ДАЧИЋ ОДБИО ПОМОЋ РУСИЈЕ

Путиновка

Veoma poznat
Poruka
10.729

Глава МВД Сербии отказался от помощи России в холода

09.02.2012 // 23:12

Сербия, где из-за аномальных холодов объявлен режим чрезвычайной ситуации, благодарна России за предложение о помощи, но сможет справиться с возникшими трудностями своими силами, сообщил РИА Новости вице-премьер и глава МВД Сербии Ивица Дачич.

http://telegrafist.org/2012/02/09/serbia-no-russia/

МИНИСТАР ПОЛИЦИЈЕ ИВИЦА ДАЧИЋ ОДБИО ПОМОЋ РУСИЈЕ
СРБИЈА,У КОЈОЈ ЈЕ ЗБОГ АНОМАЛНЕ ХЛАДНОЋЕ ОБЈАВЉЕНА ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА,ЗАХВАЉУЈЕ РУСИЈИ ЗА ПРЕДЛОЖЕНУ ПОМОЋ, АЛИ СЕ МОЖЕ ИЗБОРИТИ СА ТЕШКОЋАМА СОПСТВЕНИМ СНАГАМА, ИЗЈАВИО ЈЕ РИА НОВОСТИМА ВИЦЕ ПРЕМИЈЕР И МИНИСТАР СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ ИВИЦА ДАЧИЋ.

Как стало известно в минувший понедельник, Россия предложила Сербии досрочно начать использование ресурсов российско-сербского гуманитарного центра в городе Ниш. Открытие этого центра намечено на весну текущего года. В середине октября прошлого года МЧС России доставило в Ниш первую партию груза весом 35 тонн, предназначенного для хранилища материального резерва будущего регионального центра. Это лагерные палатки, одеяла, электрогенераторы, мотопомпы, комплекты инструментов и другое оборудование.

Још прошлог понедељка Русија је предложила Србији да хитно почне са коришћењем ресурса руско-српског хуманитарног центра у Нишу. Откривање тог центра је предвиђено за пролеће ове одине. Средином октобра прошле године МЧС Русије доставио је у Ниш прву пошиљку тежине 35 тона, намењену за чување материјалних резерви будућег центра. Овај камп садржи шаторе, ћебад, генераторе, пумпе, комплети алата и друге опреме.

Али Дачић очигледно не сме да прихвати помоћ Русије, јер су му на молитвеном доручку забранили исти они који су овај народ бомбардовали и окупирали...

Poslednja izmena od moderatora:
де-бели пан-дур заобилази и слово р или га што мање користи а камоли целу реч русија да користи м"сим,стварно.
п.с. зато што му није потребна помоћ русије ватрогасци,војска... извлаче људе завејане по забитим селима као да су обучени и плаћени за тако нешто- али "добро"шта да се ради кад тако командује ђенерал ворликова-

Ljudi umiru svakodnevno od ovog nezapamćenog kijameta.
Ivica će,kao i svi oni do sada,izvući dupe.
Ali, treba puniti Maricu !

Ljudi ne umiru zbog kijameta koji je bio uobičajen za ovo doba godine već zbog siromaštva i nebrige države za socijalno najougroženije kojima je u neko bolje vreme , pre demokratije na lopovski način bilo omogućeno da se snabdeju ogrevom , hranom i svim potrebnim da izguraju zimski period na iole ljudski način ...zbog toga ljudi umiru ovde , gladni i smrznuti u svem ovom beznađu.

Brkate pojmove.

Ljudi ne umiru zbog kijameta koji je bio uobičajen za ovo doba godine već zbog siromaštva i nebrige države za socijalno najougroženije kojima je u neko bolje vreme , pre demokratije na lopovski način bilo omogućeno da se snabdeju ogrevom , hranom i svim potrebnim da izguraju zimski period na iole ljudski način ...zbog toga ljudi umiru ovde , gladni i smrznuti u svem ovom beznađu.

Brkate pojmove.

Pa,ima i brkatih žena,ne sporim ja.
Al' to su,uglavnom,babe i dame vremešne....
Jedino rešenje - depilacija voskom.

Nisi duhovit... ja ti dam konstruktivnu kritiku a ti opet pravis budalu od sebe?

Dobro, dobro... ja cenim da ima maloumnika kojim se dopada tvoj predskolsi humor...

Ne znam o čemu laprdaš opet. Ja ne preuzimam fraze od drugih, već sasvim obrnuto. Sve više svojih termina i doskočica viđam u postovima drugih forumaša :D A u ovom slučaju nisam ništa izmislio nego sam napisao kako se u originalu izgovara njegovo prezime. Kakav si ti to rusista ako ne znaš da se "n" na ruskom čita "nj"? E moj sine, pokrij se ušima i pali sa teme z:poz:

Ako malo sagledamo cinjenice , 5 oktobra se u stvari nije desilo nista.
SPS vlada vec 22 godine srbijom . . . samo su se sada pojacali zutima i napravili su koaliciju koja pokusava da
zada konacni udarac napacenom narodu.
6 Maja ce se Srbija resiti ove izdajnicke garniture i krenuce na bolje.
Pa ovo je ljudi uzas kakvi nam likovi vode drzavu.

У Србији људи умиру од зиме, неодговорно је у таквој ситуацији одбијати помоћ било од ког да долази.
Треба се запитати каква је то социјалистичка партија када хуманост запоставља!?

Sad bi najjaca fora bila da Japan uputi pomoc Srbiji u vidu ORIGAMIJA, kao sto su beogradupasalucani njima za tsunami u saradnji sa U92. :hahaha:

Crane_l.gif

:rotf:

Ne znam o čemu laprdaš opet. Ja ne preuzimam fraze od drugih, već sasvim obrnuto. Sve više svojih termina i doskočica viđam u postovima drugih forumaša :D A u ovom slučaju nisam ništa izmislio nego sam napisao kako se u originalu izgovara njegovo prezime. Kakav si ti to rusista ako ne znaš da se "n" na ruskom čita "nj"? E moj sine, pokrij se ušima i pali sa teme z:poz:

Svaka cast na trudu... a nije tesko napisati nesto iz glave? Da manemo sadrzaj, sad si se potrudio...

Back