Heroj.Ulice
Iskusan
- Poruka
- 6.050
Onog sa većom kitomOvog sa zadnjeg ili prednjeg ulaza?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onog sa većom kitomOvog sa zadnjeg ili prednjeg ulaza?
E to ti je onaj cvijet!Onog sa većom kitom
Сви плаћају.Ovaj nije nista iebo a da nije platio![]()
Ne znam za 98%. Kod mene je bila teen klasika. Pijan k'o bulja. Jedva se sećam. A ona, hvala bogu sutra otišla kući. Delovala jebljivo kroz tri flaše rakije.Dobro, vas muškaraca 98% je izgubilo nevinost sa 14, prevarila vas neka starka od 23 godine
Previše filmova gledate, što ne kažete istinu, ne kontam.
U reduE to ti je onaj cvijet!![]()
Vjerovatno i ti njoj pijanoj.Ne znam za 98%. Kod mene je bila teen klasika. Pijan k'o bulja. Jedva se sećam. A ona, hvala bogu sutra otišla kući. Delovala jebljivo kroz tri flaše rakije.
Iskreno, ja sebe trezan ne bih.Vjerovatno i ti njoj pijanoj.
Pošteno.Iskreno, ja sebe trezan ne bih.
I vodite računa šta pišete, ptf Žene, ne pljujte po ženama!
Ja sam spavao sa devojkom, kojoj je suprug bio prvi, toliko ga je volela da ga je ladno prevarila, bez trunke srama, i tako mi se vucarali mesecima, a na društvenim mrezama ljubav cveta, jadan on, on nju bas voliSve žene za koje znam da su u braku sa svojim "prvim" ludo su zaljubljene u svoje supruge. Sa ostalim ženama to i nije baš slučaj.
Zenska posla moj Luka, kako smo mi naivni.Ja sam spavao sa devojkom, kojoj je suprug bio prvi, toliko ga je volela da ga je ladno prevarila, bez trunke srama, i tako mi se vucarali mesecima, a na društvenim mrezama ljubav cveta, jadan on, on nju bas voli
kao,na kog prvog mislite?Sta reci a ne zaplakati (od srece, naravno)
![]()
Ne mogu odluciti, iskreno.kao,na kog prvog mislite?![]()
o boze protracise zivot na jedog muskarca.
Opet greska. Sta ako voli nekog drugog?Da, ako joj je prvi i jedini
,,,ako je bio dobar,,,Iskreno vole samo poslednjeg![]()