DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
peculiar:
Kakav je to striptiz bez uniformisanih lica?
Mozda uniforma VSCG i nije bas na ceni, ali tu duzim, sta cu. Ima li zainteresovanih? ;-)

PS

za athens-girls.com ko je pitao... moze da mu se pristupi preko nekog stranog proksija bez problema... inace vecina devojaka su nase, dosta slika je snimano bas na kalemegdanu, a pored pomenutog automobila sa bg tablicama ili panorame zarkova u pozadini raznoraznih slicica, uredno se mogu naci i slike na imt traktoru,
original grckom :wink:
Hm, negdje pročitah da traže pandura hoću reći policajca ili kakvog oficira... al' zaboravih gdje. Ozbiljno...Negdje na Krstarici.

peculiar:
Mozda uniforma VSCG i nije bas na ceni, ali tu duzim, sta cu. Ima li zainteresovanih? ;-)

PS

za athens-girls.com ko je pitao... moze da mu se pristupi preko nekog stranog proksija bez problema... inace vecina devojaka su nase, dosta slika je snimano bas na kalemegdanu, a pored pomenutog automobila sa bg tablicama ili panorame zarkova u pozadini raznoraznih slicica, uredno se mogu naci i slike na imt traktoru,
ohoho, pa ko nam se to javlja, slusajte devojke , ako imate imalo ukusa, ovom decku morate da se javite, em visok, em dugacak,em zgodan, pa jos uniformisan....mmmmmm

gost0707:
galathea:
gost0707:
ho ho ho :D Shef se pojavio. Galathea :wink: , ima problem shefe sa kamerom pa se dlakavi obucava da joj je opravi onako bash, pa sad mi navijamo. :lol:
pa, ako Shef moze d apomogne...posto je meni jadnoj malo i te kako u ovim trenucima nevolje potrebna pomoc

:shock: pa reci dusho ja cu se potruditi :wink:
razumes se u webcam...ili...?

galathea:
peculiar:

PS

ohoho, pa ko nam se to javlja, slusajte devojke , ako imate imalo ukusa, ovom decku morate da se javite, em visok, em dugacak,em zgodan, pa jos uniformisan....mmmmmm

Obratićemo posebnu pažnju :wink:

Buduća koleginice, nismo vas još učlanili....nabacite par podataka o sebi, horoskopski znak i sličicu na profil pa da vas smestimo na odgovarajuću funkciju :D

Drage moje kolege i kolezinice, ja se najiskrenije izvinjavam sto sinoc nisam mogla da prisustvujem striptizu, a imala sam zelju, nije da nisam :D, ali nisam ni ja sedela zaBludna...
Potrudila sam se da razradim striptiz taktiku, sve u cilju DSDS pa smo se cak malo i snimali i zaginuli smo do zore :D...
E sad ja taj snimljeni materijal posedujem, ali ne znam kako da ga prezentujem sirem auditorijumu...Ako neko ima ideju kako da to zadovoljstvo podelim sa vama nek mi posalje svoj e-mail i biti ce mu prosledjeni doticni snimci...Da posle ne kazete kako Nesi nece da se slika, kako se krije i slicno...:lol: :wink:

galathea:
gost0707:
ho ho ho :D Shef se pojavio. Galathea :wink: , ima problem shefe sa kamerom pa se dlakavi obucava da joj je opravi onako bash, pa sad mi navijamo. :lol:
osecam se zivotno ugrozene bez svoje kamerice- neizmerne trenutke zadovoljstva mi je donela ta mala Genius Web camera

Ahh jos neizmernije trenutke donosi CREATIVE NX PRO... samo kome da uvalim fajlove od 1024x768?
tek pozdrav svima...

Nesi:
Drage moje kolege i kolezinice, ja se najiskrenije izvinjavam sto sinoc nisam mogla da prisustvujem striptizu, a imala sam zelju, nije da nisam :D, ali nisam ni ja sedela zaBludna...
Potrudila sam se da razradim striptiz taktiku, sve u cilju DSDS pa smo se cak malo i snimali i zaginuli smo do zore :D...
E sad ja taj snimljeni materijal posedujem, ali ne znam kako da ga prezentujem sirem auditorijumu...Ako neko ima ideju kako da to zadovoljstvo podelim sa vama nek mi posalje svoj e-mail i biti ce mu prosledjeni doticni snimci...Da posle ne kazete kako Nesi nece da se slika, kako se krije i slicno...:lol: :wink:

EEEEE, OVO MORA DA SE KAAAZNIIII

Dlakava_Strvina:
Nesi:

EEEEE, OVO MORA DA SE KAAAZNIIII

Ma sto da se kazni, vidis da HOCU sve da podelim s vama samo ne znam kako (naivna ko svedska sobarica :lol:)...
Mada zavisi i od toga kakva ce kazna da bude i ko ce da me kazni...:wink:

P.S. Stvarno ne znam kako da posaljem...a ima sta da se vidi...:lol:

peculiar:
galathea:

I sta ja sada da mislim? Ccc... Gala, budi dobra, pomislice ljudi svasta... Sta ako budu u pravu?

Ja se izvinjavam sto sam bila nekulturna...pa nisam TO odmah UCINILA novom potencijalnom clanu...mada nikad nije kasno...dakle da ucinim...DOBRO NAM DOSAO...ali samo ako je istina to sto Gala kaze...:lol: :wink:

igrutin1:
Dobar dan!
Elem, posle prelezanih boginja u 2 navrata eto mene nazad na net-u. (Jos uvek nisam pribavila wireless intranet kod kuce, pa ne stizem da se dokopam racunara). Vidim da ste bili extra aktivni u proteklih 7-10 dana! Svaka cast! Pridruzicu se cim iscitam ovu gomilu stranica.

A ja se baš pitam što te nema?
Boginje na ovu vrućinu....katastrofa! :roll:
Mi smo to lepo odradili u martu pa smo sad (koliko-toliko) mirni :wink:
Važno da je gotovo, takoreći DSDS :D

Dobro je da si stigla, kad se malo povratimo od sinoćnjeg muškog striptiza na red dolazi ženski a to ne bi bilo to bez tebe 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back