Da možete da vratite vreme unazad?

• Začetnik teme Začetnik teme Aphroditi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lexa:
VisionOfDisorder:
lepo da se vratim na noc kada su se upoznali moj cale i moja keva i namestim da se ne sretnu.
i nema mene danas.
super, zar ne?
Količina negativnosti, depresije i prezira prema sebi koji zrače iz svakog tvog posta lek su za moju dušu i radost za moje srce :wink:

makar sam od neke koristi.
shto ne chini nishta boljim.

Hmmm... ne verujem da bih menjao ista jer dogadjaji iz zivota koji su se desili su oformili mene - kad bih nesto promenio onda ne bih to bio ja, vec neko drugi... A generalno sam zadovoljan svojim zivotom...

E sad, da sam gresio u zivotu - jesam. Uostalom ko nije? Mozda bih promenio poneku stvar jer mislim da bih bio 'bolji' nego sto jesam da nisam doneo neke odluke u zivotu koje su mi se visestruko obile o glavu... Pa bih se tako vratio na pocetak 2003-e, ili jos bolje negde sredinu 2002-e i ne bih doneo neke odluke koje sam tada doneo... Ili bar na pocetak ove godine kad sam se opet ponasao kao idiot pa takodje doneo neke grozne odluke cije posledice cu dugo trpeti...

No ipak, bolje je nista ne menjati... Zivot je kao slika - slojevi i slojevi boje jedna preko druge na kraju cine umetnicko delo. Ako se u stvaranju istog pogresi, uvek moze da se greska ispravi novim slojem boje...

After all, tomorrow is a brand new day ;)

mozda da nisam pojela sad ove cokolade...i da sam ustala i otishla...na p
mogu jos uvek da ustanem ali ja cu da sedim i posle cu jesti i bicu debela...a sad mi je shansa da krenem putem ravnijeg stomaka. i zashto ne
i mama je raspolozena i prica sa mnom a ja joj trosim pare za telefon i ne prica mi se. mozda je trebalo da pronadjem ebene struje. ali izgubila sam zivce. bar mogu da se qrcim da sam student pa da me gledaju
i sad smaram ali meni je super ovako i ne citasm neke teme de sam blam e sad ..... tahcka

Back