Da mozete da birate koliko cete biti visoki.....

ih, bre, ovde svi forumaši/ce preko 166, ima li još sitnih kao ja?! :rumenko:

:(

Nego,kad cujem kao "prednosti" niskih devojaka:
1.mozes da imas momke svih visina-mene niski ne privlace bas
2.mozes da nosis stikle-poenta je u tome da visoke devojke ne moraju da nose stikle,i opet ce da izgledaju kao da im noge nicu iz rebara,sto se meni nece desiti ni da stojim na stuli.
Stuli visokoj metar i po.
i eto.zakljucismo da su devojke visoke 1.6 + - doomed.:(:(

jeste, hator
i zaboravila si da večito moramo voditi računa šta jedemo jer nam se svaki gram sala itekako vidi...
i kupaći nam treba neki koji produžava ono, ovo... sve smo na produžecima

ali kažem, ja sam sad izlečila kompleks od toga iako i dalje imam želju da porastem :D

i vidi, ima forumaša koji vole nas niže devojke :perv:

:(
i eto.zakljucismo da su devojke visoke 1.6 + - doomed.:(:(

jeste, hator
i zaboravila si da večito moramo voditi računa šta jedemo jer nam se svaki gram sala itekako vidi...
i kupaći nam treba neki koji produžava ono, ovo... sve smo na produžecima:

Ma dajte, sta vam je.
Sto sezdeset i kusur je super , sta, sitne, dominantne, a i ovih poslednjih godina ima mnogo nesto malih momaka, niskih, oni i da hoce, ne mogu da vole visoke, tako da je 16 i nesto preko taman.

jeste, hator
i kupaći nam treba neki koji produžava ono, ovo... sve smo na produžecima

ali kažem, ja sam sad izlečila kompleks od toga iako i dalje imam želju da porastem :D

i vidi, ima forumaša koji vole nas niže devojke :perv:

Da,i to
i npr,kad je visoka devojka ima problema sa kilazom,ona navuce onu haljinu do kolena i boli je uvo
ja u toj haljini izgledam kao muslimanski terorista
i danasnja moda,danasnja moda:(

ma,ja mislim da jesam,ali onda kad pogledas visoku devokju kako u obicnoj sirokoj haljini izgleda fabulozno,a ja moram da se penjem na stule,i izmisljam jos hiljadu trikova da bi mi danasnja garderoba stajala,onda se nalet tuge vrati:(

one skini famrmerice,pa hodam po nogavici koliko mi je dugacka:(:(

Ja volim niske devojke. :per:
:kiss:

Poslednja izmena:

Back