DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
makimaki:
Hocete mene. Evo ide slicica.
I od malo pre. Za one koji ne znaju, deca se prave tako sto se 3 meseca svaki dan po 2-3 puta DSDS kako bi ste bili sigurni. Proveren recept 2 puta.

Može i ovako:"Jel da stavljam kondom?"
"Ma, gde ćeš sad, samo što nisam dobila,skroz su mi neplodni dani!"
"U, super!"
Proveren recept dva puta :roll:
HA HA :D skoro da te dozivljavam ko sestru, i potpuno mi je ista bila koncepcija. :D :lol: :D ,

makimaki:
apotekarka:
makimaki:
I od malo pre. Za one koji ne znaju, deca se prave tako sto se 3 meseca svaki dan po 2-3 puta DSDS kako bi ste bili sigurni. Proveren recept 2 puta.

"U, super!"
:lol: :lol: :lol: Moj muz ne pada na to.

Ma i ovaj moj me najradije ne bi poslušao ali boji se da ću ga lupiti nekim štemajzom kad se raspalim a on prekine akciju koja vodi do DSDS. :lol: :lol:
Posle i mene muka hvata i grizemo nokte dok ne dobijem,a onda me natera da obećam da u narednom periodu neću biti napaljeni kreten da bi sve to ,naravno, palo u vodu prvom sličnom prilikom... :roll: :roll: :roll:
Šta ću? DSDS pre svega, a posledice posle vodiš u vrtić.......

apotekarka:
makimaki:
apotekarka:
makimaki:

"U, super!"
:lol: :lol: :lol: Moj muz ne pada na to.

Ma i ovaj moj me najradije ne bi poslušao ali boji se da ću ga lupiti nekim štemajzom kad se raspalim a on prekine akciju koja vodi do DSDS. :lol: :lol:
Posle i mene muka hvata i grizemo nokte dok ne dobijem,a onda me natera da obećam da u narednom periodu neću biti napaljeni kreten da bi sve to ,naravno, palo u vodu prvom sličnom prilikom... :roll: :roll: :roll:
Šta ću? DSDS pre svega, a posledice posle vodiš u vrtić.......
pa sirimo clanstvo :wink:

gost0707:
apotekarka:
makimaki:

"U, super!"
HA HA :D skoro da te dozivljavam ko sestru, i potpuno mi je ista bila koncepcija. :D :lol: :D ,

Moram da se vratim na posao,samo da prezentujem gaće br2 sa stražnje strane, pa se čujemo večeras :wink:

apotekarka:
gost0707:
apotekarka:
makimaki:

"U, super!"

Moram da se vratim na posao,samo da prezentujem gaće br2 sa stražnje strane, pa se čujemo večeras :wink:

Kiss good bye :wink:

apotekarka:
DeeP:
apotekarka:
mandrak-21:
Posto sam PODpredsednik malo sam se zanimao za stranacke stavove i? zamislite kod leskovca postoje sela GORNJE I DONJE BRIJANJE MISLIM DA JE tu veliki rezervoar novih clanova DSDS!!!!

Poštovani podpredsedniče, uvaženo članstvo
Obaveštavamo vas da će se u prostorijama stranke održati mala revija donjeg rublja i glasanje za najbolji model ili modlu, pod nazivom "Glasaj za bele gaće, sida ne!"
Prilažem jedan od svojih mnogobrojnih modela i obećavam novi za sutra :D
Ako neko želi da se pridruži, superica!
Pa evo malo da se pridruzimo Paktu za stabilnost brakova,ovo su jedne od nasih gacica

Hej, imam jedne skoro iste takve! :shock:
Pa nemojte ljudi sad sa plagijatima....
Izmisliće zlotvori da menjamo gaće medju sobom :lol: :lol:
Uvidjevsi da se u nasoj cijenjenoj partiji sve vise uspostavlja monopol na vlast,program i boje gacica,izdvajamao se u frakciju :!: koja podupire slobodan izbor modela i materijala a sve u skladu sa nasom trajnom reformskom opredjeljenoscu.Da bismo se odbranili od neargumentovanih,a nicim izazvanih optuzbi za plagijat,sklanjajuci u stranu(vidi sliku) nova obiljezja,novih boja transparentno pokazujemo da nema mjesta brijanju i izbrijavanju u nasem slucaju.Naprotiv, uniformnost nas nece dovesti da zeljenih integracija ne moramo svi da se brijemo,nek su dlake ,ali nek su nase.Sa geslom "Za nase dlake-samo tak`e " pozivamo sve clanove nase partije da zbijemo redove,mijenjamo gacice a u koliko politicke okolnosti budu diktirale i: suknjice,bruseve a na kraju krajeva i haltera ako treba-a treba.

