Da li žena mora baš u svakoj prilici da bude seksi i da pokaže sike i butkice?

Lexa

Buduća legenda
Poruka
30.368
Bila sam na dva maskenbala u poslednjih nedelju dana i primetila sam da međ' ženskim maskama, koje su mahom neduhovite (ne sve, naravno, bilo ih je ekstra), dominiraju gole butine i dupeta :mrgreen:

Mene zanima kako vi gledate na 10% zečica, 20% qrvi i 40% "nečega" međ ženskim rodom na, recimo, nekom tako maskenbalu? Je l vam to kul, super što ima mesa, ili mislite da prilika i nije baš obavezno za pokazivanje delova tela?
 
Bzvz...Svođenje samo na jedno...I mislim da ih muškarci ne teraju na to već to rade same...Ako traže muškarce koji padaju samo na to to je njihova stvar.Na masknebalu ili na žurci uopšte gledam na to kao na preterivanje,slepo praćenje trendova,neukus.Posebno je bzvz kad neka pametna devojka tako nešto obuče pa izigrava...Opet ima i onih koje znaju to da nose pa ih ne gledaš tako,iste su u čemu god da su...
 
Pa dobro ima ih koje se inače tako oblače, pa na maskenbal dođu, brate, u maski :)
Ne moraju baš da se nagrde ali bar da stave neku masku, neam pojma. Tako nemad slušam kako sa jedne strane se gade tih curica što paradiraju sa golim nogicama, dok drugi valjda misle da su ove koje ih ne pokazuju aždahe kojih se treba kloniti :) večite dileme, avaj... svetu se ne more ugoditi.

Koji li su u većini,. pa da bar probam majq mu :mrgreen:
 
Zene toliko forsiraju tu golotinju i kad nije maskenbal da ista postaje prevazidjena....gde god se okrenes golo dupe, izbacene sise, dopicnjak, napucena usta, umetci (nokti, kosa, trepavice, obrve....)..ucinice da muskarci postanu nezainteresovani za seks, jer svaki dan sve to vidjaju u preteranim kolicinama..

Nema reklame, filma, posla gde golotinja ne igra glavnu ulogu...."prava" zena sposobna je smuvati muskarca cak i u skijaskom kombinezonu...zapeta do grla, sa sve kapom na glavi, samo oci da se vide...:lol:

to je samo maskenbal gde se preobuku da nisu ono što jesu

Sto bi znacilo da su isfrustrirane jer njihovi muskarci ne obracaju paznju na njih, pa zele bar jedan dan da se osecaju kao sesksulje..:p
 
Poslednja izmena:
da sam na maskenbalu maskirana u mumiju,ako sam interesantna nekom liku prici ce mi,mozda bi ga vise popalilo odmotavanje mojih zavoja nego golo dupe i sta ti ja znam..nikada se nisam golitila,jer smatram da nije to za svacije oci,i da mozda ne zeli svako da gleda u moje sise,i da bi nekome bilo neprijatno..i cemu toliko potenciranje na seksu..
 
Bila sam i ja na tri maskenbala prosle godine i obecala sam da necu ici vise iz jedinog i prostog razloga- Gotovo sve su bile maskirane u prostitutke, ali stvarno... Cak su to i govorile...
Meni se cini da one, jednostavno, nemaju hrabrosti da se pred svojim muzjakomz:) vrckaju i pricaju bezobrazne reci z:mrgreen:, pa su im ovakva desavanja izgovori..
Ali, ozbiljno tako mislim...
Da nije tuzno, bilo bi smesno!
 

Back
Top