chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
Ja imam opravdanje! Ne radi mi digitalna, crkle baterije!DellBoy-011:Pa ima vas vec dovoljno, večeras je na redu ženski striptiz, šta se čeka?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam opravdanje! Ne radi mi digitalna, crkle baterije!DellBoy-011:Pa ima vas vec dovoljno, večeras je na redu ženski striptiz, šta se čeka?![]()
Ma, samo da poje'em OVO DOBRO PARCE...posle...pa, posle nek' me ona UDARI PA NEK' MI DA!chokolada:Reci cu te Divljoj, pa ces videti kad podivlja!kojote:...Najvishe volim cokoladice. Al' ne cele...
DOBRO PARCHE CHOKOLADICE...MLJAC!
8)![]()
DellBoy-011:Pa ima vas vec dovoljno, večeras je na redu ženski striptiz, šta se čeka?![]()
Puuuuu 'bem ti baterije!chokolada:Ja imam opravdanje! Ne radi mi digitalna, crkle baterije!DellBoy-011:Pa ima vas vec dovoljno, večeras je na redu ženski striptiz, šta se čeka?![]()

Moze, samo moramo da se krijemo! :wink:kojote:...CHOKOLADICE, UZECU TE KAO PARTNERKU ZA SVOJ...PLES SA VUKOVIMA...PROFIL...
8)

Vidis da sam znala ovo za tvoj rodjendan sad bi imao sliku. Idi kazni Apotekarku sto mi nije opsirno objasnila ranije! :wink:DellBoy-011:Yebiga, za neke stvari sam glup![]()
Sakri' me u SVOJU...FOLIJU 8)chokolada:Moze, samo moramo da se krijemo! :wink:kojote:...CHOKOLADICE, UZECU TE KAO PARTNERKU ZA SVOJ...PLES SA VUKOVIMA...PROFIL...
8)
Sad ce ona da se namesti u pozu za za kaznjavanje, mada ni tebi ne praštam, da znaschokolada:Vidis da sam znala ovo za tvoj rodjendan sad bi imao sliku. Idi kazni Apotekarku sto mi nije opsirno objasnila ranije! :wink:DellBoy-011:Yebiga, za neke stvari sam glup![]()

Sto meni, pa nisam ja nista kriva!DellBoy-011:Sad ce ona da se namesti u pozu za za kaznjavanje, mada ni tebi ne praštam, da znas![]()

To je nešto od ranije. Nemoj da komentarises, nego... znas ti sta trebachokolada:Sto meni, pa nisam ja nista kriva!DellBoy-011:Sad ce ona da se namesti u pozu za za kaznjavanje, mada ni tebi ne praštam, da znas![]()
![]()

Yebote, kako te volimchokolada:Dobro, dobro... Evo pljesni me po guzi jos jednom ekstra zato sto sam prigovarala.

Ma znas da ja ne udaram jako, samo mali shljap! a onda baby puderchokolada:Uh, sad ce da se crveni citavu noc, a nema ko da ljubi da prodje!![]()

DellBoy-011:apotekarka:jeasus:Apotekarko draga...
p.s. DS za verovatno sledece nedelje pravi party(na Chuburi)...svi ste pozvani preko mene...sta mislite ko pusta muziku???![]()
E pa to je baš lepo!![]()
Moram da vidim sa šefom da li nam preporučuje partijsko mešanje sa polu-strankama :wink: (mi smo cela DSDSa oni su pola DS :? )
ps:Nije mi dosta što me mrze vadikavi, sad kad se zamerim i demokratama....![]()
Ne yebemo se sa drugim strankama![]()
8)apotekarka:DellBoy-011:apotekarka:jeasus:Apotekarko draga...
p.s. DS za verovatno sledece nedelje pravi party(na Chuburi)...svi ste pozvani preko mene...sta mislite ko pusta muziku???![]()
E pa to je baš lepo!![]()
Moram da vidim sa šefom da li nam preporučuje partijsko mešanje sa polu-strankama :wink: (mi smo cela DSDSa oni su pola DS :? )
ps:Nije mi dosta što me mrze vadikavi, sad kad se zamerim i demokratama....![]()
Ne yebemo se sa drugim strankama![]()
Šef je rekao8)

Ili mozda za NASE STVARI :wink:Nesi:Ma zasto...to je najbolji nacin da ih pridobijemo za...NASU STVAR 8)

DellBoy-011:www.geocites.com/dsdsclub
pridruzite nam se![]()
chokolada:Ili mozda za NASE STVARI :wink:Nesi:Ma zasto...to je najbolji nacin da ih pridobijemo za...NASU STVAR 8)