Da li zelite sex sa mnom,sada?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bash me zanima ko ce da moralishe...
ja ne verujem u deda mraza, ali da mi se desi ta situacija,
najverovatnije bih pristao, pod uslovom da nisam zaljubljen ili slichno...
msm, to mi se vec takoreci desilo, al sam voleo, pa sam odbio,
i naravno, posle kad sam je video na duplerici Playboy-a, debelo se pokajao...

Većina ljudi ima strah od odbijanja, al uzmimo da nema tog straha.

Sta biste uradili da vam pridje atraktivna osoba u sred dana i pita vas da li želite seks sa njom?

Pitanje je za oba pola

Osim ako nisam na nekoj svingerajskoj zabavi, ili tako nesto....iskreno, gledao bih je ko neku ludacu. Ali to ne znaci da ne bih razmotrio ponudu :cool:

Tesko da bih pristao.

Poslednja izmena:
vidim ja da od seksa ovde nista biti nece dok se vi dogovorite oko gramatike :(

Ovde grmatika i ne bi igrala nikakvu ulogu jer se radi o govornom jeziku..
Ali, eto, ja numem da odolim;)

Dok sam ja bila mlada ( a to bilo odavno) takvih pitanja nije bilo, barem se nije pitalo recima ( a mnogo je sve i bolje i lepse bez price)
jer ja zaista ne znam da li bi iko tek tako odgovorio na postavljeno pitanje na bilo koji nacin potvrdno.

Većina ljudi ima strah od odbijanja, al uzmimo da nema tog straha.

Sta biste uradili da vam pridje atraktivna osoba u sred dana i pita vas da li želite seks sa njom?

Pitanje je za oba pola
Uh, kod mene je ponekad potrebno vise od fizicke privlacnosti. Potrebno je da mi neko psihicki bude privlacan.
Sad, sta koga pali...
Znaci ukoliko ne bih poznavao tu devojku pomislio bih da je mozda klinicki luda, a u tom slucaju ni ne znam koja fizicka privlacnost ne bi mogla da izbaci gadjenje i strepnju.:(
A u takvim uslovima tesko da sex moze da bude dobar.

Ako bih je poznavao i imao dobro misljenje o njoj, bujica strasti bi se aktivirala. :malav:

Srce moje i ja sa tobom..:cmok2:
Nego pitanje je .. Sta bi bilo da ti pridje zgodni macan i pita te da li bi sada htela sex sa njim..

Sve, samo da nije izgledan i zgodan.
Uopste me ne privlace takvi. Vise volim one potuljene, malo stidljive, al opet, oni se nikada ne bi usudili ni dobar dan da mi kazu:D

- - - - - - - - - -

da sex moze da bude dobar.[/B]

:
Ma ko te bre puta za dobar?:D

Auh teško pitanje :D Što rekao mmaher ne vjeriujem u deda mraza i znam da su šanse da se desi tako nešto vrlo male. Da mi takvo pitanje postavi djevojka koju vidim prvi put u životu vjerovatno ne bih pristao. Ne zbog morala nego zbog rizika po zdravlje. A ako bi ga postavila djevojka koju znam naravno da bih pristao.

Back