bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
zendeli:bundeva:ovde se radi non-stop![]()
Radi ,radi,clanstvo treba das se uveca.Ti si sef?Skroz sam ne upucena,a radoznalaops: .
a nisam...ja sam levo smetalo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zendeli:bundeva:ovde se radi non-stop![]()
Radi ,radi,clanstvo treba das se uveca.Ti si sef?Skroz sam ne upucena,a radoznalaops: .
-Eva-:MmMMmmm u subotu sam vidjela nešto šesno, muško koje je napasalo oči na meni i ja na njemu. Sad bih ti mogla napisati knjigu o tome, ali nekad tako neke sitnice uljepšaju čovjeku dan. A sada! Sada sam predala dokumenta da upišem...hm, hm... da upišem Turizam! Poslije toliko godina radnog staža i svakodnevne zaludice, moram natjerati svoj penzionisani mozak na učenje. Eto, to su neki noviteti mod mene.apotekarka:Zavijao, zavijao, uhvatila ga neka poezija (verovatno se raznežio nad i pod svojim stomakom) pa ne zna da stane :wink:
Uh al ti je dobra kafa, možeš da se udaješ!![]()
Pričaj sestro slatka, jel bilo kod tebe nešto interesantno za pribeležiti za vreme vikenda?
mogli bi da pomognemo ako zatreba
na polaganjima i to apotekarka:Nismo mi ko neki što samo pričaju.... :wink:bundeva:ovde se radi non-stop![]()
Radiš li ti štogod buki, radi li te kogod?![]()
chokolada:Evo ja sam se napola izvukla. Stavila sam novu slicicu u profil, nije bas za striptiz ali vidi se malo "gornjeg dela tela". Ustvari vidi se mnogo ako se upotrebi masta, a ja verujem da nase drage kolege imaju toga na pretek. :wink:apotekarka:Hoćemo li praviti večeras onaj striptiz ili su se sve koleginice izvukle? :wink:
Moramo se i mi zenske izvlaciti "polovnim" slikama kada vec nasi dragi muskarci sa predsednikom na celu rade to isto sve vreme. :wink:
Hvala sto hvalis moje slicice!DellBoy-011:Mmmmmm, opet pala prozivka predsednika![]()
Meni ne treba masta da bih rekao: chokolado, imas sjajne sike![]()
kiss :wink:
-Eva-:Dobar jutar, dobar jutar svima. Kebdo ajde na jednu jutarnju (kafu, normalno), Apotekarko ako si još uvijek tu prinesi stolicu da se saberemo. To je znači Dlakavi zavijao noćas?

chokolada:Hvala sto hvalis moje slicice!DellBoy-011:Mmmmmm, opet pala prozivka predsednika![]()
Meni ne treba masta da bih rekao: chokolado, imas sjajne sike![]()
kiss :wink:![]()
Ja to tebe namerno prozivam da bi obratio paznju. :wink:

Dobro onda bicu dobra i necu te vise dirati. Jel` se ti ljutis kad te ja dirkam?DellBoy-011:Ma obracam ja paznju odavno, volim slatko![]()

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, diraj me!chokolada:Dobro onda bicu dobra i necu te vise dirati. Jel` se ti ljutis kad te ja dirkam?DellBoy-011:Ma obracam ja paznju odavno, volim slatko![]()
![]()

Evo, ja promenio sliku i namestio sechokolada:Nemojte se potuci! :wink:
Dirkacu i pipkacu obojicu kasnije sada moram da idem!
Saljem vam obojici veliki kiss usnicama musavim od chokolade.![]()

Dlakava_Strvina:Ime mi je Verka, Verka Kaludjerka...
tuti-tuti-tuti-tuti Verka Kaludjerka
Mene zovu Verka, Verka Kaludjerka
tuti-tuti-tuti-tuti Verka Kaludjerka![]()

galathea:zamolila bih Shefa ako moze da me postavi za svoju licnu sekretaricu, sem sto cu cvrkutati preko telefona, mogu jos mnoge druge lepe i korisne stvari da radim
apotekarka:galathea:zamolila bih Shefa ako moze da me postavi za svoju licnu sekretaricu, sem sto cu cvrkutati preko telefona, mogu jos mnoge druge lepe i korisne stvari da radim
Jel dolaziš sutra?![]()
Spremi se na sve i svašta.... :wink:
Ima nas dosta da napunimo sajam vidim ja. Sefe ako se prejedes chokolade moze li malo nesto i za nas, :wink: mislim ako ostane :wink: 
LUDICA:Cujem za neko devojacko vece sutra 8)
Ko je organizator, ne znam ni zasto pitam kad vec znam :wink: , vazno je da imam neki dobar predosecaj u vezi svega!![]()