Да сам ја неко...

uvela bih u svakoj firmi vreme za rekreaciju!:)

ja kad sam provodila mnogo vremena u čitaonici baš mi bilo nprijatno tolko sedenje i žarko sam želela da se malo istegnem ili tako, promrdam u hodniku
ali svi su samo žvakali kašičice od kafa i bilo mi bzvz
tako da sam maštala da na svaka dva sata neko zvizne u pištaljku i poćera sve na razgibavanje =)

ja kad sam provodila mnogo vremena u čitaonici baš mi bilo nprijatno tolko sedenje i žarko sam želela da se malo istegnem ili tako, promrdam u hodniku
ali svi su samo žvakali kašičice od kafa i bilo mi bzvz
tako da sam maštala da na svaka dva sata neko zvizne u pištaljku i poćera sve na razgibavanje =)

:ok:Ajmo, sad, dva po dva:DJa bih mogla da radim onda ceo dan...

uvela bih u svakoj firmi vreme za rekreaciju!:)

И ја! :worth:

(Прошли викенд сам била на неком досадном тродневном семинару....по 9 сати дневно седиш ко кретен, утрнеш сав, а и ручак и кафа су служени ту, у истим просторијама, тако да три дана не видесмо бела дана, гузице нам се спљоштиле од силног седења...:confused:
Трећи дан за време кафе-паузе ја одем до степеништа и три пута сам стрчала и устрчала на четврти спрат....тек да ми мало проциркулише крв... Сви су ме гледали ко кретена....:mrgreen::lol: Како ли је тек људима који тако проведу цео живот седећи?:confused: )

(Прошли викенд сам била на неком досадном тродневном семинару....по 9 сати дневно седиш ко кретен, утрнеш сав, а и ручак и кафа су служени ту, у истим просторијама, тако да три дана не видесмо бела дана, гузице нам се спљоштиле од силног седења...:confused:
Трећи дан за време кафе-паузе ја одем до степеништа и три пута сам стрчала и устрчала на четврти спрат....тек да ми мало проциркулише крв... Сви су ме гледали ко кретена....:mrgreen::lol: Како ли је тек људима који тако проведу цео живот седећи?:confused: )

...zarad boljeg sutra... ja bih demonstrativno promenio avatar... ne uklapa mi se baš u celu priču... :lol:

:evil::zcepanje::zcepanje:

Да сам ја неко, променила бих свест људи (што се већ граничи са улогом Свевишњег), јер мислим да је то једини начин да се било шта промени на боље, а да не буде под присилом, него зато што људи схватају да тако треба.
Мислим на свест о родитељству, школовању, однос према послу, према људима...

Али, пошто то не могу, јер немам чаробни штапић, завешћу хуману диктатуру (бар лепше звучи, зар не?) :andjeo:

Читам једну другу тему, отишла у причу ,,Ја бих забранио /ла...'' ,,Ја да сам неко ко .. ја бих то овако..'' и слично.
Помислих, није лоше да имамо тему на којој бисмо као НЕКО нешто забрањивали, дозвољавали, одузимали, давали...
Може да буде у виду кукњаве, могу бити конструктивни предлози...од воље вам!

s obzirom da sam niko, nekad sam razmišljo da možda mogu da budem neko, da ću od nikog nekad biti neko...al kad sam vido kolki sam niko i da nikad neću biti neko, jer da sam neko ne bi ni bio niko, odusto sam i osto sam niko...od tad ne razmišljam da od nikog postajem neko, jer samo ću se iznerviram zabadava...

s obzirom da sam niko, nekad sam razmišljo da možda mogu da budem neko, da ću od nikog nekad biti neko...al kad sam vido kolki sam niko i da nikad neću biti neko, jer da sam neko ne bi ni bio niko, odusto sam i osto sam niko...od tad ne razmišljam da od nikog postajem neko, jer samo ću se iznerviram zabadava...

Одавно ниси написао овако нешто добро! Вреди цитирати!

Back