DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je život leeeep! :D :D :D
Sinoć sam maximalno opravdano izostala iz stranke, znate kako je, greju radijatori, deca spavaju, ja okupana i umotana u pufnasti bade mantil, ma...samu bi sebe poyebala a kamoli neće on :wink:

I tako se mi lepo provedemo, ja zaspim kao beba i umesto da sanjam nešto lepo, ja sanjam kako mi muž saopštava da mu je neka devojka sa službenog puta trudna i da sad mora da se oženi sa njom.
A meni krivo, ne zato što je yebo nego što opet hoće da se ženi :idea: :twisted:
Onda se probudim i shvatim da ne pada kiša i opet se oraspoložim :D
Nekome ne treba mnogo :wink: :lol:

ps:Muž se izvinjava Makimaki na otkrivanju one noći, kad se naviknemo na stilove spavanja jedni kod drugih biće mnogo bolje! :D

apotekarka:
Sinoć sam maximalno opravdano izostala iz stranke, znate kako je, greju radijatori, deca spavaju, ja okupana i umotana u pufnasti bade mantil, ma...samu bi sebe poyebala a kamoli neće on :wink:

I tako se mi lepo provedemo, ja zaspim kao beba i umesto da sanjam nešto lepo, ja sanjam kako mi muž saopštava da mu je neka devojka sa službenog puta trudna i da sad mora da se oženi sa njom.
A meni krivo, ne zato što je yebo nego što opet hoće da se ženi :idea: :twisted:

ps:Muž se izvinjava Makimaki na otkrivanju one noći, kad se naviknemo na stilove spavanja jedni kod drugih biće mnogo bolje! :D

Dobar san :roll: dobar dan :D

Kide83:
jeasus:
dobismo mi i FAN CLUB
company_name.gif

fing22.gif
fing22.gif
fing22.gif
fing22.gif
fing22.gif

A jel imamo navijacku pesmu :?: A lude i zagorele navijacice :?: :D

Izvinjavam se sto citiram sam sebe :shock: :roll:

Evo navijacke pesme (bar pocetak)

Pune tribine zeljnih je*aca
Svetla se gase, u ribama sve gori
Uzdasi zudnje, barjak se viori
DSDS sada rade oni...
Ale, ale,...

Zaboravih ovo Ako neko ima tekst pesme do kraja neka mi posalje na pp da vidim jel moze da se jos nesto doradi

apotekarka:

Zivot je leeeeeeeeeep kad zvezzde sjaju nama kad moze da se DSDS svaki dan :lol: :lol: :lol: mislim sta god radili drage kolege vazno je samo DSDS :wink:

Sinoc deca uspavala mene, umesto ja njih, a bas sam htela da se druzim.

Nemam funkciju, draga apotekarko. :( Valjda zato sto nisam redovna na sastancima, a nisam ni dovoljno inventivna da je sama smislim. Stoga, ako ste, u dosadasnjem radu i zalaganju, primetili da vam neka funkcija opako nedostaje, imenujte mene. Rado cu se prihvatiti svakog stranackog posla koji niko drugi do sada nije mogao/hteo da obavlja.

Sto kaze koleginica Apotekarka zivot je lep ili da budemo u fazonu naj novijih filmskih ostvarenja "Zivot je chudo"!!
Dragi moji,nista lepse od iznenadnog i nicim izazvanog DSDS :lol: .Naime,sinoc sam mislila da cu biti sama jer mi je dragi bio na putu,kad,eto neocekivanog obrta situacije,vratio se ranije i naravno bi sta bi :wink: .Jos kada se uzme u obzir da se nismo savatali jedno 4 dana i par sati plus :roll: ,nemam reci kojim bih vam opisala sinocnji bliski susret.
Jutro suncano,ne idem na posao,kafa u krevetu,ma milina.Od kako sam otvorila okice moje smedjkaste,samo pevusim :P ,traaaa la laaaaa,la laaaaa...

Ma razmisljala sam ja o tome, mada mi cudno da vec nema nekog na tom mestu. Ipak su to uobicajene stranacke aktivnosti, pa valjda je to neko regulisao do sada. Ali, ako nema, ja rasirenim rukama i nogama prihvatam funkciju Ministra za 3++. Ako se rukovodstvo stranke slaze mozemo dogovoriti polaganje zakletve za kad deca polezu.

igrutin1:
Ma razmisljala sam ja o tome, mada mi cudno da vec nema nekog na tom mestu. Ipak su to uobicajene stranacke aktivnosti, pa valjda je to neko regulisao do sada. Ali, ako nema, ja rasirenim rukama i nogama prihvatam funkciju Ministra za 3++. Ako se rukovodstvo stranke slaze mozemo dogovoriti polaganje zakletve za kad deca polezu.

uh ja bi da polegnem i da se zakunem da cu da overavam DSDS :lol: nakon zakletve :roll: :wink: :lol:

ps:Igrutine, ni ne pomišljaj na to da nisi dovoljno inventivna da odrediš sebi funkciju, kad se samo setim one noći kad smo se onako kreativno bavili grupnjakom zar je to za bacanje?
Mogla bi da budeš na čelu ministarstva za grupni sex ili trojke[/quote]

Malena nema marketinga bez slichica :shock: mora prvo da se posveti i da se obrati sa slichicom u profilu pa onda, ovako :?: :cry: :?: pa zar ne :wink: eto kako si ti lepo legla i da se vidi :lol:
Nemoj da mi se prehladish koleginice, nije bas tako toplo 8)

gost0707:
ps:Igrutine, ni ne pomišljaj na to da nisi dovoljno inventivna da odrediš sebi funkciju, kad se samo setim one noći kad smo se onako kreativno bavili grupnjakom zar je to za bacanje?
Mogla bi da budeš na čelu ministarstva za grupni sex ili trojke

Malena nema marketinga bez slichica :shock: mora prvo da se posveti i da se obrati sa slichicom u profilu pa onda, ovako :?: :cry: :?: pa zar ne :wink: eto kako si ti lepo legla i da se vidi :lol:
Nemoj da mi se prehladish koleginice, nije bas tako toplo 8)[/quote]

Oh, vrlo rado, samo nedostaje mi odgovarajuca tehnologija. (Dok se ne vrati muz iz NYC, tamo je pazario neku kameru). Mozda se i prisetim koja mi bi adresa sajta de ima par nekih slicica, samo to mnogo davno slikano. E, odo nacas, iskipe mi mleko!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back