DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dlakava_Strvina:
Ena187:
Uf, bre, al' si brz :P

Danas fatam na brzinu, sutra "cu na maraton", zainteresovana? A sad idem dobih neki film pa da vidim jel ce u ovom delu da se na kraju uzmu... :lol:

Eh, ja već pola godine čekam da vidim jedno pošteno venčanje na moja lepa 3 kanala Pay TVa, ali slaba vajda :P
Da l' sam zainteresovana, pa ne znam u kakvoj si kondiciji?
Prvo moram ja to doooooooooobro da osmotrim :roll: :roll: :roll: uuuuuuuuuuuuuuuuu :shock: :shock: :shock:
Može, može :P :P :P

makimaki:
Dlakava_Strvina:
makimaki:
Lep program. Sada je stranka dobila na ozbiljnosti.
Sto se tice tacaka, 4.tacka rada unutrasnjih organa stranke me je odusevila, a sto se tice 9. tacke prijavljujem se dobrovoljno za istresanje.

Prvi istresam makimaki :lol:
Prva sam se prijavila. Hocu jaaaaa :cry:

Možda jedam "sendvičić" pa da svi budemo zastupljeni :idea:

apotekarka:
makimaki:
Dlakava_Strvina:
makimaki:
Lep program. Sada je stranka dobila na ozbiljnosti.
Sto se tice tacaka, 4.tacka rada unutrasnjih organa stranke me je odusevila, a sto se tice 9. tacke prijavljujem se dobrovoljno za istresanje.

Prvi istresam makimaki :lol:
Prva sam se prijavila. Hocu jaaaaa :cry:

Možda jedam "sendvičić" pa da svi budemo zastupljeni :idea:
E vidis, to mi nije palo na pamet. :idea:

0077:
Srculence:
apotekarka:
Srculence:
Moje pitanje jel ozbiljno se odnsilo na poruku na koju sam odgovorila :idea:

Najozbiljnije ti kažem da si primljena, samo baci par podataka da znamo gde da te metnemo :wink:
OK da vidimo :roll:
Volim suncanje i plivanje i setnje.
Super mi ide pecanje.
I ako se misli horoskopski znak Devica :D
Srcuuuleeeeence pa gde si se skrivala do sada??Pecanje,šetnje devica...Pa sve je to moj fah.Uzimam te odmah u svoje ministarstvo bez odlaganj,ako farmacija nema ništa protiv. 8)
Nadam se da nema :lol:

Srculence:
0077:
Srculence:
apotekarka:
Srculence:
Moje pitanje jel ozbiljno se odnsilo na poruku na koju sam odgovorila :idea:

Najozbiljnije ti kažem da si primljena, samo baci par podataka da znamo gde da te metnemo :wink:
OK da vidimo :roll:
Volim suncanje i plivanje i setnje.
Super mi ide pecanje.
I ako se misli horoskopski znak Devica :D
Srcuuuleeeeence pa gde si se skrivala do sada??Pecanje,šetnje devica...Pa sve je to moj fah.Uzimam te odmah u svoje ministarstvo bez odlaganj,ako farmacija nema ništa protiv. 8)
Nadam se da nema :lol:
Ma kakvi :wink:
Samo malko prouči statut pa ako imaš neku sugestijicu....

apotekarka:
Samuraj:
apotekarka:
Samo da vam prijavim jedan sličaj sexualne brutalnosti pa odoh po decu...
Elem, pre neki dan mirno sam sedela i neiživljeno kuckala po tastaturi kad ti se pojavi moj muž potpuno go iz kupatila i zamahnu kitom na mene pa kad me odvali preko leđa....kao pendrekom 96/97 :shock:
Sad neznam šta mi je činiti, kako da reagujem na ovakvu ničim izazvanu agresiju ako se ponovi?
Svi predlozi su dobrodošli :wink:

Očigledno su u pitanju neka njegova nesvršena posla sa tobom :wink:
Pitaj ga da li možeš da mu pomogneš da poslove posvršava na vreme. 8)

