-Eva-
Domaćin
- Poruka
- 3.240
Možda pišu i meni i tebi isto? Copy paste, copy paste? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Baby, tebe cu ce(s)kati zauvekchokolada:To jeste istina, samo umem ja biti tvrdoglava. Koliko si siguran da ces docekati?DellBoy-011:Nema veze, ko čeka - taj dočeka![]()

Ja bi sa tobom copy paste pa sve tako dok ne bude DSDS-Eva-:Možda pišu i meni i tebi isto? Copy paste, copy paste?![]()
, ali volim chokoladu pa to ti je :shock: :wink:Volim i ja goste! A zasto ti nemas neku slicicu u profilu? Bas je nefer, svi drugi su zalepili neki deo svoga tela a ti nista!gost0707:Ja bi sa tobom copy paste pa sve tako dok ne bude DSDS, ali volim chokoladu pa to ti je :shock: :wink:
Udavio se od nje... dobio holesterol dabogda!gost0707:Ja bi sa tobom copy paste pa sve tako dok ne bude DSDS-Eva-:Možda pišu i meni i tebi isto? Copy paste, copy paste?![]()
, ali volim chokoladu pa to ti je :shock: :wink:
Pa bilo je 8) nisi pratila, ja to menjam,chokolada:Volim i ja goste! A zasto ti nemas neku slicicu u profilu? Bas je nefer, svi drugi su zalepili neki deo svoga tela a ti nista!gost0707:Ja bi sa tobom copy paste pa sve tako dok ne bude DSDS, ali volim chokoladu pa to ti je :shock: :wink:

Yebi ga ja nikad ne uhvatim kada se nesto bitno desava. Bas bezvezegost0707:Pa bilo je 8) nisi pratila, ja to menjam,pa polako bice prilike :wink: , mozda ...
![]()

-Eva-:Udavio se od nje... dobio holesterol dabogda!gost0707:Ja bi sa tobom copy paste pa sve tako dok ne bude DSDS-Eva-:Možda pišu i meni i tebi isto? Copy paste, copy paste?![]()
, ali volim chokoladu pa to ti je :shock: :wink:
Slazem se sa choladicom.Svako ima neki deo tela a ti Evice.Ja sam nov ali spremam neku.-Eva-:Barem, pusti pužu rogove?!
-Eva-:Najbolje da ga rasparčamo; komad meni, komad tebi...
Steta za film.Treba pomoc da se naprave nove.... slike naravno?Ili da se pravi nesto drugo?DSDS???-Eva-:
A dali te ja slikam ili se slikam s`tobom?-Eva-:Može, može, mislim da bi te slike (napravljene u kooperaciji s tobom) bile prava stvar.
dobro dobro, volim Chokoladu a Volim i Evu, malo sam neodluchan...-Eva-:U decu ti nećemo dirati, to ide na bubanj, pa kako odluči žreb.

Kombinovaćemo.ilic73:A dali te ja slikam ili se slikam s`tobom?-Eva-:Može, može, mislim da bi te slike (napravljene u kooperaciji s tobom) bile prava stvar.
Ne dolazi u obzir! Meni si se obećao! Prevarantu nijedan!gost0707:dobro dobro, volim Chokoladu a Volim i Evu, malo sam neodluchan...-Eva-:U decu ti nećemo dirati, to ide na bubanj, pa kako odluči žreb.
Nema veze vodicu obe na krstarenje oko Floride i na Bahame da pravimo Bahamalije![]()