Da mozete da birate.....

Posao snova, zanimanje sta bilo sta bi ste u stvari radili, naravno da ste za to dobro placeni? U cemu bi ste uzivali???

A šta znači 'dobro plaćeni' ... mislim trebao si navesti orjentirnu sumu ... jer bilo koja profesija je plaćena da bi preživjela...
..mene pojam dobro plaćen uvijek asocira na kriminalce ... bar je kod nas tako ...
A opet posao iz snova mi nikako ne ide sa povezivanjem materijalne koristi od tog posla ..
..Izgleda da se snovi razlikuju :lol:
Ajd dobro ... bila bih astronaut :andjeo:

Idealno bi mi bilo da budem instruktorka plesa, za sta su mi ostala jos dva ispita, ali sam se odselila iz grada gde sma isla u skolu plesa, a da u slobodno vreme budem malo slikarka, malo pisac, malo slikarka, malo pisac... :)

Da imam stafelaj u potkrovlju i staru pisacu masinu u kancelariji koja je ujedno i bogata kucna biblioteka na zastakljenom balkonu.

Ako Bog da, biću najsrećniji onda kada, u dubokoj starosti, pogledam iza sebe i vidim - pored sebe najsrećniju, najzadovoljniju i najozareniju ženu na svetu; nekoliko zdrave, vesele i na pravi način stasale; prijatelje oko sebe, sa osmesima na licima svojim i svojih najbližih ! Još ako, svojim budućim znanjem i iskustvom uspem da usrećim što više ljudi; da oplemenim i nečemu naučim što više mladjeg sveta; ako uradim nešto dobro i korisno za svoju zemlju i svoj narod - BIĆU NAJSREĆNIJI STARAC I UMREĆU OZARENOG LICA !!

Ako Bog da, biću najsrećniji onda kada, u dubokoj starosti, pogledam iza sebe i vidim - pored sebe najsrećniju, najzadovoljniju i najozareniju ženu na svetu; nekoliko zdrave, vesele i na pravi način stasale; prijatelje oko sebe, sa osmesima na licima svojim i svojih najbližih ! Još ako, svojim budućim znanjem i iskustvom uspem da usrećim što više ljudi; da oplemenim i nečemu naučim što više mladjeg sveta; ako uradim nešto dobro i korisno za svoju zemlju i svoj narod - BIĆU NAJSREĆNIJI STARAC I UMREĆU OZARENOG LICA !!
E svaka ti bila zlatna dok nisi ukakio ovo sa zemljom na kraju.

Uuuuuuuuu kako je mrzim poslednjih godinu dana.

Back