Da mozete da birate koliko cete biti visoki.....

Uh. :)
Meni treba pametan, lep zgodan, bogat,popustljiv, da i sto vidi da se pravi da ne vidi da i sto cuje da se pravi da ne cuje, pa nisu svi takvi bili a i nece da budu. Ne mari ako bude i 1.90 a i nize od toga , ne zanovetam.
Uostalom, nisam je metar devedeset pa da mi treba metar devedes pet, a na vecu od osmaka do deset cm se ne penjem. Mislim, potpeticu osam do deset centimetara :)

a meni je idealna za žene 177-8 i kad staneš na štikle bude super xDD :D:D
a za muške 180 do 190 preko toga je mnogo

Wtf ? O.O
i kad staneš na štikle bude super xDD :D:D
Ne,veruj mi da ne bude super O.O
Bude uzasno ! Tragicno !

Nego...Ja... :butkice:
Visoka (ironija) sam 157 :D :zcepanje:
Ne bih se ljutila da porastem jos nekih 5 cm :D
Ali,ne smeta mi ni ovako xD
Recimo,na maturi sam bila savrsena sa svojih 170,5 :D
Nemam komplekse,i srecna sam sto sam potpuno proporcionalna :D hahahaha
I jedino sto mi 'fali' je mozda tih 5 cm :D
Mada mi ni ne trebaju :D
I dalje sam Ms.Perfect B)

Pa joj nevalja ti toliko da si niska zato sto kada dobijes 2 kile izgledat ce ti kao da si dobila 6 i tak super ti je tako 163

To ne zavisi od visine već od građe...
Viđala sam devojke koje imaju 180 i sitne su i one sa 160 i imaju široka ramena i bokove.
Sve zavisi kako ti i gde ta kilaža odlazi, ako se raspoređuje ravnomerno onda je manje više ok... meni se napr. ne vidi i uvek izgledam bar pet kg mršavije, a nedavno sam stala na vagu i sama sebe iznenadila....

To ne zavisi od visine već od građe...
Viđala sam devojke koje imaju 180 i sitne su i one sa 160 i imaju široka ramena i bokove.
Sve zavisi kako ti i gde ta kilaža odlazi, ako se raspoređuje ravnomerno onda je manje više ok... meni se napr. ne vidi i uvek izgledam bar pet kg mršavije, a nedavno sam stala na vagu i sama sebe iznenadila....
Eh pa ti si onda sretnica.Samnom u razred ide devojka isto tako niska i na njoj se vidi svaka kila koju dobije kao i vecina cura koje znam.Ti si prava sretnica...

Back