DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DellBoy-011:
chokolada:
Cao svima! Evo zivot mi se koliko toliko vratio u normalu, pa se vracam i ja vama. :D
Kako ste mi svi? Ima li sta novo u ovoj nasoj rastucoj stranci?
P.S. Evo zalepila sam novu slicicu (kao sto sam i obecala) samo je malo mala, nisam bas umela lepo da je "namestim". :oops:

Mogao sam ja lepo da ti je namestim, kao zubarki i jos nekima :lol:

Jao shef kad je namesti,on je namestio.... :wink:

apotekarka:
zubarka:
mandrak-21:
veceras snimamo film:"Dlakavi ponovo jase" zainteresovane glumice neka se jave na probu>

A jel' pravite neki kasting za taj film?Ako pravite,pitam se,koji komad da spremim da zadivim komisiju i udjem u uzi izbor?

Znaš ti dobro šta ti treba od dramskih kvaliteta :wink:

Ma znam :wink: ,samo se pravim luda...Ko li ce da igra zbunjenog??Blago li se njemu! :wink:

zubarka:
apotekarka:
zubarka:
mandrak-21:
veceras snimamo film:"Dlakavi ponovo jase" zainteresovane glumice neka se jave na probu>

A jel' pravite neki kasting za taj film?Ako pravite,pitam se,koji komad da spremim da zadivim komisiju i udjem u uzi izbor?

Znaš ti dobro šta ti treba od dramskih kvaliteta :wink:

Ma znam :wink: ,samo se pravim luda...Ko li ce da igra zbunjenog??Blago li se njemu! :wink:

Predlažem Dlakavog za ulogu zbunjenog :wink:
Kad se taj zbuni, pa se raspali....i on je sad otišao na Adu pa kad se vrati treba ga yebati :wink:

Uvaženi članovi partije DSDS, imam tu čast da se predstavim kao novi član i kao samoizabrani ministar za inostrane poslove.
Uvidom u stanje budžeta naše partije (kasa potpuno prazna) teška srca shvatih da ozbiljna finansijska situacija nije za moja nejaka pleća.
S obzirom da potičem sa druge strane (krive) Drine i da odlično razumijem 5 jezika (srpski, hrvatski, bosanski, crnski i gorski) ispunjavam uslove propisane Ustavom, te se obavezujem da ću dati sve od sebe da lijepa naša matica ne bude tamo daleko za članove naše partije iz dijaspore.

Niko nije ponudio scenario za film «Ye*e lud zbunjenog»! Mada sam ja mišljenja da je taj komad bolje izvesti na (krevetskim) daskama koje život znače nego snimati film. Oskudacija.
Hajmo ljudi, malo mašte. Nagrađujemo najbolji scenario, novac od pozorišnih karata ide u kasicu prasicu naše partije. Što se tiče kostima, he he, predlažem smokvin list.

-Eva-:
Uvaženi članovi partije DSDS, imam tu čast da se predstavim kao novi član i kao samoizabrani ministar za inostrane poslove.
Uvidom u stanje budžeta naše partije (kasa potpuno prazna) teška srca shvatih da ozbiljna finansijska situacija nije za moja nejaka pleća.
S obzirom da potičem sa druge strane (krive) Drine i da odlično razumijem 5 jezika (srpski, hrvatski, bosanski, crnski i gorski) ispunjavam uslove propisane Ustavom, te se obavezujem da ću dati sve od sebe da lijepa naša matica ne bude tamo daleko za članove naše partije iz dijaspore.

Dobrodošla Evo i dobro se prihvatila funkcije :D
To mesto nam je odavno upražnjeno, a što se tiče blagajne, šef brine o njoj i kupuje posteljinu, kondome, erotsko rublje i pomagala, opremili smo švalersku gajbu tj stranačke prostorije jakuzijem i ogledalima, tako da nije čudno što je prazna :wink:

Kvalifikacije su ti sjajne, lokacija reprezentativna, ma ne da si nam leglaaaaaaa.... :lol:

Dobro dosla Eva, vidim da se snalazis, ali red je da dam par informacija:
1. budžet je prazan iz razloga koje je navela apotekarka, ali, kao i svaka ozbiljna partija i mi radimo preko crnih fondova koji su daleko od očiju javnosti :lol:
2. Što se tiče ministarstva spoljnih poslova, mislim da imamo ministra, ali nece se on ljutiti da dobije jednog pomoćnika ili zamenika.
3. Molim te da procitas Statut stranke, na strani 13
4. Da ćeš apotekarki par podataka o sebi, staviti neku sličicu u profil, sličica je obavezna za člansku kartu i onda će shef da te overi :lol:
5. Sto se tiče scenarija za film, mozeš da se priključiš našem timu experta.
6. Razno :lol:

Hvala, hvala na toplim riječima dobrodošlice. Što se tiče sličice upravo biram, mada me ovo smeće od računara (windows nije original) često izbacuje, a i ove moje kolege me prekidaju sa nekim trivijalnim stvarima vezanim za posao. Strašno! Ne daju čovjeku ni 2 sata poštenog surfovanja. Što se tiče rođendanskog poklona ja izgleda izvisih! Moram čekati decembar i djeda mraza.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back