- Poruka
- 22.368
Kako biste podneli ovaj događaj?
Nije ga bilo pre, ali se sad u veoma kratkom vremenskom roku odomaćio i srodio sa svima nama.
Nije ga bilo pre, ali se sad u veoma kratkom vremenskom roku odomaćio i srodio sa svima nama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PihMoja slava je sveti Internet.
Kako biste podneli ovaj događaj?
Kako za koga, nekoga bi malo dotaklo i za par meseca nista a nekoga bi razvalilo do te mere da bi napravio haos i ubio se...Svi smo navučeni na internet totalno, tako da bi potpuni nestanak interneta bio fijasko.
Zato ja imam serije i filmove na flešu od 120gb.Bio bi haos za sve koji zaradjuju preko njega i pljacke, ubistava, samoubistava, histerija, ludnice bi bile pune, sve te instagramuse, motivacioni spikeri, influenseri bi poludeli...
A ja ja bih zalio samo za muziku koju nisam skinuo i sto necu moci vise da skidam nove stvari i takodje isto za filmove i serije...
Tu mi je pecanje, priroda, gitarica otprilike dovolino...
Sad me podseti na komsiju koji se hvalio kako je sinu kupio novi PC. Kaze "Ima 2 Tetrabajta"Zato ja imam serije i filmove na flešu od 120gb.![]()
"pustinjakinja"Prilično sam ravnodušna po tom pitanju.
"pustinjakinja"![]()
Izvini na pitanju...a zasto?
Izvini na pitanju...a zasto?
Apsolutno nista ali da znas, pustinje imaju i oaze.Duga tema.
Nego, šta fali pustinjacima?![]()
Apsolutno nista ali da znas, pustinje imaju i oaze.
predjes sa kave na vinjak...5 dana puno plačeš i malo piškiš
A šesti dan upoznajes ukucane i komšije iz nova I tako dalje