Da li

koju stranu?
odraslih?
emocionalno nezavisnih?
ko kog vraga stavlja znak jednakosti između ta dva?
i ako se već toliko emancipovao, odakle mu potreba da taguje one koji nisu?
m?

koju stranu?
odraslih?
emocionalno nezavisnih?
ko kog vraga stavlja znak jednakosti između ta dva?
i ako se već toliko emancipovao, odakle mu potreba da taguje one koji nisu?
m?

Sto se zestis?

Ako mislis da je normalno da citav zivot moze da te snadje:

- ...da vam dan zavisio od njega/nje...
- Da morate ujutru da mu cujete glas za dobro jutro, da ako se posvadjate to automatski znaci da vam je bioritam promenjen?
- ...da vam fali svake sec, skoro da ste zavisni od necijeg pogleda, poljupca, prisustva...

tvoja stvar. Meni to nije normalno.

Tvoj osecaj da je neko drugi tag-ovan je opet tvoja stvar.

.. ste nekada bili toliko zaljubljeni da vam dan zavisio od njega/nje?z;)
Da morate ujutru da mu cujete glas za dobro jutro, da ako se posvadjate to automatski znaci da vam je bioritam promenjen?
To je ona zaljubljenost kada prosto zelite da budete toliko sa njim/njom da vam fali svake sec, skoro da ste zavisni od necijeg pogleda, poljupca, prisustva....

nadoknadjivanje svih ostalih potreba u zivotu jednom osobom? trip o smanjenoj odgovornosti i prenosu iste na partnera? nemogucnost da funkcionisete kao odrasla zrela osoba? ili visak slobodnog vremena?
da se sve to prerasti

Da morate ujutru da mu cujete glas za dobro jutro, da ako se posvadjate to automatski znaci da vam je bioritam promenjen?
To je ona zaljubljenost kada prosto zelite da budete toliko sa njim/njom da vam fali svake sec, skoro da ste zavisni od necijeg pogleda, poljupca, prisustva....

Da i nadam se da ce proci...lijepo je ali i ruzno :)!

A ti ?

pa ne moram da budem bas smrtno zaljubljena u nekoga da pozelim da provedem dan sa njim ili da mi pokvari raspolozenje ako nesto nije ok
moj dan zavisi od toga da li su zdravi i veseli moji roditelji
da li je pas razdragan, da li mi je cvece zadovoljno
a da ne govorim o tome kako je moj Sin?
zasto onda moj dan ne bi zavisio i od nekoga sa kim sam, bez obzira koliko su prisutne emocije intenzivne?
to ima veze sa urodjenim senzibilitetom.

Ne...na sreću...

xaxaxa....koliko je ovde straha od ljubavi prisutno.....strasno...
Skoro da zavisim,ali ne zavisim...samo mi treba,njegov osmeh,njegov glas,njegove sale....zasto ? Zato sto me cine srecnom,zivom,jer volim..I mogu sve.Sa tim osmehom mogu sve.

Nisam ovu temu dozivela bukvalno,vec vise u smislu da dozvolimo nekome da nam bude toliko blizak da moze da utice na nase raspolozenje.Da nam je stalo do nekog,necijeg misljenja i necije ljubavi.Da nas moze boleti njegova bol i radovati njegova sreca.Da nam neko moze biti potreban.Pri tom ovo nije nista strasno ili posebno.It' love only...

.............naravno da postoje veze u kojima se sve to desava intenzivnije nego u drugima.
Nikad ti ne prerastes da ti je stalo do toga sta osoba koja je sa tobom u vezi radi ili misli,ali u nekim je vezama to bitnije nego u drugima.
Jedanput sam samo dostigla te neke malo urbanije granice tog stanja gde se pomalo i opterecujes i u realnosti mi se to i ne dopada previse.
Suvise sam aktivna sama po sebi da bi uspela da zauzdam svoje emocije po pitanju bilo cega zbog neke Xte osobe sa kojom sam.

Zato je to zaljubljenost, večiti nemir...niko te ne ražalosti kao on, razveseli kao on...ali tu ima i druga stvar, taj intezitet se javlja , uglavnom kod osoba, koje traže potvrdu sebe, kroz reakcije drugih ...Znaš ono, "Vredim, jer on me treba...."
Ma zaljubljenost je slatka neuroza z:D

Bila sam toliko zaljubljena,ali sad nakon 2 godine vidim da sam bila budala u to vrijeme.Više nisam sa tim dečkom i život mi je odličan,čak i još ljepši.Mene takva veza jednostavno guši...

Ne....

Vidi ja mislio pocinjem da ludim....kad ono savrseno objasnjenje....!:)

Uhh pa kad si zaljubljen poblesavis skroz, jer je zaljubljenost-iluzija koju nam priroda uredila :) zbog lakseg kontakta.
Ali onda se i vidjas s tom osobom pa u medjuvremenu mastas, vise zene o muskarcima, nego muskarci o zenama, jer mi zene vise volimo tu zaljubljenost i mastanje, dok muskarca to isto moze da ometa u delanju, on mora vise da dela ,a manje da masta. :)

Back