Da li zene zaista imaju moc nad muskarcima (i obrnuto)?

moc uvek ima onaj kome je manje stalo

ma, da...ko jos razmislja o manipulaciji kada su emocije prisutne...to mogu samo ljudi ako su totalno hladni prema partneru/pertnerki

da se slozim sa ovim. nezavisno od pola. potpuno tacno

gde je skoncentrisana moc
tu lezi i odgovornost

ako je nekom manje stalo, ne mora tu moc i da zloupotrebi
ja bih to tako rekao

zabce u najkracem opisa

nije to zloupotreba ali ako je svesan toga a vidi se zna da malo vise iskoristi

Da li zene imaju moc nad muskarcima ili ne? Mislim prvenstveno na moc medju nogama (kazu da muskarci na to padaju i rade zbog toga sve i svasta), ali i svi drugi oblici moci dolaze u obzir.
Ako imaju, zasto imaju i zasto mi muskarci ne mozemo da se odupremo (ili mozemo)?

Da li mozda muskarci imaju neku moc nad zenama ili ne?

Da li je u normalnom i zdravom odnosu bitno ko ima moc ili ne, i da li u odnosu dvoje zrelih i normalnih ljudi uopste ima potrebe za nekom "moci"?

Zena ima moc nad zaljubljenim muskarcem. Da :-)

Mudro zadrze sve one vatre koje su se rodile kada su ga vidjele, poljubile, kada su ga prvi put dotakle kradom... zena sve moze, samo ako hoce, ...

tacno... ali muskarac to zna i nikada se ne poigrava sa srcetom kad mu razum govori suprotno... zato su muskarci iskreniji u svojoj ludosti a samo iskrenost se ceni kada se meri neciji stepen sto intelektualnog, sto emocionalnog...

ali to to ne razumes jer si zena omedjena bremenima razuma :roll:

Kazu da su se ratovi vodili radi zena, ja kazem - NE.. vec radi njihovih slabosti, a to su zene. Mada, nisu se ratovi vodili radi zena, ofkors.

Ratovi su se vodili zbog pohlepe, zelje za makljenjem i otimanjem teritorije, zbog sujete, zbog demonstracije moci, nikad zbog zena, samo sto su muskarci shvatili da zene padaju na to, pa, su pravi motiv sakrili i jos ispali plemeniti. :)

Pa znaš kako

Sex is power.
Money is power.
Exchanging sex for money is exchange of power.

Dakle da bi pričali o moći treba neko da ima
ili sekslualnu moć (telo, uneće, kubikažu, želju partnera....) i/ili pare

E sad mislim da nema pićke koja vredi zaista tipa par miliona dolara
E sad ako je neko težak par mlrd onda možda i ima

U svetu prosečnih ljudi
seti se pitao si za MOĆ
prosećna ***** (dakle prosečan sexulani paket - telo, gradja, visina, sexualne mogućnosti, dostupnost na tržištu, potražnja)
vrednija je - moćnija
od prosečne materijane moći muškarca
POSEBNo u srbiji

Back