chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
A evo nam i muskih clanova, ja sam vec pomislila kako su se uplasili nase striptiz zurke (koje doduse nema
), pa pobegli.
), pa pobegli.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
), pa pobegli.chokolada:Evo ja sam se napola izvukla. Stavila sam novu slicicu u profil, nije bas za striptiz ali vidi se malo "gornjeg dela tela". Ustvari vidi se mnogo ako se upotrebi masta, a ja verujem da nase drage kolege imaju toga na pretek. :wink:apotekarka:Hoćemo li praviti večeras onaj striptiz ili su se sve koleginice izvukle? :wink:
Moramo se i mi zenske izvlaciti "polovnim" slikama kada vec nasi dragi muskarci sa predsednikom na celu rade to isto sve vreme. :wink:
Zezamo se, pravimo tematske večeri, stvaramo tople (ponekad i vruće) međuljudske odnose, na kojoj ono strani beše statut stranke, valjda 13 pa pogledaj da li ti se sviđa :wink: A ima i upitnik na 164 str pa i njega popuni da bi te što bolje rasporediliIluvatar:e, pa evo dodjoh i ja.....
o cemu se uopste radi?
Jeste fer je, ali gde su nam muskarci?apotekarka:Odlična ti je sličica!![]()
Nema nam drugih koleginica pa ćemo odložiti striptiz za neko drugo veče a do tada dosta je i ovoliko i od mene i od tebe.Jel pošteno? :wink:![]()
apotekarka:Zezamo se, pravimo tematske večeri, stvaramo tople (ponekad i vruće) međuljudske odnose, na kojoj ono strani beše statut stranke, valjda 13 pa pogledaj da li ti se sviđa :wink: A ima i upitnik na 164 str pa i njega popuni da bi te što bolje rasporediliIluvatar:e, pa evo dodjoh i ja.....
o cemu se uopste radi?![]()

LUDICA:Mi tosli!![]()
apotekarka:Dlakavi samo da ti prišapnem dok niko ne sluša:"Možeš da odahneš,upravo sam dobila...." :wink:
E sad nadalje, pamet u glavu i kišni mantil da se ne preznojavamo ovako i sledećeg meseca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

LUDICA:Mi tosli!![]()
Dlakava_Strvina:apotekarka:Dlakavi samo da ti prišapnem dok niko ne sluša:"Možeš da odahneš,upravo sam dobila...." :wink:
E sad nadalje, pamet u glavu i kišni mantil da se ne preznojavamo ovako i sledećeg meseca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ti si to nesto pobrkala, mi smo bili proslog meseca kad ti muz bio na sluzbeni put kod Hane... Ne znam s kim si nas varala OVOG meseca?
![]()
![]()
![]()
![]()

LUDICA:Eto ti opsiran izvestaj o Liliji...![]()
Ja sam bila odsutna a taj kerov od tvog kumceta ne znam gde se seta...
Ne pise, ne javlja se...![]()
Ja pa ja:Hmm, da probamo.
Na nagovor nekih chlanova ove stranke (koji ce ostati neotkriveni, osim ako se sami ne zele otkriti u javnosti), htedoh ponuditi sebe kao novog chlana.
MAlopre prochitah statut vashe stranke i, draga gospodo, moram priznati da mi se u potpunosti dopada.
E, dobro, dosta formalizma, a sad da predjemo na stvar. Mislim, moju stvar. Mislim, moje uchlanjenje
E, sad kako dalje?
apotekarka:Ju, izgubio mi se račun, izvini molim te, al priznaj da sam te secnula :wink:![]()

Ma nikad vise necu 'vako rano da se udajem!apotekarka:LUDICA:Eto ti opsiran izvestaj o Liliji...![]()
Al ovi savremeni brakovi kratko traju.....
doduše i ti si odmah otišla solo na more a samo što si se bila udala :wink:
Ja pa ja:MAlopre prochitah statut vashe stranke i, draga gospodo, moram priznati da mi se u potpunosti dopada.
E, dobro, dosta formalizma, a sad da predjemo na stvar. Mislim, moju stvar. Mislim, moje uchlanjenje
E, sad kako dalje?

Dlakava_Strvina:apotekarka:Ju, izgubio mi se račun, izvini molim te, al priznaj da sam te secnula :wink:![]()
Nemoj tako... Ali ajde.. Navikao sam... Nisi prva koja me je nabedjivala da sam ja TATA NJENOG DETETA![]()
![]()
![]()
LUDICA:Ma nikad vise necu 'vako rano da se udajem!
Ovaj ti je moj savremeni brak strasan, iz gubis muza k'o dugme![]()

apotekarka:Kako li se ta drama odvijala? :shock:

LUDICA:Ma nikad vise necu 'vako rano da se udajem!apotekarka:LUDICA:Eto ti opsiran izvestaj o Liliji...![]()
Al ovi savremeni brakovi kratko traju.....
doduše i ti si odmah otišla solo na more a samo što si se bila udala :wink:
Ovaj ti je moj savremeni brak strasan, iz gubis muza k'o dugme![]()

LUDICA:Eto ti opsiran izvestaj o Liliji...![]()