DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
[

Lepo, malo si crtkao, zanimao se, ispalo je ok :D
Šta li si ti radio na tom "snimanju".... 8)
A ovamo kukaš kako moraš na posao u nedelju :wink:
Znaš koliko njih bi trčalo na prekovremeni i noćni rad da se bavi tako odgovornim poslom?

U svakom poslu, pa i ovom odgovornom, treba naci vremena za sebe i bliske osobe, napraviti pauzu,osveziti se :lol:
Ipak, ona je prva pocela, igrala se sa kamerom, pravila se kao da ja nisam tu i.... ma bezobraznica jedna! :P

:lol: Prsti prsti, kisa, klima, kalemegdan kratka haljinica. Sve bre na K... ali vazno je da se na kraju desilo DSDS. Moram da priznam da je beer fest bio dobar pokusaj novog potopa na planeti terri, ali preziveli smo. :shock: Ja sam prosao kao da sam bio u bazenu, ali sam izabrao pogresan trenutak i garderobu pa sam otisao kuci skroz mokrog dupeta i sl. Ali ipak tolina doma svog ucinila je da je na kraju ispalo ipak DSDS. Vidim radi se na DSDS na sve strane. Novi clanovi, clanice, super sirimo se. Sledeci lokalni su nashi sigurno. Srdacan pozdrav stranackim kolegama, do vidjenja :wink:

apotekarka:
Samo da prijavim jedan sličaj extremne naivnosti u zrelim godinama pa brišem na posao.
Znate onu foru "Skini se i lezi, neću ti ništa!" :shock: :lol:

E pa naivan je ko beba.... :lol: :lol: :lol:

ps:Hoćemo ovih dana da organizujemo neki virtualni striptiz ili neku drugu prigodnu manifestaciju?
Ako neko ima neki predlog, dajte na glasanje....

clan znani kao "dvaprsraviri" iliti kebda PODRZAVA sa 1 glasom :D

Molim sve članove i članice koji nisu dostavili u centralu stranke fotografiju, kraću biografiju, potvrdu o prebivalištu, državljanstvo i potvrdu o biračkom pravu da to učine u najkraćem roku,zbog učešća na predstojećim lokalnim izborima.
Prikupljanje potpisa obavićemo na nudističkoj plaži na Adi :lol:
U toku je izrada izbornog programa, slogana itd, pa su sve ideje dobro došle :lol:

DellBoy-011:
Molim sve članove i članice koji nisu dostavili u centralu stranke fotografiju, kraću biografiju, potvrdu o prebivalištu, državljanstvo i potvrdu o biračkom pravu da to učine u najkraćem roku,zbog učešća na predstojećim lokalnim izborima.
Prikupljanje potpisa obavićemo na nudističkoj plaži na Adi :lol:
U toku je izrada izbornog programa, slogana itd, pa su sve ideje dobro došle :lol:
Pa predsjedniče ništa ti! Valjda bi bio red da se upoznaš sa novoizabranim ministrom inostranih poslova? Kako misliš da ti dijaspora glasa kad se ne konsultuješ sa mnom? ccc

Za izbore treba se dobro pripremiti 8) ne bi li se Svrsilo kako zelimo i kako treba. A od slogana moglo bi da bude vise nego potrebno : "DA SE DOBRO SVRSI"- DSDS.
:D :D :D , ,moglo bi i kratko :"Da se svrshi" ili npr. "Svrsite sto bolje i lepse", uvek vasi DSDS, ili slicno. Ajde brzo predlozi da pljuste. Gde nam je direktor na marketing. Mislim da je neophodno njeno prisustvo. Na bilbordovima obavezno vesh, raznih boja po neki slogan i naocare nasheg shefa, da se vidi da i mi nadlgedamo narod nas nasusni :lol: 8) :wink:

gost0707:
Za izbore treba se dobro pripremiti 8) ne bi li se Svrsilo kako zelimo i kako treba. A od slogana moglo bi da bude vise nego potrebno : "DA SE DOBRO SVRSI"- DSDS.
:D :D :D , ,moglo bi i kratko :"Da se svrshi" ili npr. "Svrsite sto bolje i lepse", uvek vasi DSDS, ili slicno. Ajde brzo predlozi da pljuste. Gde nam je direktor na marketing. Mislim da je neophodno njeno prisustvo. Na bilbordovima obavezno vesh, raznih boja po neki slogan i naocare nasheg shefa, da se vidi da i mi nadlgedamo narod nas nasusni :lol: 8) :wink:

Evo me, utekoh sa posla.....
Sjajne ideje na sve strane! :D
Jel ja treba nešto posebno da pripremim za bilbord?
Predlažem slogan "Ko svršava zlo ne misli" :wink: :lol:

apotekarka:
Dlakava_Strvina:
kebda:
i mi "svrs" za trku imamo :!:
:wink:
ili "svrsite pravilno"

"Svrsavam dakle postojim"

Aman, kako cu ja da proslavim 1000-ti post, kad me eliminishu u totalu?

Ko te eliminiše?
Hoćemo sutra da pravimo žurku sa striptizom u tu čast? :wink:

hehehe apotekarka a ti da budesh glavna :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back