Možda si u pravu, vratiće se on večeras sa puta, pa kad se plakne i opet pokuša takav mučki napad na moje nejako telo dočekaću ga spremno i odgovoriti svim raspoloživim merama :wink:

Ej, pa nismo te registrovali, hajde predstavi se i reci nam u čemu si dobar, da znamo šta ćemo i kako ćemo sa tobom :D

Kao što se vidi dolazim iz Japana, vrlina mi je brzo svršavanje problema,a za ostalo kako se dogovorimo 8)

Organi stranke se biraju unutar stranke na stolu, a moze i onako - s nogu, stojecki

Predlažem da se uvede prijemna soba koja bi trebalo da bude opremljena povećom kadom, jakuzijem, ogromnim krevetom sa ogledalima iznad i sa strane i kamerom koja može da stoji na stalku ali i ne mora ako neko hoće da je okači i nosi kako njemu odgovara.
A naravno, može i s nogu :D

Samuraj:
apotekarka:
Samuraj:
apotekarka:
Samo da vam prijavim jedan sličaj sexualne brutalnosti pa odoh po decu...
Elem, pre neki dan mirno sam sedela i neiživljeno kuckala po tastaturi kad ti se pojavi moj muž potpuno go iz kupatila i zamahnu kitom na mene pa kad me odvali preko leđa....kao pendrekom 96/97 :shock:
Sad neznam šta mi je činiti, kako da reagujem na ovakvu ničim izazvanu agresiju ako se ponovi?
Svi predlozi su dobrodošli :wink:

Očigledno su u pitanju neka njegova nesvršena posla sa tobom :wink:
Pitaj ga da li možeš da mu pomogneš da poslove posvršava na vreme. 8)

Možda si u pravu, vratiće se on večeras sa puta, pa kad se plakne i opet pokuša takav mučki napad na moje nejako telo dočekaću ga spremno i odgovoriti svim raspoloživim merama :wink:

Ej, pa nismo te registrovali, hajde predstavi se i reci nam u čemu si dobar, da znamo šta ćemo i kako ćemo sa tobom :D

Kao što se vidi dolazim iz Japana, vrlina mi je brzo svršavanje problema,a za ostalo kako se dogovorimo 8)

Hm, za to brzo svršavanje neznam kako ćemo....
Ništa, nema nam druge, mora da se vežba :wink:

apotekarka:
Organi stranke se biraju unutar stranke na stolu, a moze i onako - s nogu, stojecki

Predlažem da se uvede prijemna soba koja bi trebalo da bude opremljena povećom kadom, jakuzijem, ogromnim krevetom sa ogledalima iznad i sa strane i kamerom koja može da stoji na stalku ali i ne mora ako neko hoće da je okači i nosi kako njemu odgovara.
A naravno, može i s nogu :D

Prihvatam i menjam, na kraju ce da okachimo poseban i doradjen topic, koji treba da sadrzi SAMO ovaj pravilnik!

Ena187:
Samuraj:
Ena187:
Ovaj moj otišao da juri dečake, a ja sedim sama kući...

Tc,tc,tc,tc,tc,tc nije normalan, ma ništa se ti ne
sekiraj samo se ti dođi ovamo i biće sve u redu.
Obećavam. 8)

Siguran si da ne voliš dečake?
Gde je to 'ovamo' u prostorije stranke ili?

Sigurno ne volim dečake bljak.
Pređi u Samo za noćne ptice

Nema šanse dečko, pa taman da si sam Tom Kruz :wink:
Mi smo ti prava srpska ekipa na vlasti, znači ne skidamo se tako lako osim kad zatreba za potrebe DSDS :D
Ti možeš da uzmeš službu za hitne slučajeve, pošto i sam kažeš da si brz i vredan :wink:
Odoh sad sa decom na bazen, a večeras znate gde je zborno mesto... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back