mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.204
Ne možeš da se praviš gluv i slep dok vučić rasprodaje i uništava srbiju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zajebo Vucko i svercereNe možeš da se praviš gluv i slep dok vučić rasprodaje i uništava srbiju.
pre njega je njegov saradnik iz istog sistema , tadic sa jeremicem i dacicem - pokrenuo BRISELSKI SPORAZUM i pitanje Kosova iz saveta bezbednosti UN prebacio u brisel. u te svrhe je cak insistirao u generalnoj skupstini UN da se to prabci u briselМораш пажљивије да читаш.
Постављач је уредно исељавање ограничио на север Косова и Метохије. Јасно.
А ти подмећеш податке са целог Косова и Метохије.
Јасно је да је до доласка Вучића на власт граница била на реци Ибар, а онда је издајник укинуо ту границу и повукао је на Јариње и Брњак.
Ali on se bori kao lavVucic samo ispunjava nalog Zapada, zato je doveden..
jasno mi je da je to njegov spin za medije, a radi sve suprotno..Ali on se bori kao lav
Dinko i Mila će da priznaju Kosovo
Shiptari se iseljavaju
Mi smo najjači na Balkanu
Rusi samo da izbiju na Dunav
Njegov spin jedno, ali ono što je najgore sto ljudi na forumu i van njega veruju tim glupostima?jasno mi je da je to njegov spin za medije, a radi sve suprotno..
Lepo je kad tepaš predsedniku.Zajebo Vucko i svercere
Uh ta nepravda![]()
Jasta ebe mi se i za tebe i za njega,to su te emocijeLepo je kad tepaš predsedniku.
To pokazuje da su u pitanju jake emocije i da postoji lučenje dopamina na pomen njegovog milog nadimka.
Što se ljutiš kad te hvalim. Lepo je kad čovek tepa osobi koju voli. Isto i ja tepam svojoj deci.Pa sve pogrdne nazive ti gazde zabranile,sta se bunis
Ti od kamena spominjes emocije,a rodjene bi prodao![]()
Bez zapada bi tvoja penzija danas bila 15 evra, i to bukvalno.pre njega je njegov saradnik iz istog sistema , tadic sa jeremicem i dacicem - pokrenuo BRISELSKI SPORAZUM i pitanje Kosova iz saveta bezbednosti UN prebacio u brisel. u te svrhe je cak insistirao u generalnoj skupstini UN da se to prabci u brisel
i rekao nasledniku sns bandi - GDE JA STADOH TI NASTAVI
ko vas ne zna...
isti ste sistem kao i sns.
izdajnici
Ће из ината јести ***на. Доста му је блокадера.tipičan Esenes Ćaci bot
Nisam za Vučića ali...
Да у међувремену није проговорио и јапански?vrati li se iz Japana ? ...brinem
U srbiji se penzije isplaćuju u dinarima, jel to neki dodatak u evrima?Bez zapada bi tvoja penzija danas bila 15 evra, i to bukvalno.
Sve iznad 15 evra da vratis, ako si principijelno pro-ruski i anti-zapadno nastrojen.
Pa primio bi dinare, u vrednosti od 15 evra.U srbiji se penzije isplaćuju u dinarima, jel to neki dodatak u evrima?
moguće, ima osnove, zna kineski ko Brus LiДа у међувремену није проговорио и јапански?![]()
Tada bi 15 evra vredelo 100.000 din kada bi amerika nestala.Pa primio bi dinare, u vrednosti od 15 evra.
Preselilo se dosta Srba ali se preselilo i dosta ŠiptaraAutorska
Vučić je zaslužio da mu Kosovski šiptari podignu spomenik u centru Prištine pored Klintonovog.Znate ima ona slika gde ga Klinton u američkoj emisiji tapše po ramenu zato što je još tada platio reket.
On je omogućio Aljbinu Kurtiju da preuzme potpunu kontrolu nad Severom Kosova,da ugasi skoro sve elemente Srpske državnosti,što je rezultiralo velikim iseljavanjem i ostankom bez radnih mesta više hiljada Srba.
Sve ovo što sada radi od Japana i dalje je posledica VAĐENJA OD PRESUDE ZA VELEIZDAJU SRPSKOG RODA NA KOSOVU I METOHIJI.
ovi sa foruma, sigurno imaju neke benefite, nisu bas toliko naivni...sto se tice gastarbajtera, upamtio sam troje forunasa...zivi i radi u Berlinu vec 35 godina, tamo je porodicno...Holandija, sa zeljom da mu AV bude ujak...ovaj je u Rusiji, nema ga odavno...to je ta ekipaNjegov spin jedno, ali ono što je najgore sto ljudi na forumu i van njega veruju tim glupostima?