DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gost0707:
LUDICA:
Cujem za neko devojacko vece sutra 8)
Ko je organizator, ne znam ni zasto pitam kad vec znam :wink: , vazno je da imam neki dobar predosecaj u vezi svega! :D

Dobar dobar, spremile se devojcice da pokazu sta znaju, bice Top hot night za sve nas. :D :D :D

Vidiš kako ministar ima dobar osećaj :wink:
verovatno baziran na iskustvu :lol:

Jaoooo, ja opet ne znam šta da obučem..... :roll:

galathea:
apotekarka:
galathea:
zamolila bih Shefa ako moze da me postavi za svoju licnu sekretaricu, sem sto cu cvrkutati preko telefona, mogu jos mnoge druge lepe i korisne stvari da radim

Jel dolaziš sutra? :D
Spremi se na sve i svašta.... :wink:
uuuu, naravno da dolazim, cim je neka zuraja, eto i mene tu

Šta ćeš da obučeš?

apotekarka:
galathea:
apotekarka:
galathea:
zamolila bih Shefa ako moze da me postavi za svoju licnu sekretaricu, sem sto cu cvrkutati preko telefona, mogu jos mnoge druge lepe i korisne stvari da radim

Jel dolaziš sutra? :D
Spremi se na sve i svašta.... :wink:
uuuu, naravno da dolazim, cim je neka zuraja, eto i mene tu

Šta ćeš da obučeš?

Pogresno pitanje :shock:
STA CES DA SVUCES BI BILO BOLJE :wink: :wink: :wink:

apotekarka:
Zar to nije isto? :wink:
Eeeee, treba osmisliti koreografiju,prošli put si nam zadao zadatke sa visokim umetničkim kriterijumima :D

Dusho moja u belom, :roll: pa ti si bar kreativna, i na da sve spretna da pretpostavis sta bi voleli da prezivimo, :lol: :shock: :lol: dozivimo :D :shock: :wink: osetimo :oops: :lol: :wink: da se rasprstimo na kraju kad treba DSDS :wink: :wink: :wink:

apotekarka:
Dragi forumaši, pripala mi je ta čast da organizujem devojačko veče i mogu da vam obećam: BIĆE ZAYEBANO!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Sutra oko 22h, u stranačkim prostorijama planiraju se sledeći sadržaji:
Muški i ženski striptiz, pijančenje, (kad niko ne gleda)duvkanje, očijukanje i savatavanje u svim kombinacijama i brojnim stanjima,safe sex u jakuziju, prostoriji sa ogledalima, penjanje na astal, padanje pod isti, soft erotika i sl
Pozvani su svi članovi DSDS i (pristojni) članovi ovog našeg veselog foruma od kulinarstva do svaštare! :D

Dobro došli i ponesite svoje kondome :wink:

Sjajno. Shef predlaže da svi uključimo svoje kamerice, pa na MSN :lol: Ko ima, naravno, a ko nema - da nabavi hitno (30-40eu). :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back