Da li živite za aplikacije ili za sebe?

white_warg

Iskusan
Poruka
5.882
Imam dosta prijatelja koji svaki sekund slikaju nešto za Instagram,Snapchat,Twitter i ostale društvene mreže.
Da li ste jedni od njih?

Ja nisam.
Telefon mi stoji u džepu a vadim ga jedino kada mi stigne poziv ili poruka.
Slikam nešto ako mi se dopadne,ali nikada ne postavljam nigde.

Sad,ne kažem da je pogrešno postavljati slike svaki sekund i slati ih, ali to mi se nekako čini nepotrebnim. Zar nije bolje uživati u trenutku bez uređaja?

Imam dosta prijatelja koji svaki sekund slikaju nešto za Instagram,Snapchat,Twitter i ostale društvene mreže.
Da li ste jedni od njih?

Ja nisam.

Sad,ne kažem da je pogrešno postavljati slike svaki sekund i slati ih, ali to mi se nekako čini nepotrebnim. Zar nije bolje uživati u trenutku bez uređaja?
Престао сам са коришћењем друштвених мрежа одавно. Раније сам био зависник.

Gledam da smanjim društvene mreže. Sve više sa društvom komuniciram uživo ili eventualno preko poziva ("e, gde da se nađemo?" itd.), a baš izbegavam da koristim društvene mreže ako ne moram.
Baš mi je bezveze otkad sam skontao koliko vremena dnevno mi ode samo na skrolovanje instagrama. Kontam kad bi neko to sabrao ispalo bi da sam za sve to vreme mogao Nobelovu nagradu da dobijem.

Da li ste jedni od njih?

Ja nisam.

Aplikacije i softveri samo osnovni i prema potrebi ,kakav instangram i te gluposti.
I nista bez dobrih browsera .

Gledam da smanjim društvene mreže. Sve više sa društvom komuniciram uživo ili eventualno preko poziva ("e, gde da se nađemo?" itd.), a baš izbegavam da koristim društvene mreže ako ne moram.
Baš mi je bezveze otkad sam skontao koliko vremena dnevno mi ode samo na skrolovanje instagrama. Kontam kad bi neko to sabrao ispalo bi da sam za sve to vreme mogao Nobelovu nagradu da dobijem.
Drustvene mreze su veliko gubljenje vremena i zivota.

Da li ste jedni od njih?

Ja nisam.

Izbegavam da se fotografišem po društvenim mrežama, uživo živeti je neprocenjivo za mene, i ako se slikam to radim da sačuvam neku uspomenu.

Back