Ovim ne zelimo rusiti jedinstvo stranke a narocite visoke fukcionere i osnivace. :wink:
8)

makimaki:
DellBoy-011:
makimaki:
Ja vodim računa o članicama, a vi se snadjite za muške :lol: Inače, bio bi red da se stavlja svoja fotografija, ipak smo nashi :lol:
što se tiče najbolje fotografije, predlazite, nemam ništa protiv, ovo je demokratija :lol:
Pa ja sam stavila svoju. Ne razumem sta hoces da kazes.

Nije se odnosilo na tebe :lol:

apotekarka:
makimaki:

"U, super!"
Ahahahahahahaha, that's funtastic! :lol: :lol: :lol:

apotekarka:
gost0707:
apotekarka:
makimaki:

"U, super!"

A gde pishe to Br.2? Vidim samo guzu?

[quote="DeeP
Izmisliće zlotvori da menjamo gaće medju sobom :lol: :lol:[/quote]
Uvidjevsi da se u nasoj cijenjenoj partiji sve vise uspostavlja monopol na vlast,program i boje gacica,izdvajamao se u frakciju :!: koja podupire slobodan izbor modela i materijala a sve u skladu sa nasom trajnom reformskom opredjeljenoscu.Da bismo se odbranili od neargumentovanih,a nicim izazvanih optuzbi za plagijat,sklanjajuci u stranu(vidi sliku) nova obiljezja,novih boja transparentno pokazujemo da nema mjesta brijanju i izbrijavanju u nasem slucaju.Naprotiv, uniformnost nas nece dovesti da zeljenih integracija ne moramo svi da se brijemo,nek su dlake ,ali nek su nase.Sa geslom "Za nase dlake-samo tak`e " pozivamo sve clanove nase partije da zbijemo redove,mijenjamo gacice a u koliko politicke okolnosti budu diktirale i: suknjice,bruseve a na kraju krajeva i haltera ako treba-a treba.

Ovim ne zelimo rusiti jedinstvo stranke a narocite visoke fukcionere i osnivace. :wink:
8)[/quote]

Odlično napisana, a i izvadi se sad na kraju :lol:
ah, da... i slika je prva liga.

DellBoy-011:
[quote="DeeP
Izmisliće zlotvori da menjamo gaće medju sobom :lol: :lol:

8)[/quote]

Odlično napisana, a i izvadi se sad na kraju :lol:
ah, da... i slika je prva liga.[/quote]

Tja, uvek neka opozicija.....
Pa dobro ajde menjajte gaće kad ste zapeli, evo i ja ću.
Stižu gaće br 3, ko spreman ko nespreman :wink:

Dlakava_Strvina:
Ja ne dobih odgovor GDE PISHE TO da su neke gace br2 br3... ??? :shock:

Piše u mojim porukama kojima najavljujem promene na reviji,ali ne brini, propušteno se da nadoknaditi
:wink:
Izvinite zbog ovolike pauze ali vratio mi se muž sa puta, istuširao se i pokušao da ponovi sexualno zlostavljane kitom po leđima koje mu je pre neki dan prošlo nekažnjeno :shock:
Deca na treningu (živeo sport), ja euforično menjam slike u profilu, a on mi se prikrao iza leđa i zamahnuo ko čekićem na moje nejako telo.Tu ti se ja munjevito okrenem i dočekam udarac na grudi junačke i uputim mu jedan umilni pogled odozdo koji uvek daje odgovarajući efekat :wink:
Onda smo se igrali igre "sad ga vidiš-sad ga ne vidiš" i još par društvenih igara i sad više nemamo kondoma u šteku :roll:
Ja mislim da sam mu dobro pokazala da samnom neće moći tako više(a ni manje). :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back