DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mandrak-21:
Posto sam PODpredsednik malo sam se zanimao za stranacke stavove i? zamislite kod leskovca postoje sela GORNJE I DONJE BRIJANJE MISLIM DA JE tu veliki rezervoar novih clanova DSDS!!!!

Poštovani podpredsedniče, uvaženo članstvo
Obaveštavamo vas da će se u prostorijama stranke održati mala revija donjeg rublja i glasanje za najbolji model ili modlu, pod nazivom "Glasaj za bele gaće, sida ne!"
Prilažem jedan od svojih mnogobrojnih modela i obećavam novi za sutra :D
Ako neko želi da se pridruži, superica!

To je bilo nekad, sad otrovi idu na kanistre ali shvatam poentu :wink:
Sad kad možeš da računaš na domarevu pomoć možeš i da se uključiš u akciju "Bele gaće"
Pitaj muža da te slikne u tvom omiljenom vešu, garantovano uzburkava bračne vode :wink:
Ako i ne bude ništa od toga javi nam kakav mu je bio izraz lica kad si mu to predložila :shock:

apotekarka:
Sad kad možeš da računaš na domarevu pomoć možeš i da se uključiš u akciju "Bele gaće"
Pitaj muža da te slikne u tvom omiljenom vešu, garantovano uzburkava bračne vode :wink:
Ako i ne bude ništa od toga javi nam kakav mu je bio izraz lica kad si mu to predložila :shock:
tako je orle,leptirasti ali ,zar ne moze da se prosiri akcija i na plave,crvene .... mada za DSDS!!!je najbolje kad su providne :lol: :lol: :lol:

apotekarka:
mandrak-21:
Posto sam PODpredsednik malo sam se zanimao za stranacke stavove i? zamislite kod leskovca postoje sela GORNJE I DONJE BRIJANJE MISLIM DA JE tu veliki rezervoar novih clanova DSDS!!!!

Obaveštavamo vas da će se u prostorijama stranke održati mala revija donjeg rublja i glasanje za najbolji model ili modlu, pod nazivom "Glasaj za bele gaće, sida ne!"
Pa evo malo da se pridruzimo Paktu za stabilnost brakova,ovo su jedne od nasih gacica

apotekarka:
mandrak-21:

Racunar je svetinja - ali sad mi jasno zasto tvoj co'ek hoce da ga razbuca...

RESENJE: sagni se, der, da proceprkas kablove ispod stola; sevnu gatjerone i ima da bude...

REZULTATI: defakto neces biti za, nego ispod racunara, covek se doci do racunara i golopichkine ribice - i frustraciji vise mesta nema.

Samuraj:
Ena187:
hmm, ko kaže da ostavljam nered za sobom, a? :wink:
Kamera je snimila apotekarku koja je bila
posle nas i obavila posao.
Sada to meni hoće da prikači.
Eto šta ti je to kada si vlast.
Hoćeš svakom da uvališ.

uf, moraću da malo prozvrjim kod predsednika da dobijem taj snimak, ipak sam ja zamenik nekog ministra :wink:

Ena187:
Samuraj:
Ena187:
Ček, ček našla sam nešto...
Ovo je kopija snimka :roll: :roll: :roll:
Pa, neće valjda ovo na bilbord :shock: :shock: :shock:

Ne znam,to što si našla je žešća akcija
od Severine.
A da se to iskopira i podeli biračima kao
promotivni materijal stranke 8)

Nisam odgovorna za marketing, treba pitati predsednika 8)

Moglo bi se desiti da predsednik po..zdi,
kada vidi snimke.
Ipak je to zloupotreba položaja u stranci. 8)

DeeP:
apotekarka:
mandrak-21:

Pa evo malo da se pridruzimo Paktu za stabilnost brakova,ovo su jedne od nasih gacica

Hej, imam jedne skoro iste takve! :shock:
Pa nemojte ljudi sad sa plagijatima....
Izmisliće zlotvori da menjamo gaće medju sobom :lol: :lol:

apotekarka:
gost0707:
kad Vas vidim toplo mi oko srca :wink:

Pa gde si ti?
Jesi li napravio uži izbor slika za bilbord ili ti treba još materijala? :wink:

Treba treba uvek treba nikad dosta pa sad ako nesto i pretekne cuvacemo za arhivu da se pamti kad je poceo DSDS da se razvija. Sorry za vecernji seshn, presekli mi kablove za fontele kod kuce i sad sam on line samo na poslu.
:cry: ali dobro obecali su da ce ove nedelje da mi ga oprave pa idemo dalje. Kuckina fotka je bas in Body art na delu. Da li si se izborila sa opekotinama, ili je to kod tebe normalno. Nista zastita UV i to. Pa kako nam te cuva taj banderas aaaa. Mora malo vise da te pazi. A ako nece, neka kaze tu smo :wink:

gost0707:
apotekarka:
gost0707:
kad Vas vidim toplo mi oko srca :wink:

Pa gde si ti?
Jesi li napravio uži izbor slika za bilbord ili ti treba još materijala? :wink:

Treba treba uvek treba nikad dosta pa sad ako nesto i pretekne cuvacemo za arhivu da se pamti kad je poceo DSDS da se razvija. Sorry za vecernji seshn, presekli mi kablove za fontele kod kuce i sad sam on line samo na poslu.
:cry: ali dobro obecali su da ce ove nedelje da mi ga oprave pa idemo dalje. Kuckina fotka je bas in Body art na delu. Da li si se izborila sa opekotinama, ili je to kod tebe normalno. Nista zastita UV i to. Pa kako nam te cuva taj banderas aaaa. Mora malo vise da te pazi. A ako nece, neka kaze tu smo :wink:

Redovno me je mackao zaštitnim faktorima pre i mlekcima za telo posle ali šta ćeš...prirodna plavuša :roll:
Sad je opet otišao na službeni put a ja sam se toliko izbezobrazila da nisam ni otišla na posao :shock:
Šta ima da idem kad ću ionako da pobegnem za tri sata? :lol:
Lepše mi je ovde sa vama a kiša paaadaaa.....
Šta kažeš na akciju "Glasaj za gaće"? :wink:

mandrak-21:
apotekarka:
tako je orle,leptirasti ali ,zar ne moze da se prosiri akcija i na plave,crvene .... mada za DSDS!!!je najbolje kad su providne :lol: :lol: :lol:

Podrzavam, podrzavam kolegu...
tako je! Providno! Kao da nema gaca a ima, odpitchke varke TO kolega! :lol: :lol:

Samuraj:
Ena187:
hmm, ko kaže da ostavljam nered za sobom, a? :wink:
Kamera je snimila apotekarku koja je bila
posle nas i obavila posao.
Sada to meni hoće da prikači.
Eto šta ti je to kada si vlast.
Hoćeš svakom da uvališ.

Shta ces, kad lichite, a rezolucija kamere niska...
Moracemo da nabavimo hi-speed auto focus kamere...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back