Da li..

imate one trenutke kada bi ste svoju voljenu osobu najradije zadavili? Neki njen/njegov gest, recenica, pokret, stav koji vas uzasava uvek iznova i iznova, dovodi vas do ludila? Meni npr je oduvek smetalo kod mog jednog bivseg momka sto je umeo da se okrece i da nekulturno zuri u zene na ulici dok je sa mnom... Znam primer gde muskarca uzasava to sto mu devojka po ceo dan kuca sms, zive zajedno, on mrzi tel ali eto.. Ili npr razbacane carape.. Sta je vas okidac?
Nisam mazohista :idea:

imate one trenutke kada bi ste svoju voljenu osobu najradije zadavili? Neki njen/njegov gest, recenica, pokret, stav koji vas uzasava uvek iznova i iznova, dovodi vas do ludila? Meni npr je oduvek smetalo kod mog jednog bivseg momka sto je umeo da se okrece i da nekulturno zuri u zene na ulici dok je sa mnom... Znam primer gde muskarca uzasava to sto mu devojka po ceo dan kuca sms, zive zajedno, on mrzi tel ali eto.. Ili npr razbacane carape.. Sta je vas okidac?

mrzim da cujem ljude kako piju vodu :confused:

Ja sam mrzeo kada je pocinjala sa njenim pricama... ja, pa ja, pa ja. Isto me nerviralo kako je gledala sve moje poruke iz telefona i cak slala sve iz "draft" foldera na njen broj, narucito poruke sto nisam hteo da joj saljem. Tako da je nisam udavio :D nego sam joj zavezao ruke za krevet i uradio joj isto, malo je falilo da polomi ruku samo da ja nebih video poruke... pricala drugaricama kako mi je spustila slusalicu sto je nisam zvao ceo dan itd...
onda kada je pocinjala sa tim egocentricnim pricama, ja sam istu stvar radio... da ispadne smesna i svati koliko je to ruzno :)

Sve sto se ne tice mene, a sve sto se tice mene je ok!:D

Back