DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pile....hihi....nazvala me piletom.... :D
slatko, neodoljivo, naizgled nevino.......kao kada bih ja rekao....recimo, nesto kao....."evolucija je proces eliminasanja ostarelih jedinki iz reproduktivnog procesa koji jeste postojanje, od strane okrutne prirode, i ne, ne pomazu nikakve frizurice ili partijske pripadnosti.....skoro nevino poput prethodnog :wink:
polako.....svet ce biti moj.....Bwahahaha!
ali, prvo.............da zavrsim ovu kesicu grisina :wink:

alex_cool:
pile....hihi....nazvala me piletom.... :D
slatko, neodoljivo, naizgled nevino.......kao kada bih ja rekao....recimo, nesto kao....."evolucija je proces eliminasanja ostarelih jedinki iz reproduktivnog procesa koji jeste postojanje, od strane okrutne prirode, i ne, ne pomazu nikakve frizurice ili partijske pripadnosti.....skoro nevino poput prethodnog :wink:
polako.....svet ce biti moj.....Bwahahaha!
ali, prvo.............da zavrsim ovu kesicu grisina :wink:

:D :D :D Pilence :D :wink:

apotekarka:
0077:
Jao što se širimo ko epidemija,pa vole nas podpredsednice zar ne? :wink: Svakog dana nam uleti neko,mislim u stranku,na opšte zadovoljstvo i radost.Nego plašim se za šefa,koliko ima da izoverava novih članica 8) Kao ministar bez portfelja pomoćiću mu maksimalno 8)

Jel si video stranački kolega?
I ja se radujem što se vratio šef, sve mi gooza radi ko na federima.
Šta da ti kažem, nisam ništa manje ni očekivala od tebe, nego da se nađeš svom partijskom prijatelju a i prijateljicama :wink:
Ako si se plaknuo, uskači u jakuzi ali obavezno skokom "Bomba" da nas sve išljuskaš :D
Ne volim da plivam u kadi,a je se gnjurenje računa?Isprskaću vas sve to garant 8)

Srculence:
apotekarka:
Srculence:
hocu i ja da se uclanim jel me primate :?PLZ

Naravno da te primamo, zaplakni se i uskoči u jakuzi pa nam natenane ispričaj nešto o sebi,šta voliš, šta ti dobro ide, koji si znak, koju bi funkciju volela da obavljaš i naravno, pri tome veselo praćakaj nožicama :D
ozbiljno :lol: Ne stvarno pitam jel' ozbiljno

E neozbiljne ne primamo nikako...samo ozbiljne...:wink:

Nesi:
Srculence:
apotekarka:
Srculence:
hocu i ja da se uclanim jel me primate :?PLZ

Naravno da te primamo, zaplakni se i uskoči u jakuzi pa nam natenane ispričaj nešto o sebi,šta voliš, šta ti dobro ide, koji si znak, koju bi funkciju volela da obavljaš i naravno, pri tome veselo praćakaj nožicama :D
ozbiljno :lol: Ne stvarno pitam jel' ozbiljno

E neozbiljne ne primamo nikako...samo ozbiljne...:wink:
I vredne :wink: 8)

gost0707:
:D Samo Vas gledam pa mi toplo oko srca samo DSDS :lol:

Nemoj toplo na ovu vrućinu dobićeš toplotni udar pa onda moramo da te masiramo, dajemo usta na usta i ko zna šta sve ne :wink:
Ja molim da mi se opravda današnji izostanak jer sam vodila decu na bazene u svoje uobičajeno vreme za beg sa posla....
Uzgred, preporučujem bazen Košutnjak, danas je otvoren, renoviran i vrlo čist.
Muž mi je za sutra najavio službeni put pa me već pomalo frka hvata, kako ću za vikend bez čoveka :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back