivurecis? Ako neko zamoli jednom, pa drugi put... missim... bezveze je da moli i treci... :wink: i pssst bre, samo se ti bunis!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back