DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Samo neka opanjkavaju, nek se dize prashina 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

apotekarka:Evo nas, došli iz kafane, najeli se, napili, pre toga DSDS do mile volje (sa sve snimanjem), nemam vam se na šta požaliti. 8)
Ja mislim kada bi smo u slici i reči predstavili biračima jedan dan životića za koji se naša stranka zalaže otprilike 2%(sexualno neaktivnih) ne bi glasalo za nas...a ostalo je sve naše :wink:
Pošto sam u nekom osobito lepom raspoloženju, mogli bi večeras ili sutra da napravimo neki ženski striptiz,a?
Samo da nam se skupe ženski članovi....
Moze moze ali bolje sutra, :wink: nekako nedelja je idealan dan da se sedi ispred kompjutera, nekako sve mislim

I ja mislim, ali da nas bude bar 4 koleginice i da čokolada obezbedi sve rekvizite inače ćemo da je uvaljamo u šlag, pa onda kolege neka je izbavljaju kako god znaju...... 8)DellBoy-011:EEEE pa stvarno bi bio red, taj zenski striptiz![]()
apotekarka:I ja mislim, ali da nas bude bar 4 koleginice i da čokolada obezbedi sve rekvizite inače ćemo da je uvaljamo u šlag, pa onda kolege neka je izbavljaju kako god znaju...... 8)DellBoy-011:EEEE pa stvarno bi bio red, taj zenski striptiz![]()
i vas ostale pa da pravimo Svarcvald
i jos da vas prelijemo sa visnjicama
onim crvenim malim, :shock: mada to moze da izgleda kao i bradavica
kad se malo razigra :wink:gost0707:Volim chokoladu a uvaljao bi ja u slagi vas ostale pa da pravimo Svarcvald
kad se malo razigra :wink:
ops: 
gost0707:Volim chokoladu a uvaljao bi ja u slagi vas ostale pa da pravimo Svarcvald

Dlakava_Strvina:gost0707:Volim chokoladu a uvaljao bi ja u slagi vas ostale pa da pravimo Svarcvald
A ja volim PUNJENU cokoladu :wink:
Sa KRUPNIM lesnikom u njojziops:
![]()

apotekarka:gost0707:Volim chokoladu a uvaljao bi ja u slagi vas ostale pa da pravimo Svarcvald
Jaooooooo, višnjiceeeeeee......a samo što sam presvukla posteljinu, ma nema veze, ne perem ja, pere mašina.......može višnjice, ali ako negde zapnu, smeju samo jezikom da se vade :wink:
Mora neka pravila da se poštuju!![]()
ali onda nije Svarcvald, :? a njih mozemo i zubima, mislim da vadimo,
mada polako i nezno. :wink: a visnjice 
apotekarka:Dlakava_Strvina:gost0707:Volim chokoladu a uvaljao bi ja u slagi vas ostale pa da pravimo Svarcvald
A ja volim PUNJENU cokoladu :wink:
Sa KRUPNIM lesnikom u njojziops:
![]()
Ovo si joj tako poetski zapretio, da mi je prosto žao......što nisi i meni![]()
![]()
![]()
![]()

DellBoy-011:Samo neka opanjkavaju, nek se dize prashina![]()
Dlakava_Strvina:DellBoy-011:Samo neka opanjkavaju, nek se dize prashina![]()
Eh, da se dize samo prashina...
:wink:
apotekarka:Dlakava_Strvina:DellBoy-011:Samo neka opanjkavaju, nek se dize prashina![]()
I meni se sa vama podiže raspoloženje samo tako....a napolju pun mesec, nije ni čudo što smo svi podivljali :wink:
Dlakava_Strvina:apotekarka:Dlakava_Strvina:DellBoy-011:Samo neka opanjkavaju, nek se dize prashina![]()
I meni se sa vama podiže raspoloženje samo tako....a napolju pun mesec, nije ni čudo što smo svi podivljali :wink:
e do curca sa punim mesecom... tada se NE RADE operacije a labilne osobe shize... Ja inace mesecarim... Tako sam iskljucio muzicki stub i ekvilajzere podesio na "0"!?!?! A Cebe prostro PORED kreveta... Malo sam se mucio sa kljucem (da izadjem iz sobe), a ne vredi da ga sakrivam "jer znam gde je"
Mada, obzirom u kojoj sam trenutnoj "psihickoj fazi" - vecerasnja destinacija ce mi biti - FRIZIDER!?
![]()
gost0707:Pa strvina se ostrvila na hranu, pa nikako da se oslobodi zelje za hranom. A zna se u psihologiji da je hrana zamena za sex pa ti vidi prijatelju.
Nije ti lako cim zelis da uletis u frizider![]()

Dlakava_Strvina:gost0707:Pa strvina se ostrvila na hranu, pa nikako da se oslobodi zelje za hranom. A zna se u psihologiji da je hrana zamena za sex pa ti vidi prijatelju.
Ma znam ja za to...
Ali znaju i moji pa mi NE DOZVOLJAVAJU DA PRIDJEM FRIZIDERU...
Ej - uskracuju mi pravo na SEX!![]()
gost0707:nikog nema subota veche, nema stripa, nema riba sve pobeglo, 8)

gost0707:Dlakava_Strvina:gost0707:Pa strvina se ostrvila na hranu, pa nikako da se oslobodi zelje za hranom. A zna se u psihologiji da je hrana zamena za sex pa ti vidi prijatelju.
Ma znam ja za to...
Ali znaju i moji pa mi NE DOZVOLJAVAJU DA PRIDJEM FRIZIDERU...
Ej - uskracuju mi pravo na SEX!![]()
8) ozbiljna situacija, em nemozes da se mazes chokoladom, slagom i ostalim visnjicama, em imas zabranu, jos da ti stavimo krilca pa da se zabrinemo
vidis ti to :wink:

Chernobill:Kakav kukuruz?
Pa je li ovo seljacka stranka?
Sta imas ti protiv brega?
Yebes majstora kome alat kisne!