Yebote, jos sam i naopako neizdrzivo neodoljiv.
Istog sam misljenja, though.........vladacu svetom pre 21
Istog sam misljenja, though.........vladacu svetom pre 21
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alex_cool:Yebote, jos sam i naopako neizdrzivo neodoljiv.
Istog sam misljenja, though.........vladacu svetom pre 21![]()
alex_cool:Yebote, jos sam i naopako neizdrzivo neodoljiv.
Istog sam misljenja, though.........vladacu svetom pre 21![]()
:wink:apotekarka:Gde si šefe nad šefovima?!!!!!
Vidim bio si u beduinskom selu, jedva čekam da se raspakuješ pa da razvežeš priču ne izostavljajući sočne detalje![]()
alex_cool:pile....hihi....nazvala me piletom....![]()
slatko, neodoljivo, naizgled nevino.......kao kada bih ja rekao....recimo, nesto kao....."evolucija je proces eliminasanja ostarelih jedinki iz reproduktivnog procesa koji jeste postojanje, od strane okrutne prirode, i ne, ne pomazu nikakve frizurice ili partijske pripadnosti.....skoro nevino poput prethodnog :wink:
polako.....svet ce biti moj.....Bwahahaha!
ali, prvo.............da zavrsim ovu kesicu grisina :wink:
alex_cool:![]()
![]()
Kokice
:wink:
Ne volim da plivam u kadi,a je se gnjurenje računa?Isprskaću vas sve to garant 8)apotekarka:0077:Jao što se širimo ko epidemija,pa vole nas podpredsednice zar ne? :wink: Svakog dana nam uleti neko,mislim u stranku,na opšte zadovoljstvo i radost.Nego plašim se za šefa,koliko ima da izoverava novih članica 8) Kao ministar bez portfelja pomoćiću mu maksimalno 8)
Jel si video stranački kolega?
I ja se radujem što se vratio šef, sve mi gooza radi ko na federima.
Šta da ti kažem, nisam ništa manje ni očekivala od tebe, nego da se nađeš svom partijskom prijatelju a i prijateljicama :wink:
Ako si se plaknuo, uskači u jakuzi ali obavezno skokom "Bomba" da nas sve išljuskaš![]()
Nesi:alex_cool:![]()
![]()
Kokice
Slane ili slatke ? :wink:
alex_cool:Pernate. :wink:
ozbiljnoapotekarka:Srculence:hocu i ja da se uclanim jel me primate :?PLZ
Naravno da te primamo, zaplakni se i uskoči u jakuzi pa nam natenane ispričaj nešto o sebi,šta voliš, šta ti dobro ide, koji si znak, koju bi funkciju volela da obavljaš i naravno, pri tome veselo praćakaj nožicama![]()
Ne stvarno pitam jel' ozbiljnoSrculence:ozbiljnoapotekarka:Srculence:hocu i ja da se uclanim jel me primate :?PLZ
Naravno da te primamo, zaplakni se i uskoči u jakuzi pa nam natenane ispričaj nešto o sebi,šta voliš, šta ti dobro ide, koji si znak, koju bi funkciju volela da obavljaš i naravno, pri tome veselo praćakaj nožicama![]()
Ne stvarno pitam jel' ozbiljno
I vredne :wink: 8)Nesi:Srculence:ozbiljnoapotekarka:Srculence:hocu i ja da se uclanim jel me primate :?PLZ
Ne stvarno pitam jel' ozbiljno
E neozbiljne ne primamo nikako...samo ozbiljne...:wink:
0077:I vredne :wink: 8)

gost0707:Samo Vas gledam pa mi toplo oko srca samo DSDS
![]()
Srculence:Moje pitanje jel ozbiljno se odnsilo na poruku na koju sam odgovorila![]()
Nesi:Ja samo da se javim, a onda idem da se pakujem...Narednih par dana cu morati da svrsavam neke poslice po nasim lepim jezerima![]()
Budite dobri dok mene nema:wink:
OK da vidimoapotekarka:Srculence:Moje pitanje jel ozbiljno se odnsilo na poruku na koju sam odgovorila![]()
Najozbiljnije ti kažem da si primljena, samo baci par podataka da znamo gde da te metnemo :wink: