Da li zene ne razumeju muškarce, kao što muškarci ne razumeju žene?

da se čuzi da su muškarci komplikovani, a ja baš mislim da smo mi muškarci prilično jednostavni
r2gsihfffwn21.jpg

Odgovorila sam, ne razumem muskarce.
Otud I otvaram ovoliko glupih tema.
ah, ja mislio nisi skontala na sta mislim 😅
mozda je u oravu Vatra da sam gl*p hehe
Mislim da vi muskarce mozete vrlo lako razumete ako ne idete u analizirate previše, muski mozak je prilicno logican i racionalan, i generalno radi po šablonu.
I teme su zi prilicno zanimljive zapravo, bace na razmisljanje.

ah, ja mislio nisi skontala na sta mislim 😅
mozda je u oravu Vatra da sam gl*p hehe
Mislim da vi muskarce mozete vrlo lako razumete ako ne idete u analizirate previše, muski mozak je prilicno logican i racionalan, i generalno radi po šablonu.
I teme su zi prilicno zanimljive zapravo, bace na razmisljanje.
zivotni problemi zena.

Najveća zabluda koju muškarac može da ima je da će neko da ga voli, eto, zbog toga kakav je i ko je. Žene, deca i kućni ljubimci se jedino vole bezrezervno a muškarci samo na osnovu toga koliko mogu da daju i priušte nekome.
kristofere, prestani da juriš sponzoruše i videćeš da nisu sve žene takve

Kakve su Nemice kao partnerke?
S obzirom da sam radio tamo, imam neki uvid.
Totalno drugaciji mentalitet od naseg, a i razlikuje se mentalitet u zavisnosti gde u Nemackoj. U suštini kad uporedis sa nasim zenama, sve zavisi sta ti trazis u zivotu, to je individualno. Meni imaju i pluseve i mane.
Rekao bih da nema puno neobaveznog caskanja (tzv small talk, ne znam kako se na nasem kaze to), rodne uloge nisu previse izrazene, ceni se jednakost polova, tako da balkanske mačo fore tamo bas i ne prolaze, ceni se nezavisnost i individualnost, tako da posesivnost, ljubomora, pokusavanje da je menjas i slicno ne prolazi. Cine mi se generalno direktne u komunilaciji u poredjenju sa nasim zenama, znaju delovati hladno, al to zavisi od osobe, nasuprot stereotipu, humor im je odlican. E sad ako je iz grada a ne sa sela, ne ocekuj domacicu, ona ima svoj dinar, i ne ocekuj da oseca obavezu da ti pere, pegla, kuva itd Poslovi, kao i troskovi se generalno dele. Na prvom sastanku nemoj ni da pokusas ti da platis, jer ce te gledati cudno 😁 svako svoje ili poča pola, mada ovo generalizujem malo. A ako nemas, ona ce ti platiti bez problema, to se ne gleda.
Da li se varaju i kako gledaju na to?
Kao i svuda u Evropi, vecina ne vara, i gleda se kao i svuda sa osudom. Mada je drustvo prilicno liberalno, i sex nije nikakav tabu.

Kakve su Nemice kao partnerke? Da li se varaju i kako gledaju na to?
isto tako od nasih cućes cesto kako su Nemice ruzne, ja se sa zim slazem delimicno, mozda su nase devojke lepse u proseku, al Nemica kad je lepa, lepa je da boli, isto tako ove na istoku mi vuku na Poljakinje izgledom, na sevru su bise plave, vidi se taj Germanski grn, opet u Bavariji imaju neki treci izgled itd
Razlikuju se od regije do regije, ipak je to teritorija gde su se mnogi narodi mesali Germani, Sloveni, Kelti, Mediteraci itd

Back