Da li žena mora baš u svakoj prilici da bude seksi i da pokaže sike i butkice?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bila sam na dva maskenbala u poslednjih nedelju dana i primetila sam da međ' ženskim maskama, koje su mahom neduhovite (ne sve, naravno, bilo ih je ekstra), dominiraju gole butine i dupeta :mrgreen:

Mene zanima kako vi gledate na 10% zečica, 20% qrvi i 40% "nečega" međ ženskim rodom na, recimo, nekom tako maskenbalu? Je l vam to kul, super što ima mesa, ili mislite da prilika i nije baš obavezno za pokazivanje delova tela?

mi na to gledamo kao želju da se pokaže što više, pošto je to jedinstvena prilika da se ne vidi koja je...misim...sigurno su to neke smerne supruge i domaćice, puštene sa lanca...

..druga stvar...dovoljno je dupeta i nogu i polugolih sisa i u redovnim okolnostima...misim...ovako, uobičajeno oko nas...pa da bi to morali da gledamo još i na maskenbalu...tj. nije zanimljivo...
...

...tako da na te stvari gledam otprilike slično ko nervozna Leksa...

Bila sam na dva maskenbala u poslednjih nedelju dana i primetila sam da međ' ženskim maskama, koje su mahom neduhovite (ne sve, naravno, bilo ih je ekstra), dominiraju gole butine i dupeta :mrgreen:

Mene zanima kako vi gledate na 10% zečica, 20% qrvi i 40% "nečega" međ ženskim rodom na, recimo, nekom tako maskenbalu? Je l vam to kul, super što ima mesa, ili mislite da prilika i nije baš obavezno za pokazivanje delova tela?

Ако је жена занимљива и секси може да дође и у џаку. Бутке и дупе нису пресудни.

Zene su sasvim zaboravile na to da kvalitetne muskarce privlachi lepota (lepo lice, lepo telo, lepa kosa, lepo ponasanje, lepo drzanje, lepo pricanje), a ne kolichina otkrivene kozhe uz prilicnu kolicinu skoro scenske sminke. Kad se razgolite po svaku cenu, onda se posle cude kako to da im ne prilaze shmekeri, nego sve neki buzdovani. Pa normalno je da buzdovani prilaze erotski eksplicitno obucenim devojkama jer siroti buzdovani u njima vide mogucnost seksanja koje im redovno manjka u zivotu. A pravi dase zapaze samo one devojke koje su lepe ili koje zrache i ''zauzimaju prostor'' (ne znam kako drugacije da nazovem tu pojavu, al to je ono kad neka osoba udje u neki prostor, svi primete njeno prisustvo i obrate paznju na nju. Ta osobina nema skoro nikakve veze sa oblacenjem, a moze je svako razviti kod sebe ako se potrudi).

Meni je ponekad zhao kad vidim koliko se devojke dovijaju da privuku paznju isto koliko mi je zhao i onih jadnicaka okolo koji u njih ceznjivo gledaju cesto na debeloj distanci. Da imaju samo malo vise duha i samoposhtovanja, verovatno ne bi jedni druge tako iscimavali na temu erotike, nego bi lako uspostavili kontakt i dosli do ispunjenja svojih zelja, kakvih god.

U ovim godinama te pojave gledam kao obican prikaz na ekranu i cesto pomislim da mi je bas drago sto mi je mladost prosla u jednoj sasvim drugacijoj i kvalitetnijoj vrsti musko zenske vizuelne komunikacije.

Poslednja izmena:

Sike i butkice?
Bar za muski svet je to ocaravajuce i zanosno, ne verujem da bi se ijedan bunio zbog cestih nepokrivanja odredjenih delova tela,
... nemora, no pozeljno je sto manje odece svude i na svkom mestu :neutral:

Ima puno vrsta seksi odece u kojoj se ne otkrivaju ni sike ni butkice. Na takvu odecu muskarci reaguju nesvesni toga sta im je zapravo privuklo paznju. Postoji ipak jedan mali problem u odabiru takve odece: mora biti zgodno telo inace nema efekta. Kod razgolicavanja se loshe telo teze sagleda, verovali ili ne, upravo zato sto se obraca paznja na kolicinu otkrivene kozhe koja je ponekad i jedini erotski element kada je prati npr. spljostena goozica, salce na bubrezima i stomaku ili smezurana koza od podizanja grudi na silu.

Back