Bas te muce, a?Dlakava_Strvina:A ne ne ne!
ti sise javila ZA ISTRESANJE a ne DA ISTRESASH
sledeci, gotovooo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas te muce, a?Dlakava_Strvina:A ne ne ne!
ti sise javila ZA ISTRESANJE a ne DA ISTRESASH
sledeci, gotovooo![]()
Dlakava_Strvina:Ena187:Uf, bre, al' si brz![]()
Danas fatam na brzinu, sutra "cu na maraton", zainteresovana? A sad idem dobih neki film pa da vidim jel ce u ovom delu da se na kraju uzmu...![]()

makimaki:Prva sam se prijavila. Hocu jaaaaaDlakava_Strvina:makimaki:Lep program. Sada je stranka dobila na ozbiljnosti.
Sto se tice tacaka, 4.tacka rada unutrasnjih organa stranke me je odusevila, a sto se tice 9. tacke prijavljujem se dobrovoljno za istresanje.
Prvi istresam makimaki![]()
![]()

E vidis, to mi nije palo na pamet.apotekarka:makimaki:Prva sam se prijavila. Hocu jaaaaaDlakava_Strvina:makimaki:Lep program. Sada je stranka dobila na ozbiljnosti.
Sto se tice tacaka, 4.tacka rada unutrasnjih organa stranke me je odusevila, a sto se tice 9. tacke prijavljujem se dobrovoljno za istresanje.
Prvi istresam makimaki![]()
![]()
Možda jedam "sendvičić" pa da svi budemo zastupljeni![]()

Nadam se da nema0077:Srcuuuleeeeence pa gde si se skrivala do sada??Pecanje,šetnje devica...Pa sve je to moj fah.Uzimam te odmah u svoje ministarstvo bez odlaganj,ako farmacija nema ništa protiv. 8)Srculence:OK da vidimoapotekarka:Srculence:Moje pitanje jel ozbiljno se odnsilo na poruku na koju sam odgovorila![]()
Najozbiljnije ti kažem da si primljena, samo baci par podataka da znamo gde da te metnemo :wink:![]()
Volim suncanje i plivanje i setnje.
Super mi ide pecanje.
I ako se misli horoskopski znak Devica![]()

Ma kakvi :wink:Srculence:Nadam se da nema0077:Srcuuuleeeeence pa gde si se skrivala do sada??Pecanje,šetnje devica...Pa sve je to moj fah.Uzimam te odmah u svoje ministarstvo bez odlaganj,ako farmacija nema ništa protiv. 8)Srculence:OK da vidimoapotekarka:Srculence:Moje pitanje jel ozbiljno se odnsilo na poruku na koju sam odgovorila![]()
Najozbiljnije ti kažem da si primljena, samo baci par podataka da znamo gde da te metnemo :wink:![]()
Volim suncanje i plivanje i setnje.
Super mi ide pecanje.
I ako se misli horoskopski znak Devica![]()
![]()
apotekarka:Samuraj:apotekarka:Samo da vam prijavim jedan sličaj sexualne brutalnosti pa odoh po decu...
Elem, pre neki dan mirno sam sedela i neiživljeno kuckala po tastaturi kad ti se pojavi moj muž potpuno go iz kupatila i zamahnu kitom na mene pa kad me odvali preko leđa....kao pendrekom 96/97 :shock:
Sad neznam šta mi je činiti, kako da reagujem na ovakvu ničim izazvanu agresiju ako se ponovi?
Svi predlozi su dobrodošli :wink:
Očigledno su u pitanju neka njegova nesvršena posla sa tobom :wink:
Pitaj ga da li možeš da mu pomogneš da poslove posvršava na vreme. 8)
Možda si u pravu, vratiće se on večeras sa puta, pa kad se plakne i opet pokuša takav mučki napad na moje nejako telo dočekaću ga spremno i odgovoriti svim raspoloživim merama :wink:
Ej, pa nismo te registrovali, hajde predstavi se i reci nam u čemu si dobar, da znamo šta ćemo i kako ćemo sa tobom![]()
Samuraj:apotekarka:Samuraj:apotekarka:Samo da vam prijavim jedan sličaj sexualne brutalnosti pa odoh po decu...
Elem, pre neki dan mirno sam sedela i neiživljeno kuckala po tastaturi kad ti se pojavi moj muž potpuno go iz kupatila i zamahnu kitom na mene pa kad me odvali preko leđa....kao pendrekom 96/97 :shock:
Sad neznam šta mi je činiti, kako da reagujem na ovakvu ničim izazvanu agresiju ako se ponovi?
Svi predlozi su dobrodošli :wink:
Očigledno su u pitanju neka njegova nesvršena posla sa tobom :wink:
Pitaj ga da li možeš da mu pomogneš da poslove posvršava na vreme. 8)
Možda si u pravu, vratiće se on večeras sa puta, pa kad se plakne i opet pokuša takav mučki napad na moje nejako telo dočekaću ga spremno i odgovoriti svim raspoloživim merama :wink:
Ej, pa nismo te registrovali, hajde predstavi se i reci nam u čemu si dobar, da znamo šta ćemo i kako ćemo sa tobom![]()
Kao što se vidi dolazim iz Japana, vrlina mi je brzo svršavanje problema,a za ostalo kako se dogovorimo 8)
apotekarka:Organi stranke se biraju unutar stranke na stolu, a moze i onako - s nogu, stojecki
Predlažem da se uvede prijemna soba koja bi trebalo da bude opremljena povećom kadom, jakuzijem, ogromnim krevetom sa ogledalima iznad i sa strane i kamerom koja može da stoji na stalku ali i ne mora ako neko hoće da je okači i nosi kako njemu odgovara.
A naravno, može i s nogu![]()
Predsedniče, imam problem

Ena187:Ovaj moj otišao da juri dečake, a ja sedim sama kući...
Samuraj:Ena187:Ovaj moj otišao da juri dečake, a ja sedim sama kući...
Tc,tc,tc,tc,tc,tc nije normalan, ma ništa se ti ne
sekiraj samo se ti dođi ovamo i biće sve u redu.
Obećavam. 8)
Ena187:Samuraj:Ena187:Ovaj moj otišao da juri dečake, a ja sedim sama kući...
Tc,tc,tc,tc,tc,tc nije normalan, ma ništa se ti ne
sekiraj samo se ti dođi ovamo i biće sve u redu.
Obećavam. 8)
Siguran si da ne voliš dečake?
Gde je to 'ovamo' u prostorije stranke ili?

DellBoy-011:Samuraj se predstavlja kao predsednika, ali...ako je pomogao nasoj dragoj Eni187, nemam ništa protiv![]()
Mislim, volim zeleno kako si znala samo. :wink:DellBoy-011:Samuraj se predstavlja kao predsednika, ali...ako je pomogao nasoj dragoj Eni187, nemam ništa protiv![]()