DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gost0707:
apotekarka:
chokolada:
Evo i mene ponovo. Da li i vas zeza Krstarica ili to samo mene?
Kilavi na momente ali ide...
Gde nam se izgubi ovaj mali?
Ma ako ga nema nije bitno, ja ionako nisam ljubitelj piletine, dok bih recimo ministru za turizam morala da prišapnem na uvce šta sam sanjala noćas posle onog silnog virtualnog orgijanja :wink:

reci srce vidis da sam nestrpljiv :o :o :o :o :o :o :o :o

Ček da se povratim od šoka što sam shvatila da sam nabila cifru na 4000 :shock: :!:

dok bih recimo ministru za turizam morala da prišapnem na uvce šta sam sanjala noćas posle onog silnog virtualnog orgijanja :wink:[/quote]

reci srce vidis da sam nestrpljiv :o :o :o :o :o :o :o :o[/quote]

Ček da se povratim od šoka što sam shvatila da sam nabila cifru na 4000 :shock: :!:[/quote]

Pa dobro sad ko obraca paznju na brojeve :wink: pusti sad to, zamisli sta se sve ne broji :arrow: koliko imas godina :wink: koliko puta si imala DSDS :shock: :wink: , koliko imas bezazlenih ... :lol: :wink: , i tako to

gost0707:
dok bih recimo ministru za turizam morala da prišapnem na uvce šta sam sanjala noćas posle onog silnog virtualnog orgijanja :wink:

reci srce vidis da sam nestrpljiv :o :o :o :o :o :o :o :o[/quote]

Ček da se povratim od šoka što sam shvatila da sam nabila cifru na 4000 :shock: :!:[/quote]

Pa dobro sad ko obraca paznju na brojeve :wink: pusti sad to, zamisli sta se sve ne broji :arrow: koliko imas godina :wink: koliko puta si imala DSDS :shock: :wink: , koliko imas bezazlenih ... :lol: :wink: , i tako to[/quote]

Znaš šta, u pravu si :D
Umesto da se šokiram sad ću lepo da počastim članstvo jednom lepom sličicom da nam svima bude svečano :D

17384097804140b6df7338d.jpg

I da ti ispričam kako sam sanjala da sam spopala jednog svog poslovnog saradnika koji svaki dan navraća na kratko i koji je to naravno oberučke prihvatio :D
Onda ovako blesava kakva sam odem i to ispričam svojim koleginicama pa možeš misliti kako su se smeškale kad je čovek (ni kriv ni dužan) danas poslom došao u firmu. :roll: :wink: :lol:

apotekarka:
gost0707:
dok bih recimo ministru za turizam morala da prišapnem na uvce šta sam sanjala noćas posle onog silnog virtualnog orgijanja :wink:

reci srce vidis da sam nestrpljiv :o :o :o :o :o :o :o :o

Pa dobro sad ko obraca paznju na brojeve :wink: pusti sad to, zamisli sta se sve ne broji :arrow: koliko imas godina :wink: koliko puta si imala DSDS :shock: :wink: , koliko imas bezazlenih ... :lol: :wink: , i tako to[/quote]

Znaš šta, u pravu si :D[/quote]

:D znas sta, moram ti reci da nije to bas tako bezazlen povod da malo proslavimo :wink: mislim da se malo proveselimo pa makar samo i 4 puta nije sala :roll: :wink:

apotekarka:
Malo je hladnjikavo za jakuzi pa onda hajde da se zavučemo pod pokrivač i igramo društvene igre! :D
Evo ti izaberi:"ledenog čike","kamene face", "ko prvi-magarac"ili "sve je dobro što se dobro svrši"
a možemo i sve redom :wink: :lol:

Ma redom najbolje, vidis da je toplo ispod pokrivacha, ajde da se igramo, evo vezao sam te za krevet, sad ti... :wink: :lol: :wink:

gost0707:
apotekarka:
Malo je hladnjikavo za jakuzi pa onda hajde da se zavučemo pod pokrivač i igramo društvene igre! :D
Evo ti izaberi:"ledenog čike","kamene face", "ko prvi-magarac"ili "sve je dobro što se dobro svrši"
a možemo i sve redom :wink: :lol:

Ma redom najbolje, vidis da je toplo ispod pokrivacha, ajde da se igramo, evo vezao sam te za krevet, sad ti... :wink: :lol: :wink:

Pa nemoj da me vezuješ ionako sam malobrojna, pa još i vezana, umrećete od dosade :lol: :lol: :lol:
Pusti me na slobodu a ja ću ti ispuniti tri želje :wink:

apotekarka:
mandrak-21:
pozdrav za 4000-iti post i mozemo poceti tu su mi svi atributi stapic sesir ...
Uskači i ti pod pokrivač i nemoj da ti zebu noge :D
Mmmmmmmm što ste slatki tako ušuškani dođe mi da vas pojedem, samo ne znam odakle da počnem :wink:

Dusho bez ostrih ujeda molim te :lol: idemo polako nezno po redu evo ja cu dapocnem sa noznim prsticima
pa do clanka i nazad za pocetak :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back