DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Pa ti predlozi, raspravicemo na Glavnom odborujagodica:aaa..virtual... pih..sto ne uzhivo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti predlozi, raspravicemo na Glavnom odborujagodica:aaa..virtual... pih..sto ne uzhivo?

hahahahaahaaaaa, sjajno, a koliko tu moze da stane slika?apotekarkin_muz:Slede nova zaduženja za nova pokolenja.
Za sada mali preview www.geocities.com/dsdsclub
apotekarkin_muz:Kolko hoćeš, ako si zainteresovan, a i svi koji bi želeli, neka bace prigodnu forku na dsdsclub@yahoo.com pa ćemo nešto da napravimo.
Ti kao šef bi ipak trebalo da budeš na naslovnoj strani![]()

Dlakava_Strvina:Hana:Oce mi bude nesto sto sam izela kilo sladoleda odjednom
Neću valjda bacim kašiku pre nego što još jednom vidim Glakavog i Muza![]()
![]()
![]()
![]()
A sa chime yebio sladoled? :wink:

DellBoy-011:Pa ti predlozi, raspravicemo na Glavnom odborujagodica:aaa..virtual... pih..sto ne uzhivo?![]()
jagodica:DellBoy-011:Pa ti predlozi, raspravicemo na Glavnom odborujagodica:aaa..virtual... pih..sto ne uzhivo?![]()
a kako vama nije to palo na pamet...kad ste svi strava drugari

-Eva-:Cccc pojeli opanak, dabogda! Ne spominjite mi slatko, gladna sam!
-Eva-:Mogao bi da znaš. Onda bismo to fino podijelili i tračali ove što čmavaju do podne.
Nije tačno, ja sam ustala nije bilo ni pola deset... :wink:-Eva-:Mogao bi da znaš. Onda bismo to fino podijelili i tračali ove što čmavaju do podne.
srbinXP:podržavam stranku![]()
A ne čoče, nijesam iz Podgorice. Okle Crnogorac prije 12 sati na internetu? Svi ođe bez ja spavaju (tako bi rekli u CG)kebda:-Eva-:Mogao bi da znaš. Onda bismo to fino podijelili i tračali ove što čmavaju do podne.
ti mora da si na poslu kao i ja pa ti smetaju nasi vrli studenti?
pozdrav za tebe rekao bih PODGORICA?
ili namerno ono "cvjetko"?
USTAJ STRANKO DSDS ZORNJAK JE ZAKON A I PREPODNEVNJAK!!!!!![]()
Tako je prijatelju uvek je vazno DSDS :wink:kebda:ma nebitno, bitno je da SVRSAVAS poslove u zemlji i van nje!![]()
millkica:koliko li traje to vaše svršavanje... za Ginisa mame mi![]()