chokolada:Nemam pojma, nestade covek! A gde su ostali danas, sve to izgleda zauzet i radan narod, samo ja dzabalebarim!
Jasno ko dan.
nasmejano,
i posle DSDS :wink: da budes ispunjena Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chokolada:Nemam pojma, nestade covek! A gde su ostali danas, sve to izgleda zauzet i radan narod, samo ja dzabalebarim!
nasmejano,
i posle DSDS :wink: da budes ispunjena

Kide83:Da se dobro svrsi
Kada pocne zivot nekad da te gusi
ti se odmah uclani u DSDS.
Sve ce ti krenuti tokovima novim
i ja ih posle dva dana vec sve gotivim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto bi rekao sef:
NAPREDOVACES![]()
![]()
:wink:
gost0707:apotekarka:Kilavi na momente ali ide...chokolada:Evo i mene ponovo. Da li i vas zeza Krstarica ili to samo mene?
Gde nam se izgubi ovaj mali?
Ma ako ga nema nije bitno, ja ionako nisam ljubitelj piletine, dok bih recimo ministru za turizam morala da prišapnem na uvce šta sam sanjala noćas posle onog silnog virtualnog orgijanja :wink:
reci srce vidis da sam nestrpljiv![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

[/quote]
[/quote]
koliko imas godina :wink: koliko puta si imala DSDS :shock: :wink: , koliko imas bezazlenih ...
:wink: , i tako togost0707:dok bih recimo ministru za turizam morala da prišapnem na uvce šta sam sanjala noćas posle onog silnog virtualnog orgijanja :wink:
[/quote]
[/quote]
koliko imas godina :wink: koliko puta si imala DSDS :shock: :wink: , koliko imas bezazlenih ...
:wink: , i tako to[/quote]

apotekarka:gost0707:dok bih recimo ministru za turizam morala da prišapnem na uvce šta sam sanjala noćas posle onog silnog virtualnog orgijanja :wink:
reci srce vidis da sam nestrpljiv![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote]
:wink: , i tako to[/quote]

PA dusho da pocnemo mi a oni nek se prikljucheapotekarka:Prihvata se!
Hoćemo ti i ja da počnemo da slavimo ili da sačekamo i ostale :wink:
ops: :wink:
Uskači i ti pod pokrivač i nemoj da ti zebu nogemandrak-21:pozdrav za 4000-iti post i mozemo poceti tu su mi svi atributi stapic sesir ...
apotekarka:Malo je hladnjikavo za jakuzi pa onda hajde da se zavučemo pod pokrivač i igramo društvene igre!![]()
Evo ti izaberi:"ledenog čike","kamene face", "ko prvi-magarac"ili "sve je dobro što se dobro svrši"
a možemo i sve redom :wink:![]()
gost0707:apotekarka:Malo je hladnjikavo za jakuzi pa onda hajde da se zavučemo pod pokrivač i igramo društvene igre!![]()
Evo ti izaberi:"ledenog čike","kamene face", "ko prvi-magarac"ili "sve je dobro što se dobro svrši"
a možemo i sve redom :wink:![]()
Ma redom najbolje, vidis da je toplo ispod pokrivacha, ajde da se igramo, evo vezao sam te za krevet, sad ti... :wink::wink:
apotekarka:Uskači i ti pod pokrivač i nemoj da ti zebu nogemandrak-21:pozdrav za 4000-iti post i mozemo poceti tu su mi svi atributi stapic sesir ...![]()
Mmmmmmmm što ste slatki tako ušuškani dođe mi da vas pojedem, samo ne znam odakle da počnem :wink:
idemo polako nezno po redu evo ja cu dapocnem sa noznim prsticima
mandrak-21:tvrd sam ko stena ajde kreni i ne prekidaj ,za pocetak zakljucaj muza u kupatilo

apotekarka:Može!
A sad ja!
Ovako se igra "ledeni čika":
Šta god ja da ti radim ti moraš da budeš tvrd kao od leda i ne smeš da počneš da se topiš![]()
Jel dogovoreno?