DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
chokolada:
apotekarka:
Hoćemo li praviti večeras onaj striptiz ili su se sve koleginice izvukle? :wink:
Evo ja sam se napola izvukla. Stavila sam novu slicicu u profil, nije bas za striptiz ali vidi se malo "gornjeg dela tela". Ustvari vidi se mnogo ako se upotrebi masta, a ja verujem da nase drage kolege imaju toga na pretek. :wink:
Moramo se i mi zenske izvlaciti "polovnim" slikama kada vec nasi dragi muskarci sa predsednikom na celu rade to isto sve vreme. :wink:

Odlična ti je sličica! :D
Nema nam drugih koleginica pa ćemo odložiti striptiz za neko drugo veče a do tada dosta je i ovoliko i od mene i od tebe.Jel pošteno? :wink:
2860349384131130c3d7c1.jpg

apotekarka:
Iluvatar:
e, pa evo dodjoh i ja.....
o cemu se uopste radi?
Zezamo se, pravimo tematske večeri, stvaramo tople (ponekad i vruće) međuljudske odnose, na kojoj ono strani beše statut stranke, valjda 13 pa pogledaj da li ti se sviđa :wink: A ima i upitnik na 164 str pa i njega popuni da bi te što bolje rasporedili :D

TAKODJE IMAMO STATUT NA 13-oj STRANI I HIMNU NA STRANIII... AAAA... NA STRAAANI... AAA... Ma naci ces ti...

I BUDI SPREMAN NA PLJUVANJE PO FORUMU, JER JE NAJCITANIJA TEMA A SAMO DVADESETAK LJUDI SE JAVLJA...
ISTO TAKO NAS NE PRIKAZUJUU NAJCITANIJIM "TEMAMA", VALJDA JE VAZNIJI ONAJ HAVIJER SPOTER..

:lol:

Dlakava_Strvina:
apotekarka:
Dlakavi samo da ti prišapnem dok niko ne sluša:"Možeš da odahneš,upravo sam dobila...." :wink:
E sad nadalje, pamet u glavu i kišni mantil da se ne preznojavamo ovako i sledećeg meseca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma ti si to nesto pobrkala, mi smo bili proslog meseca kad ti muz bio na sluzbeni put kod Hane... Ne znam s kim si nas varala OVOG meseca?
:twisted: :lol: :lol: :lol:

Ju, izgubio mi se račun, izvini molim te, al priznaj da sam te secnula :wink: :lol:

Hmm, da probamo.

Na nagovor nekih chlanova ove stranke (koji ce ostati neotkriveni, osim ako se sami ne zele otkriti u javnosti), htedoh ponuditi sebe kao novog chlana.

MAlopre prochitah statut vashe stranke i, draga gospodo, moram priznati da mi se u potpunosti dopada.
E, dobro, dosta formalizma, a sad da predjemo na stvar. Mislim, moju stvar. Mislim, moje uchlanjenje

E, sad kako dalje?

Ja pa ja:
Hmm, da probamo.

Na nagovor nekih chlanova ove stranke (koji ce ostati neotkriveni, osim ako se sami ne zele otkriti u javnosti), htedoh ponuditi sebe kao novog chlana.

MAlopre prochitah statut vashe stranke i, draga gospodo, moram priznati da mi se u potpunosti dopada.
E, dobro, dosta formalizma, a sad da predjemo na stvar. Mislim, moju stvar. Mislim, moje uchlanjenje

E, sad kako dalje?

Zlato naše šarmantno!
Dobrodošao ti nama!
Popuni upitnik sa 164. strane i pročitaj statut stranke na 13.strani pa ćemo da vidimo kako stoji tvoja stvar :wink:

apotekarka:
LUDICA:
Eto ti opsiran izvestaj o Liliji... :D
Ja sam bila odsutna a taj kerov od tvog kumceta ne znam gde se seta...
Ne pise, ne javlja se... :evil:

Al ovi savremeni brakovi kratko traju.....
doduše i ti si odmah otišla solo na more a samo što si se bila udala :wink:
Ma nikad vise necu 'vako rano da se udajem!
Ovaj ti je moj savremeni brak strasan, iz gubis muza k'o dugme :roll:

LUDICA:
apotekarka:
LUDICA:
Eto ti opsiran izvestaj o Liliji... :D
Ja sam bila odsutna a taj kerov od tvog kumceta ne znam gde se seta...
Ne pise, ne javlja se... :evil:

Al ovi savremeni brakovi kratko traju.....
doduše i ti si odmah otišla solo na more a samo što si se bila udala :wink:
Ma nikad vise necu 'vako rano da se udajem!
Ovaj ti je moj savremeni brak strasan, iz gubis muza k'o dugme :roll:

ps:A slike sa mora?

Ma dobro, gledaj na to sa vedrije strane, mlada si počela, imaš vremena da se razvedeš i počneš iz početka još bar 4-5 puta :wink:
Allways look at the bright side of life....zviždukanje :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back