Da li

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moje probleme samo supci mogu napraviti,brat mi se zgadio evo sad opet lazima i pokusajima da izvuce nuzni deo necega sto ne postoji
Ma ja bi odjebala to.Znas sta,pa haj da me drugi **** u mozak,al kad moja porodica,to je teze.Umjesto da da ruku za tebe ako treba,on se istresa.Pa do kad vise?Umjesto da je sretan zbog tebe sto ti nesto ide.Dvojica,majka mrtva.Da je srece disali bi jedan za drugog.

Moje probleme samo supci mogu napraviti,brat mi se zgadio evo sad opet lazima i pokusajima da izvuce nuzni deo necega sto ne postoji

1 bivsi prijatelj koji mi je dugovao pare za auto, mi namesti da me uhapse gde sam bio par sati u pritvoru,to ga je kasnije kostalo 1000€ vise da bi dobio auto,mora neki balans da se napravi u univerzumu,nije mi se zgadio jer bog sve vidi ali ima jos takvih govanceta koje sam teglio u zivotu
Sta covjek da radi?Ev moj jedan rodjak,podsjeti me,tip mu duzan par hiljada.Zove ga.On mu odgovara:sta hoces?A para se najeo.Nalago prvo treba mu jadnom.

Ma ja bi odjebala to.Znas sta,pa haj da me drugi **** u mozak,al kad moja porodica,to je teze.Umjesto da da ruku za tebe ako treba,on se istresa.Pa do kad vise?Umjesto da je sretan zbog tebe sto ti nesto ide.Dvojica,majka mrtva.Da je srece disali bi jedan za drugog.
Ma saberem ja ceo zivot pa vidim da nikad nisam ni imao brata,gade mi se takvi ljudi za majku da ne izvadi pare da je sahrani,jos se zali kako nisam njega stavio na spomen plocu,za koju opet nije hteo da da dinar a pred sudom ima ista prava,pa ni preko mene mrtvog

Sta covjek da radi?Ev moj jedan rodjak,podsjeti me,tip mu duzan par hiljada.Zove ga.On mu odgovara:sta hoces?A para se najeo.Nalago prvo treba mu jadnom.
I tako casnog coveka uvuku u hroniku da ode da ga odrobija s osmehom da jos nekog ne zavije u crno

Ma saberem ja ceo zivot pa vidim da nikad nisam ni imao brata,gade mi se takvi ljudi za majku da ne izvadi pare da je sahrani,jos se zali kako nisam njega stavio na spomen plocu,za koju opet nije hteo da da dinar a pred sudom ima ista prava,pa ni preko mene mrtvog

I tako casnog coveka uvuku u hroniku da ode da ga odrobija s osmehom da jos nekog ne zavije u crno
Slusaj jos ovaj slucaj.Bio je zirant jednom rodjaku.Kontao haj placat ce.Na kraju je morao dvije kuce prodat zbog toga.Ovaj ma ni marke nije dao.Zamisli.Sta bi neko?

Znas sta?Pisala sam ovo vec.Pitaju covjeka imas li dusmana?On kaze:nemam.Na to ce drugi njemu:reci mami da ti rodi jednog.

Ne znam kako je ostao normalan i ne pobije govna
Neznam.Jos na antidepresivima i vec odrobijao nekog.Zamisli tu hodajucu bombu.

Imam samo jednog ortaka iz osnovne koji zivi u poljskoj,nazalost ne vidjamo se cesto i skoro je i njemu majka umrla,jedini covek koji mi je pomogao bez da mu vratim uslugu ,sve ostale na distanci i nikom nista vise

Naravno.Oni kojima sam najvise pomagala su mi najvise zla naneli i zgadili se za ceo zivot.Mozes za mene reci sve ali PORODICA JE SVETINJA POGOTOVO RODITELJI.Neka je stignu moje suze i suze moje majke

Mene je zaova najvise povrjedila i majka joj.Ona je izvrsavala majkine naredbe.Da napomenem,nemam nist vise s tim personama.Ne sjecam se kad sam ih vidjela.Al ove 2 zenturace su mi ogadile zivot.Upamtila sam ova dva personalitija ko najodvratnije nesto.

Back