Da li zene zaista imaju moc nad muskarcima (i obrnuto)?

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Da li zene imaju moc nad muskarcima ili ne? Mislim prvenstveno na moc medju nogama (kazu da muskarci na to padaju i rade zbog toga sve i svasta), ali i svi drugi oblici moci dolaze u obzir.
Ako imaju, zasto imaju i zasto mi muskarci ne mozemo da se odupremo (ili mozemo)?

Da li mozda muskarci imaju neku moc nad zenama ili ne?

Da li je u normalnom i zdravom odnosu bitno ko ima moc ili ne, i da li u odnosu dvoje zrelih i normalnih ljudi uopste ima potrebe za nekom "moci"?

Da li zene imaju moc nad muskarcima ili ne? Mislim prvenstveno na moc medju nogama (kazu da muskarci na to padaju i rade zbog toga sve i svasta), ali i svi drugi oblici moci dolaze u obzir.
Ako imaju, zasto imaju i zasto mi muskarci ne mozemo da se odupremo (ili mozemo)?

Da li je u normalnom i zdravom odnosu bitno ko ima moc ili ne, i da li u odnosu dvoje zrelih i normalnih ljudi uopste ima potrebe za nekom "moci"?
pica moc novac moc,nema novca daj sta das

aj da se ne hvalim , ali mene nisu mogle da kupe pichkom...
pokušavale su, nije da nisu, al onda bi ja uzvratio izjednačavanjem svog kurrca sa njihovom vaginom...što sam im otvoreno stavljao do znanja...znaš ono...kolko meni treba tvoja pichka isto tolko ali isto tolko ni gram manje tebi treba moj ******...prema tome nemoj mi te vaginalne manipulacije živ ti ja, ako misliš da budemo i dalje zajedno...
baš sam opasan jelda :mrgreen:

pogledaj kerove i sve ti jasno...oko nje jedne njih deset, poklaše se ko će da je zaskoči...ona tamo oni tamo...ona vamo oni vamo...
prirorda je tako udesila...
al se nađemo i poneki izrodi koji to baš ne poštujemo i koji ne volimo mahanje pichkom...
odgovor na pitanja je prost...zna se ko se tako ponaša - pičkopaenici, ljudi koji ne viđaju ****** redovno, koji su malo jebbali ili nisu ni malo...oni od žene i njene vagine prave svetinju, oni time sebe dovode u položaj da budu izmanipulisani, da budu pravljeni papučama i magarcima...

moc uvek ima onaj kome je manje stalo
Da, zato bezosecajne skotine dobro prolaze.:neutral:

- - - - - - - - - -

pogledaj kerove i sve ti jasno...oko nje jedne njih deset, poklaše se ko će da je zaskoči...ona tamo oni tamo...ona vamo oni vamo...
prirorda je tako udesila...
al se nađemo i poneki izrodi koji to baš ne poštujemo i koji ne volimo mahanje pichkom...
odgovor na pitanja je prost...zna se ko se tako ponaša - pičkopaenici, ljudi koji ne viđaju ****** redovno, koji su malo jebbali ili nisu ni malo...oni od žene i njene vagine prave svetinju, oni time sebe dovode u položaj da budu izmanipulisani, da budu pravljeni papučama i magarcima...
Jedan lav ima ceo copor lavica koje ga izdrzavaju i love za njega, a on samo krese. Doduse lovi i on krupniju divljac, ali uvek prvi jede i najbolje meso bira.:D
Isto kod jelena.:)

Zezas? Nemas pojma koliko je to cesto, a da ne govorimo o sankcijama koje se uvode u suprotnom. Ja sam jednu bivsu u telefonu zapamtio kao "Ime Sankcija" ! :mrgreen:
UH ....NE ZNAM SMESNO MI ,,,MANIPULISE SE MOZGOM,,,kad znas da je nekome stalo vise , siguran si da mozes,,,ali to mi vise lici na muskarce ....a zene one matore , prejebane,,,cccccc....

Moc je kada te neko slusa, prati, obozava, voli, postuje iz opravdanih razloga, zasluzenih, a ako govorimo o moci i manipulaciji osnovnim ljudskim potrebama kao o necemu velicanstvenom, mislim da onda silno gresimo, zene manipulisu muskarcima vaginom, neki muskarci manipulisu zenama emotivno, svako udara tamo gde je drugi slabiji, ali mislim da ti ljudi nisu ni pametni, ni snalazljivi, vec da su prosti, mizerni, smesni, ja to izjednacavam sa manipulacijom npr da uzmes gladnog coveka i navodis ga na gluposti sa korom hleba, nema tu nista casno, velicanstveno, ljudski, a one koji to rade mogu samo da sazaljevam i da im porucim to da ako misle kako su pametni, kako su nekoga zeznuli, kako su uboli trofej, da oni to zapravo nisu uradili, jer to nikada nece ni moci da rade svesnim, dostojanstvenim i kvalitetnim ljudima, time se sluze gnjide i na to padaju isti takvi tipovi ljudi, nikad velikani. :)

