gost 273051
Elita
- Poruka
- 18.927
uvela bih u svakoj firmi vreme za rekreaciju!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uvela bih u svakoj firmi vreme za rekreaciju!![]()
ja kad sam provodila mnogo vremena u čitaonici baš mi bilo nprijatno tolko sedenje i žarko sam želela da se malo istegnem ili tako, promrdam u hodniku
ali svi su samo žvakali kašičice od kafa i bilo mi bzvz
tako da sam maštala da na svaka dva sata neko zvizne u pištaljku i poćera sve na razgibavanje =)
И ја!
(Прошли викенд сам била на неком досадном тродневном семинару....по 9 сати дневно седиш ко кретен, утрнеш сав, а и ручак и кафа су служени ту, у истим просторијама, тако да три дана не видесмо бела дана, гузице нам се спљоштиле од силног седења...
Трећи дан за време кафе-паузе ја одем до степеништа и три пута сам стрчала и устрчала на четврти спрат....тек да ми мало проциркулише крв... Сви су ме гледали ко кретена....Како ли је тек људима који тако проведу цео живот седећи?
)
...zarad boljeg sutra... ja bih demonstrativno promenio avatar... ne uklapa mi se baš u celu priču...![]()
И ја!
(Прошли викенд сам била на неком досадном тродневном семинару....по 9 сати дневно седиш ко кретен, утрнеш сав, а и ручак и кафа су служени ту, у истим просторијама, тако да три дана не видесмо бела дана, гузице нам се спљоштиле од силног седења...
Трећи дан за време кафе-паузе ја одем до степеништа и три пута сам стрчала и устрчала на четврти спрат....тек да ми мало проциркулише крв... Сви су ме гледали ко кретена....Како ли је тек људима који тако проведу цео живот седећи?
)
Увела бих ГРАМАТИЧКО - ПРАВОПИСНУ ПОЛИЦИЈУ за медије и све што је јавно написано!
Увела бих обавезну школу за родитеље.
Јее, ја већ заборавила на ову тему, хвала ти, Ивели! (тако се чита?)
Да сам ја неко, увела бих форумску полицију, по кућама би хапсили народ који лупета по форуму!
a ljudske slobode a ljudska prava,,, vanda.???nisam to ocekivao od tebe
s obzirom da sam niko, nekad sam razmišljo da možda mogu da budem neko, da ću od nikog nekad biti neko...al kad sam vido kolki sam niko i da nikad neću biti neko, jer da sam neko ne bi ni bio niko, odusto sam i osto sam niko...od tad ne razmišljam da od nikog postajem neko, jer samo ću se iznerviram zabadava...Читам једну другу тему, отишла у причу ,,Ја бих забранио /ла...'' ,,Ја да сам неко ко .. ја бих то овако..'' и слично.
Помислих, није лоше да имамо тему на којој бисмо као НЕКО нешто забрањивали, дозвољавали, одузимали, давали...
Може да буде у виду кукњаве, могу бити конструктивни предлози...од воље вам!
s obzirom da sam niko, nekad sam razmišljo da možda mogu da budem neko, da ću od nikog nekad biti neko...al kad sam vido kolki sam niko i da nikad neću biti neko, jer da sam neko ne bi ni bio niko, odusto sam i osto sam niko...od tad ne razmišljam da od nikog postajem neko, jer samo ću se iznerviram zabadava...