chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
Vidim ja, hoce svi da me gricnu! Cccccccc... A jeste li razmisljali sta ce biti ako me pojedete do kraja?! Ko ce onda da vam cokoladise po forumu, a? :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gost0707:LUDICA:Cujem za neko devojacko vece sutra 8)
Ko je organizator, ne znam ni zasto pitam kad vec znam :wink: , vazno je da imam neki dobar predosecaj u vezi svega!![]()
Dobar dobar, spremile se devojcice da pokazu sta znaju, bice Top hot night za sve nas.![]()
![]()
![]()
uuuu, naravno da dolazim, cim je neka zuraja, eto i mene tuapotekarka:galathea:zamolila bih Shefa ako moze da me postavi za svoju licnu sekretaricu, sem sto cu cvrkutati preko telefona, mogu jos mnoge druge lepe i korisne stvari da radim
Jel dolaziš sutra?![]()
Spremi se na sve i svašta.... :wink:
galathea:uuuu, naravno da dolazim, cim je neka zuraja, eto i mene tuapotekarka:galathea:zamolila bih Shefa ako moze da me postavi za svoju licnu sekretaricu, sem sto cu cvrkutati preko telefona, mogu jos mnoge druge lepe i korisne stvari da radim
Jel dolaziš sutra?![]()
chokolada:Vidim ja, hoce svi da me gricnu! Cccccccc... A jeste li razmisljali sta ce biti ako me pojedete do kraja?! Ko ce onda da vam cokoladise po forumu, a? :wink:
ops: Oni sto grickaju brzo ce da te pojedu, :shock: al necemo im dati

gost0707:Ja cu malo da te "liznem" :wink: da mi sto duze trajes.ops: Oni sto grickaju brzo ce da te pojedu, :shock: al necemo im dati
![]()
![]()
![]()
Hvala na "zastiti"

DeeP:Ko zna sta smo propustili...
apotekarka:galathea:uuuu, naravno da dolazim, cim je neka zuraja, eto i mene tuapotekarka:galathea:zamolila bih Shefa ako moze da me postavi za svoju licnu sekretaricu, sem sto cu cvrkutati preko telefona, mogu jos mnoge druge lepe i korisne stvari da radim
Jel dolaziš sutra?![]()
Šta ćeš da obučeš?
chokolada:gost0707:Ja cu malo da te "liznem" :wink: da mi sto duze trajes.ops: Oni sto grickaju brzo ce da te pojedu, :shock: al necemo im dati
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala na "zastiti"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
prilozeno opravdanje POMORSKO-rece postar pokucavsi dva puta,kao i uvijek :wink: vidi postuapotekarka:DeeP:Ko zna sta smo propustili...
Važno da ste sada tu!![]()
Opravdanje da priložite ko kuća![]()
I da pregledate poštu :wink:
apotekarka:Zar to nije isto? :wink:
Eeeee, treba osmisliti koreografiju,prošli put si nam zadao zadatke sa visokim umetničkim kriterijumima![]()
:shock:
dozivimo
ops:
:wink: da se rasprstimo na kraju kad treba DSDS :wink: :wink: :wink:chokolada:Ako uspem stici na zuraju, mislila sam da "obucem" ruke? Jel` i to previse? :shock: :wink:
:wink:
Hana:Oce mi bude nesto sto sam izela kilo sladoleda odjednom
Neću valjda bacim kašiku pre nego što još jednom vidim Glakavog i Muza![]()
![]()
![]()
![]()
Sad ce apotekarka to da sredi: sistematski pregled, radna knjižica, papiri. Obuce se kako se najlepse osecasgalathea:zamolila bih Shefa ako moze da me postavi za svoju licnu sekretaricu, sem sto cu cvrkutati preko telefona, mogu jos mnoge druge lepe i korisne stvari da radim

apotekarka:Dragi forumaši, pripala mi je ta čast da organizujem devojačko veče i mogu da vam obećam: BIĆE ZAYEBANO!!!!!!![]()
![]()
![]()
Sutra oko 22h, u stranačkim prostorijama planiraju se sledeći sadržaji:
Muški i ženski striptiz, pijančenje, (kad niko ne gleda)duvkanje, očijukanje i savatavanje u svim kombinacijama i brojnim stanjima,safe sex u jakuziju, prostoriji sa ogledalima, penjanje na astal, padanje pod isti, soft erotika i sl
Pozvani su svi članovi DSDS i (pristojni) članovi ovog našeg veselog foruma od kulinarstva do svaštare!![]()
Dobro došli i ponesite svoje kondome :wink:
Ko ima, naravno, a ko nema - da nabavi hitno (30-40eu). 
Pa ja necu da te pojedem, daj bar jedan liiizchokolada:Vidim ja, hoce svi da me gricnu! Cccccccc... A jeste li razmisljali sta ce biti ako me pojedete do kraja?! Ko ce onda da vam cokoladise po forumu, a? :wink:

Ovde na forumu, kace se slicice, muvanje, striptiz, ako imas slabo srce, bolje nemojjagodica:de je zurka..?