DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
LUDICA:
apotekarka:
LUDICA:
Eto ti opsiran izvestaj o Liliji... :D
Ja sam bila odsutna a taj kerov od tvog kumceta ne znam gde se seta...
Ne pise, ne javlja se... :evil:

Al ovi savremeni brakovi kratko traju.....
doduše i ti si odmah otišla solo na more a samo što si se bila udala :wink:
Ma nikad vise necu 'vako rano da se udajem!
Ovaj ti je moj savremeni brak strasan, iz gubis muza k'o dugme :roll:

ps:A slike sa mora?

Ma dobro, gledaj na to sa vedrije strane, mlada si počela, imaš vremena da se razvedeš i počneš iz početka još bar 4-5 puta :wink:
Allways look at the bright side of life....zviždukanje :wink:
E, pa moj veciti problem, nemam kako da ubacim slike u kompjuter...
Ubacivanje mi bas ne ide :oops:
Ili Don't worry, be happy, kasicno dizanje morala :wink:

Dlakava_Strvina:
LUDICA:

Auuu!!! Ima uši da mu iščupam, BALAVAC NIJEDAN!
:shock:

Ako ljuuubiiiš, mooomče mlaaadooo....
Znaj da će te brzo ostavit,
Jeeer on ne znaaa šta jeee ljuuubaaaav
I NE MOŽE DUGO VERAN BIT...
Tndrlnd tnds....
Nemo' usi da mu cupas, usi ne, vec... :twisted: :twisted: :twisted:
Problem treba saseci u KORENU :twisted: :twisted:

LUDICA:
apotekarka:
LUDICA:
apotekarka:
LUDICA:

Al ovi savremeni brakovi kratko traju.....
doduše i ti si odmah otišla solo na more a samo što si se bila udala :wink:
Ma nikad vise necu 'vako rano da se udajem!
Ovaj ti je moj savremeni brak strasan, iz gubis muza k'o dugme :roll:

ps:A slike sa mora?

Ma dobro, gledaj na to sa vedrije strane, mlada si počela, imaš vremena da se razvedeš i počneš iz početka još bar 4-5 puta :wink:
Allways look at the bright side of life....zviždukanje :wink:
E, pa moj veciti problem, nemam kako da ubacim slike u kompjuter...
Ubacivanje mi bas ne ide :oops:
Ili Don't worry, be happy, kasicno dizanje morala :wink:
Taj problemčić sa slikama će sutra da ti sredi apotekarkin muž :wink:
A sa ovim malim, ma gotova stvar, ih, koliko je ribe u mooooruuuu...... :D

1.Horoskopski znak - Ovan - mada chesto ispadnem ovca :D
2.Oralne sposobnosti su na veoma visokom nivou. Volim sve shto je ukusno ( sladoled, hranu, usne ( velike, male...):twisted: , i sve shto vole mladi)
3.S obzirom na gore navedene kvalitete, mislim da bi mi pozicija Ministra za Oralna pitanja izuzetno pasovala.
Svoju duznost bih obavljao od ranog jutra, pa do kasne vecheri ( ili do ranog jutra ) na svim zenskim chlanovima ( a i onim koje nisu chlanovi ), a obecjavam da cju se svojski truditi da uvecjam chlanstvo pokazujucji lepotu pripadnishtva istoj.

Sliku cju nadjem neku. Samo malo da pretrazim

Ja pa ja:
1.Horoskopski znak - Ovan - mada chesto ispadnem ovca :D
2.Oralne sposobnosti su na veoma visokom nivou. Volim sve shto je ukusno ( sladoled, hranu, usne ( velike, male...):twisted: , i sve shto vole mladi)
3.S obzirom na gore navedene kvalitete, mislim da bi mi pozicija Ministra za Oralna pitanja izuzetno pasovala.
Svoju duznost bih obavljao od ranog jutra, pa do kasne vecheri ( ili do ranog jutra ) na svim zenskim chlanovima ( a i onim koje nisu chlanovi ), a obecjavam da cju se svojski truditi da uvecjam chlanstvo pokazujucji lepotu pripadnishtva istoj.

