Da ne bi Rusa, izgore Tara!

• Začetnik teme Začetnik teme lav8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozda nema veze s temom, ali i ima pomalo...

Uspesno gasenje pozara je bila URGENTNA potreba, stize jos pomoci:

Konuzin: Spremi smo da damo kredit

IZVOR: BETA
Beograd -- Rusija je spremna da realizuje kredit od 800 miliona dolara namenjen razvojnim projektima u Srbiji rekao je ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin.

Konuzin je ovo rekao tokom susreta sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

U saopštenju službe za informisanje predsednika države navodi se da je Konuzin izrazio uverenje da je Rusija spremna da pruži pomoć Srbiji u njenom razvoju, kako bi se ujedno razvijali i dobri odnosi izmedju te dve zemalje.

Tokom današnjeg susreta Nikolić i Konuzin razgovarali su o segmentima predstojećeg sastanka predsednika Srbije i predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina, koji će biti održan 11. septembra u Sočiju.

Nikolić se zahvalio Rusiji na angažovanju u borbi protiv požara koji ovih dana besne po Srbiji i na brzoj reakciji ruskih vlasti povodom molbe Srbije o angažovanju još jednog aviona za gašenje požara.

(B92)

Руси су прошле зиме лепо се нудили Шутановцу када је било ванредно стање али он није хтео да Руси чисте снег ,заиста не видим зашто јер они имају искустава са тим

Руси су прошле зиме лепо се нудили Шутановцу када је било ванредно стање али он није хтео да Руси чисте снег ,заиста не видим зашто јер они имају искустава са тим

Izvini, ali stvarno me nasmeja, imaju iskustva sa ciscenjem snega vise nego sa pozarima, a opet gase sele, samo tako:)))

Само си мало оманула. Јесте ми Шутановац одувек одвратан, био и остао, али помоћ је ове зиме одбио лично Дачић (овде постоји и тема о томе)... тек да се не заборави...знам да ти је сад идол, ал не може се због тога заобилазити истина...:)
ево... читај... Руси писали о томе,нема лажи, нема преваре, само си мало заборавила (случајно, или намерно, не знам)...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/531424-ДАЧИЋ-ОДБИО-ПОМОЋ-РУСИЈЕ?highlight=дачић+одбио+русе

Poslednja izmena:
Само си мало оманула. Јесте ми Шутановац одувек одвратан, био и остао, али помоћ је ове зиме одбио лично Дачић (овде постоји и тема о томе)... тек да се не заборави...знам да ти је сад идол, ал не може се због тога заобилазити истина...:)
ево... читај... Руси писали о томе,нема лажи, нема преваре, само си мало заборавила (случајно, или намерно, не знам)...
http://forum.krstarica.com/showthread.php/531424-%D0%94%D0%90%D0%A7%D0%98%D0%8B-%D0%9E%D0%94%D0%91%D0%98%D0%9E-%D0%9F%D0%9E%D0%9C%D0%9E%D0%8B-%D0%A0%D0%A3%D0%A1%D0%98%D0%88%D0%95?highlight=%D0%B4%D0%B0%D1%87%D0%B8%D1%9B+%D0%BE%D0%B4%D0%B1%D0%B8%D0%BE+%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B5

Нисам знала да се Дачић питао али добро онда очигледно да је имао ситуацију под контролом

Back