Moc je kada te neko slusa, prati, obozava, voli, postuje iz opravdanih razloga, zasluzenih, a ako govorimo o moci i manipulaciji osnovnim ljudskim potrebama kao o necemu velicanstvenom, mislim da onda silno gresimo, zene manipulisu muskarcima vaginom, neki muskarci manipulisu zenama emotivno, svako udara tamo gde je drugi slabiji, ali mislim da ti ljudi nisu ni pametni, ni snalazljivi, vec da su prosti, mizerni, smesni, ja to izjednacavam sa manipulacijom npr da uzmes gladnog coveka i navodis ga na gluposti sa korom hleba, nema tu nista casno, velicanstveno, ljudski, a one koji to rade mogu samo da sazaljevam i da im porucim to da ako misle kako su pametni, kako su nekoga zeznuli, kako su uboli trofej, da oni to zapravo nisu uradili, jer to nikada nece ni moci da rade svesnim, dostojanstvenim i kvalitetnim ljudima, time se sluze gnjide i na to padaju isti takvi tipovi ljudi, nikad velikani. :)

ma, da...ko jos razmislja o manipulaciji kada su emocije prisutne...to mogu samo ljudi ako su totalno hladni prema partneru/pertnerki

bravo

Eeee? To mi je nepoznato...

To su one sitne, "nevidljive" manipulacije, svakodnevne, kada ljudi nesto zele ali nece direktno da kazu, da ne bude trazili su, ili da ne bude da se nesto uradilo zbog njih, nego, eto, oni to tako konstatuju naglas, sasvim slucajno bas ono sto zele a znaju da ce im partner ispuniti... I to rade sitni ljudi. Nesto tipa "jao, ovo mi se oduvek svidjalo - pa, hoces da ti kupim? - ma, nije potrebno, nisam to imao/la na umu ali ako zelis...", banalan primer.

To su one sitne, "nevidljive" manipulacije, svakodnevne, kada ljudi nesto zele ali nece direktno da kazu, da ne bude trazili su, ili da ne bude da se nesto uradilo zbog njih, nego, eto, oni to tako konstatuju naglas, sasvim slucajno bas ono sto zele a znaju da ce im partner ispuniti... I to rade sitni ljudi. Nesto tipa "jao, ovo mi se oduvek svidjalo - pa, hoces da ti kupim? - ma, nije potrebno, nisam to imao/la na umu ali ako zelis...", banalan primer.

Verovatno da ima takvih kao u tvom primeru...ne bih znala:(

Zezas? Nemas pojma koliko je to cesto, a da ne govorimo o sankcijama koje se uvode u suprotnom. Ja sam jednu bivsu u telefonu zapamtio kao "Ime Sankcija" ! :mrgreen:

Ja mislim da kada se poremeti odnos poverenja i odanosti u odnosu,

zena ima neku zadrsku da se da- u fizickom smislu.

Jer joj fal to neko poverenje... tako da, mnoge to ne rade iz "proracunate manipulacije"- vec tako jednostavno funkcionise....

UH ....NE ZNAM SMESNO MI ,,,MANIPULISE SE MOZGOM,,,kad znas da je nekome stalo vise , siguran si da mozes,,,ali to mi vise lici na muskarce ....a zene one matore , prejebane,,,cccccc....

Slazem se da za manipulaciju moras imati kliker, ali evo uzecemo dva primera.

Devojka zna da je lepa, zgodna, i ima nekog smokljana koji radi sve sto ona hoce, samo da ona bude srecna i da ga voli. Jedan dan, on joj kaze "ne mogu to da uradim" i ona krene pricom "ne volis me, da me volis ti bi to uradio, ako ti neces pa ima drugi ko hoce", i tako direktno napada na ono sto mu je najdraze, u ovom slucaju ona, preti da ce mu uskratiti njenu ljubav i paznju, i samim tim udara na njegovo samopouzdanje izjavom da ce ga ostaviti.

Drugi primer je medjunozjem. Muskarci vole seks, neki bi uradili sve i svasta da dodju do istog, a sto onda neka "lukava" osoba to ne iskoristi. Metoda je ista kao i u predhodnom primeru, "ako neces da uradis nesto ja cu da se povucem i zatvorim, budem hladna (kao ljuta), i nema seksa za tebe".

Opet, svaka manipulacija govori vise o manipulatoru nego o onom ko je izmanipulisan.

to sve krece od malih nogu
muskarci su vecinom razmazeni ubogaljeni mamini i tatini pajseri,a zenske su mamine i tatine prodane duse.Ceo svet je umobolan
to vam je univerzalni odgovor na sve teme sto imate ovde
i ko ne moze da zivi sa tim,kolektivno samoubistvo ce se odigrati na temi fotografije forumasa danas u 20.00h.
slobodno dodjite ili idite u sibir

Back