Sliku cju nadjem neku. Samo malo da pretrazim

Ovo je divno!Tako detaljno i obećavajuće!
Nemam sad kod sebe originalne obrasce za članske karte pa jel ti ne bi smetalo da ti upišem podatke učlanjenju na poleđini ove sličice :wink:

9880198704132589de7889.jpg

chokolada:
apotekarka:
Hoćemo li praviti večeras onaj striptiz ili su se sve koleginice izvukle? :wink:
Evo ja sam se napola izvukla. Stavila sam novu slicicu u profil, nije bas za striptiz ali vidi se malo "gornjeg dela tela". Ustvari vidi se mnogo ako se upotrebi masta, a ja verujem da nase drage kolege imaju toga na pretek. :wink:
Moramo se i mi zenske izvlaciti "polovnim" slikama kada vec nasi dragi muskarci sa predsednikom na celu rade to isto sve vreme. :wink:
Ma ja bih tebi izvukao :lol: sto sta makar i sa te slicice. :shock: Mislim onako pozitivno :wink: Joj sto vooooolim Chokoladu uh :D :D :wink:

Dlakava_Strvina:
apotekarka:
I ja sam zabrinuta, ne valja kad se breg prevali na kukuruz :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma nije jos TOILIKO STRASNO... Malo "muzevnosti" nije na odmet...
Okrugli, dlakavi, zaobljeni stomacic... NE VIDIM GA kad gledam ODOZGO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ih 'Dlakavi' to i nije neka preporuka, ja bas volim kad se majstoru alatka vidi iz aviona, tako je obecavajuce...znaci da ce se sve dobro svrsiti na kraju

apotekarka:
Zavijao, zavijao, uhvatila ga neka poezija (verovatno se raznežio nad i pod svojim stomakom) pa ne zna da stane :wink:

Uh al ti je dobra kafa, možeš da se udaješ! :D

Pričaj sestro slatka, jel bilo kod tebe nešto interesantno za pribeležiti za vreme vikenda?
MmMMmmm u subotu sam vidjela nešto šesno, muško koje je napasalo oči na meni i ja na njemu. Sad bih ti mogla napisati knjigu o tome, ali nekad tako neke sitnice uljepšaju čovjeku dan. A sada! Sada sam predala dokumenta da upišem...hm, hm... da upišem Turizam! Poslije toliko godina radnog staža i svakodnevne zaludice, moram natjerati svoj penzionisani mozak na učenje. Eto, to su neki noviteti mod mene.

-Eva-:
apotekarka:
Zavijao, zavijao, uhvatila ga neka poezija (verovatno se raznežio nad i pod svojim stomakom) pa ne zna da stane :wink:

Uh al ti je dobra kafa, možeš da se udaješ! :D

Pričaj sestro slatka, jel bilo kod tebe nešto interesantno za pribeležiti za vreme vikenda?
MmMMmmm u subotu sam vidjela nešto šesno, muško koje je napasalo oči na meni i ja na njemu. Sad bih ti mogla napisati knjigu o tome, ali nekad tako neke sitnice uljepšaju čovjeku dan. A sada! Sada sam predala dokumenta da upišem...hm, hm... da upišem Turizam! Poslije toliko godina radnog staža i svakodnevne zaludice, moram natjerati svoj penzionisani mozak na učenje. Eto, to su neki noviteti mod mene.

nikad nije kasno! :D

zendeli:
[quote="apotekarka"

Etooo, to je demokratija, i imaš puno pravo da ti bude slađe :wink:
Učlanismo li mi tebe?[/quote

Ma svakako,vasa stranka je bas....obecavajuca.Prijem je bez uslova?Ne treba bas previse da se trudim? :oops: :oops: :oops:

Naravno draga, za žene je kriterijum malo manje strog od onog za muškarce :wink: Šef će ti objasniti uslove, ti mu samo sedi u krilo i obrati pažnju :D

Na prethodnoj strani imaš obaveštenja o upitniku(164 str) i statutu stranke(13 str), pa se polagano informiši da ostaviš utisak na šefa ako te nešto bude propitivao :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back