DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srculence:
apotekarka:
Srculence:
Moje pitanje jel ozbiljno se odnsilo na poruku na koju sam odgovorila :idea:

Najozbiljnije ti kažem da si primljena, samo baci par podataka da znamo gde da te metnemo :wink:
OK da vidimo :roll:
Volim suncanje i plivanje i setnje.
Super mi ide pecanje.
I ako se misli horoskopski znak Devica :D
Srcuuuleeeeence pa gde si se skrivala do sada??Pecanje,šetnje devica...Pa sve je to moj fah.Uzimam te odmah u svoje ministarstvo bez odlaganj,ako farmacija nema ništa protiv. 8)

bhc33:
pa ja ti lepo kazem da treba da podpomazesh geslo stranke.
a ovako podsecjas nas da cjemo svi jednom u penziju :lol:

josh bi molio za tvoju glavu jer bez nje mi ide sve mnogo teze :wink:

obecjavam da necju to zloupotrebiti jer bi me stigla kletva u obliku nemogucjnosti izvshavanja gesla DSDS 8)

Nemoj zlato, lice mi je ružno kao kod krokodila, bolje ti je sa mojim dupetom :wink:

apotekarka:
bhc33:
pa ja ti lepo kazem da treba da podpomazesh geslo stranke.
a ovako podsecjas nas da cjemo svi jednom u penziju :lol:

josh bi molio za tvoju glavu jer bez nje mi ide sve mnogo teze :wink:

obecjavam da necju to zloupotrebiti jer bi me stigla kletva u obliku nemogucjnosti izvshavanja gesla DSDS 8)

Nemoj zlato, lice mi je ružno kao kod krokodila, bolje ti je sa mojim dupetom :wink:
Mislis staga :?: :?: Možda ga nije strah samo mu se patike klizaju :wink: :wink:

makimaki:
apotekarka:
Kad sam ja imala nešto protiv? :wink:

Može, može, uzmi je pod svoje ako i njoj odgovara turizam...

ps:jesam li suviše obučena na ovoj slici na profilu?Brinem da ne nabacim neki konzervativni image :shock:
Malo je :roll: :roll: :roll: drugacija. Mislim da ce se vecina ovde razocarati. Mislim na pripadnike muskog pola. :lol:

Cenimo mišljenje, slika leti a stavljamo drugu...

Najgore sto coveku moze da se desi to je da dan posle povratka sa odmora počne da radi, ali...boze moj. Malo sam dosao sebi, tek sad za vikend malo cu da sredim utiske.
dakle:
egipat-hurgada, hotel Regina 4*: ocena 5!
Vidim da je u medjuvremenu bilo još jedno, drugo po redu, zatvaranje ove naše teme, tj partije, ali i ovi sadašnji iz vlasti su bili zabranjivani, hapšeni i slično, tako da se nećemo predavati :lol:
Predsednik je bio vrlo aktivan na moru, uz more, u apartmanu, jednom rečju u potpunosti sam ispunio osnovnu tačku našeg programa: DSDS svakodnevno :lol:
vidim da je od članica apotekarka najaktivnija, verovatno je većina ostalih na odmoru, čekamo ih nestrpljivo :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back