DA SAZNATE DA NEKO SUTRA ODLAZI

• Začetnik teme Začetnik teme Hallo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znam sta mislis! Prvi put kad sam odlazila bilo je tesko ostaviti nekog da ceka...! Drugi put sam ostavila sve jer me je neko cekao...! A treci put...neko je ostao da ceka ali mene vise nije bilo briga! Kad cesto putujes i podjelis zivot na mjesto gdje radis i mjesto gdje ti je srce moras napraviti izbor ili jednostavno otvrdnes i postanes sebican! Neznam koga bih pozvala da znam da je ovo zadnji dan u mom zivotu....

Kada bi imao jos 24h zivota, uradio bih bar delić onoga sto nisam smeo do tog momenta.
Naravno da bi 95% bilo vezano za sex i za drugarice, prijateljice, komsinice, poznanice, ali šta da se radi.
Ni vi niste ništa bolji, samo što to mnogi ne smeju da priznaju.
Svi maštaju o nekome, a ovamo...prave se fini.

A kada bi znao da sutra neko odlazi verovatno bi nesvesno prebacio krivicu na tu osobu u stilu "što bar ti nisi nešto pokušala kad već ja nisam smeo" ili nešto slično tome.
Sreća, to mi se nikada nije desilo.
Ali, život je dugačak... :twisted:

c021.gif

cuvajte ono sto imate, tu osobu koja daje smisao vasem zivotu...kad mislite da je sve gotovo, ipak dajte neki poslednji trzaj, muku iz petnih zila da se sve vrati na staro! ako i to ne uspe, onda vam ocigledno nije sudjeno...life is bitch, life is beautiful!

Hallo:
E pa ovako....U ovom trenutku, dok ja ovo piskaram, jedna meni draga osoba, pakuje svoje stvari jer noćas odlazi...zauvek...u inostranstvo...Ta osoba mi nikad nije bila bliska onoliko koliko sam ja to želela. Svoju priliku sam propustila...A mogla sam mnogo toga da učinim...I sinoć kada sam to saznala, probala sam da mu se obratim, ali je on bio hladan i poricao je svoj odlazak...Onda sam shvatila da je malo kasno za sve.Previše sam čekala...Osećam se očajno i mrzim sebe što se nisam borila za svoju sreću.
A za vas imam dva pitanja:
1. da li ste nekoga na taj način izgubili a da mu nikada niste rekli ono što imate, ili ste to učinili u poslednjem trenutku?
2.Da saznate da neko sutra odlazi, da je sutra smak sveta ili da će nas ošinuti neka kometa i slično, šta biste sve uradili, koga biste potražili, koga biste poljubili, koga zagrlili-šta bi učinili za tih 24h?

sta znam... razmilis o svemu i onda vagas.... nekada je bolje ocutati....
u sustini, mislim da je bolje ako se kajem zbog neceg sto sam uradila, nego zbog neceg sto se nikada nisam usudila da uradim.... sto naravno, ne znaci da je uvek tako...
ali i u poslednjem trenutku, treba reci.... nista to nece promeniti, ta osoba ce u svakom slucaju otici, ali ce znati, i ti ces reci.... i posle mirna zemlja... ne resava to nista, ali se covek oseca bolje.... :roll:

Back