U poslednje vreme nema Dade

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

NaraYan:Veza sa dalekim istokom uspeshno uspostavljena.
Vashe želje i prohteve dostavljajte u prostorijama DSDS od 0 -24h. 8)
MDDSS.
Tu sam nadgledam situaciju... :wink:ilic73:U poslednje vreme nema Dade![]()
![]()
![]()
i tata bi sinejeasus:NaraYan:Veza sa dalekim istokom uspeshno uspostavljena.
Vashe želje i prohteve dostavljajte u prostorijama DSDS od 0 -24h. 8)
MDDSS.
jel moze neka azijatkinja na par dana...mislim da mi pospremi sobu i tako to...![]()

apotekarka:Kako je život leeeep!![]()
![]()
![]()
Sinoć sam maximalno opravdano izostala iz stranke, znate kako je, greju radijatori, deca spavaju, ja okupana i umotana u pufnasti bade mantil, ma...samu bi sebe poyebala a kamoli neće on :wink:
I tako se mi lepo provedemo, ja zaspim kao beba i umesto da sanjam nešto lepo, ja sanjam kako mi muž saopštava da mu je neka devojka sa službenog puta trudna i da sad mora da se oženi sa njom.
A meni krivo, ne zato što je yebo nego što opet hoće da se ženi![]()
![]()
Onda se probudim i shvatim da ne pada kiša i opet se oraspoložim![]()
Nekome ne treba mnogo :wink:![]()
ps:Muž se izvinjava Makimaki na otkrivanju one noći, kad se naviknemo na stilove spavanja jedni kod drugih biće mnogo bolje!![]()
Kide83:jeasus:dobismo mi i FAN CLUB
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jel imamo navijacku pesmuA lude i zagorele navijacice
![]()
![]()
apotekarka:Kako je život leeeep!![]()
![]()
![]()
Sinoć sam maximalno opravdano izostala iz stranke, znate kako je, greju radijatori, deca spavaju, ja okupana i umotana u pufnasti bade mantil, ma...samu bi sebe poyebala a kamoli neće on :wink:
I tako se mi lepo provedemo, ja zaspim kao beba i umesto da sanjam nešto lepo, ja sanjam kako mi muž saopštava da mu je neka devojka sa službenog puta trudna i da sad mora da se oženi sa njom.
A meni krivo, ne zato što je yebo nego što opet hoće da se ženi![]()
![]()
Onda se probudim i shvatim da ne pada kiša i opet se oraspoložim![]()
Nekome ne treba mnogo :wink:![]()
ps:Muž se izvinjava Makimaki na otkrivanju one noći, kad se naviknemo na stilove spavanja jedni kod drugih biće mnogo bolje!![]()
mislim sta god radili drage kolege vazno je samo DSDS :wink:
Valjda zato sto nisam redovna na sastancima, a nisam ni dovoljno inventivna da je sama smislim. Stoga, ako ste, u dosadasnjem radu i zalaganju, primetili da vam neka funkcija opako nedostaje, imenujte mene. Rado cu se prihvatiti svakog stranackog posla koji niko drugi do sada nije mogao/hteo da obavlja.
.Naime,sinoc sam mislila da cu biti sama jer mi je dragi bio na putu,kad,eto neocekivanog obrta situacije,vratio se ranije i naravno bi sta bi :wink: .Jos kada se uzme u obzir da se nismo savatali jedno 4 dana i par sati plus
,traaaa la laaaaa,la laaaaa...maja mala mama:Toliko me je grip slomio da nisam bila ni za sta...ali evo me u punoj snazi,posle jutrosnjeg DS...ma ,preporodjena...![]()
Nema sta dobro DSDS ne moze da izlechi! :wink: Tra laaa laaa....Jos uvek cvrkucem po kuci!
igrutin1:Ma razmisljala sam ja o tome, mada mi cudno da vec nema nekog na tom mestu. Ipak su to uobicajene stranacke aktivnosti, pa valjda je to neko regulisao do sada. Ali, ako nema, ja rasirenim rukama i nogama prihvatam funkciju Ministra za 3++. Ako se rukovodstvo stranke slaze mozemo dogovoriti polaganje zakletve za kad deca polezu.
nakon zakletve 
pa zar ne :wink: eto kako si ti lepo legla i da se vidi
gost0707:ps:Igrutine, ni ne pomišljaj na to da nisi dovoljno inventivna da odrediš sebi funkciju, kad se samo setim one noći kad smo se onako kreativno bavili grupnjakom zar je to za bacanje?
Mogla bi da budeš na čelu ministarstva za grupni sex ili trojke
pa zar ne :wink: eto kako si ti lepo legla i da se vidi
A sta bi sa nasim dogovorom,tvojom tackomdadap:Tu sam nadgledam situaciju... :wink:ilic73:U poslednje vreme nema Dade![]()
![]()
![]()