- Poruka
- 6.917
da se čuzi da su muškarci komplikovani, a ja baš mislim da smo mi muškarci prilično jednostavni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da se čuzi da su muškarci komplikovani, a ja baš mislim da smo mi muškarci prilično jednostavni
pitam da li zene imaju problem da razumeju muskarace?Ne razumem.
Odgovorila sam, ne razumem muskarce.pitam da li zene imaju problem da razumeju muskarace?
zna se da muskarci uvek kazu da ne razumeju zene, da li zene imaju te probleme?
ah, ja mislio nisi skontala na sta mislimOdgovorila sam, ne razumem muskarce.
Otud I otvaram ovoliko glupih tema.
zivotni problemi zena.ah, ja mislio nisi skontala na sta mislim
mozda je u oravu Vatra da sam gl*p hehe
Mislim da vi muskarce mozete vrlo lako razumete ako ne idete u analizirate previše, muski mozak je prilicno logican i racionalan, i generalno radi po šablonu.
I teme su zi prilicno zanimljive zapravo, bace na razmisljanje.
Žene su jednostavne: žele pažnju.
Muškarci su jednostavni: žele da jašu.
To je sve što treba da se zna o muško ženskim odnosima.
U Ustav da uđeAmandman !![]()
Kakve su Nemice kao partnerke? Da li se varaju i kako gledaju na to?U Ustav da uđe![]()
kristofere, prestani da juriš sponzoruše i videćeš da nisu sve žene takveNajveća zabluda koju muškarac može da ima je da će neko da ga voli, eto, zbog toga kakav je i ko je. Žene, deca i kućni ljubimci se jedino vole bezrezervno a muškarci samo na osnovu toga koliko mogu da daju i priušte nekome.
Žene su svuda iste, kao i muškarci, nacija nema veze sa tim.Kakve su Nemice kao partnerke? Da li se varaju i kako gledaju na to?
kristofere, prestani da juriš sponzoruše i videćeš da nisu sve žene takve
ima kultura, mentalitet, tradicija, socijalne norme, uticaj drustva i popularne kulture itd.Žene su svuda iste, kao i muškarci, nacija nema veze sa tim.
morarac mora da je postuje samo onoliko koliko ona postuje njega.Zena je sveto bice. U mukama radja novi zivot. Muskarac mora da je postuje, razume i pomaze koliko je to u njegovoj moci.
S obzirom da sam radio tamo, imam neki uvid.Kakve su Nemice kao partnerke?
Kao i svuda u Evropi, vecina ne vara, i gleda se kao i svuda sa osudom. Mada je drustvo prilicno liberalno, i sex nije nikakav tabu.Da li se varaju i kako gledaju na to?
isto tako od nasih cućes cesto kako su Nemice ruzne, ja se sa zim slazem delimicno, mozda su nase devojke lepse u proseku, al Nemica kad je lepa, lepa je da boli, isto tako ove na istoku mi vuku na Poljakinje izgledom, na sevru su bise plave, vidi se taj Germanski grn, opet u Bavariji imaju neki treci izgled itdKakve su Nemice kao partnerke? Da li se varaju i kako gledaju na to?