DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Ma zavisi od situacije, kako kad.millkica:koliko li traje to vaše svršavanje... za Ginisa mame mi![]()
A kod tebe?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma zavisi od situacije, kako kad.millkica:koliko li traje to vaše svršavanje... za Ginisa mame mi![]()

ja ti nisam koleginica....kebda:millkica:koliko li traje to vaše svršavanje... za Ginisa mame mi![]()
a koleginice jel i ginis clan?
pa shodno statutu stranke danima se svrsavamo
:shock: Pa kolega molim te obuzdaj se nije nam do bezobrazluka :shock: Mislim da shef treba da reaguje :wink:kebda:statut 486.285/04 - KO SE LJUTI ULETI MU KRUTI! :wink:
kebda:mislis sefica![]()
![]()
gost0707:kebda:mislis sefica![]()
![]()
:shock: delboy011 :shock:
ops: piiih... al' ste fini svi od reda....kebda:gost0707:kebda:mislis sefica![]()
![]()
:shock: delboy011 :shock:
OPROSTITE kuriru "djoki"ops:
a kad mi SKRESU platu.........jojjjjjjjj

zini da ti kažemDellBoy-011:Ma zavisi od situacije, kako kad.millkica:koliko li traje to vaše svršavanje... za Ginisa mame mi![]()
A kod tebe?![]()

kebda:statut 486.285/04 - KO SE LJUTI ULETI MU KRUTI! :wink:

to onom ko je zinuo :shock:apotekarka:kebda:statut 486.285/04 - KO SE LJUTI ULETI MU KRUTI! :wink:
Usvaja se bez ijednog glasa protiv![]()
![]()
![]()
millkica:to onom ko je zinuo :shock:apotekarka:kebda:statut 486.285/04 - KO SE LJUTI ULETI MU KRUTI! :wink:
![]()
![]()

to sestro... najzad pravi čovek i to još dobrovoljac :wink:apotekarka:millkica:to onom ko je zinuo :shock:apotekarka:kebda:statut 486.285/04 - KO SE LJUTI ULETI MU KRUTI! :wink:
![]()
![]()
Kome god je potrebno za dobro raspoloženje :wink:
Ako nema nikog da se javi, evo ja ću se žrtvovati![]()
![]()
![]()
![]()
ne zevam jajabajagi:E, miks...sad slobodno zini i *ovaj rad*...uffffffffff :wink:
millkica:ne zevam jajabajagi:E, miks...sad slobodno zini i *ovaj rad*...uffffffffff :wink:
ja sam nema.....![]()
evoooo.....gotovooooo, ionako je kraj strane, pa da se svrši već jednom :wink:jabajagi:Svrshavaj miks, progovoritje stolica na kojoj sedish! :shock: