DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-Eva-:
apotekarka:
Zavijao, zavijao, uhvatila ga neka poezija (verovatno se raznežio nad i pod svojim stomakom) pa ne zna da stane :wink:

Uh al ti je dobra kafa, možeš da se udaješ! :D

Pričaj sestro slatka, jel bilo kod tebe nešto interesantno za pribeležiti za vreme vikenda?
MmMMmmm u subotu sam vidjela nešto šesno, muško koje je napasalo oči na meni i ja na njemu. Sad bih ti mogla napisati knjigu o tome, ali nekad tako neke sitnice uljepšaju čovjeku dan. A sada! Sada sam predala dokumenta da upišem...hm, hm... da upišem Turizam! Poslije toliko godina radnog staža i svakodnevne zaludice, moram natjerati svoj penzionisani mozak na učenje. Eto, to su neki noviteti mod mene.

Pa javi se ministru :lol: mogli bi da pomognemo ako zatreba :D mislim na polaganja raznorazna :shock: sve sa izvlacenjem :wink: mislim pitanja :lol: na polaganjima i to :D

chokolada:
apotekarka:
Hoćemo li praviti večeras onaj striptiz ili su se sve koleginice izvukle? :wink:
Evo ja sam se napola izvukla. Stavila sam novu slicicu u profil, nije bas za striptiz ali vidi se malo "gornjeg dela tela". Ustvari vidi se mnogo ako se upotrebi masta, a ja verujem da nase drage kolege imaju toga na pretek. :wink:
Moramo se i mi zenske izvlaciti "polovnim" slikama kada vec nasi dragi muskarci sa predsednikom na celu rade to isto sve vreme. :wink:

Mmmmmm, opet pala prozivka predsednika :lol:
Meni ne treba masta da bih rekao: chokolado, imas sjajne sike :lol:
kiss :wink:

-Eva-:
Dobar jutar, dobar jutar svima. Kebdo ajde na jednu jutarnju (kafu, normalno), Apotekarko ako si još uvijek tu prinesi stolicu da se saberemo. To je znači Dlakavi zavijao noćas?

Ma to ti ja pevo sa onu SereNadu... Bolje i ja nego one mnjacke... Ej na mene ces tesko sa metlom... :lol: :lol: :lol:

SAO ROMA BABO BABO
SAO ROMA ODAE
SAO ROMA BABO BABO
EEEEEE EDERLEZI I PRILEZI
SAO ROMA DAEEEEE

:shock: :lol:

Dragi forumaši, pripala mi je ta čast da organizujem devojačko veče i mogu da vam obećam: BIĆE ZAYEBANO!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Sutra oko 22h, u stranačkim prostorijama planiraju se sledeći sadržaji:
Muški i ženski striptiz, pijančenje, (kad niko ne gleda)duvkanje, očijukanje i savatavanje u svim kombinacijama i brojnim stanjima,safe sex u jakuziju, prostoriji sa ogledalima, penjanje na astal, padanje pod isti, soft erotika i sl
Pozvani su svi članovi DSDS i (pristojni) članovi ovog našeg veselog foruma od kulinarstva do svaštare! :D

Dobro došli i ponesite svoje kondome :wink:

apotekarka:
galathea:
zamolila bih Shefa ako moze da me postavi za svoju licnu sekretaricu, sem sto cu cvrkutati preko telefona, mogu jos mnoge druge lepe i korisne stvari da radim

Jel dolaziš sutra? :D
Spremi se na sve i svašta.... :wink:

pa lepo je videti da smo se razmahali :lol: Ima nas dosta da napunimo sajam vidim ja. Sefe ako se prejedes chokolade moze li malo nesto i za nas, :wink: mislim ako ostane :wink:
pozdrav za cvrkutave koleginice :D i narochit pozdrav za koleginicu u belom 8) samo napred nek se svrsava i to dobro :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back