Da li zelite da se Srbija prikljuci u NATO

Alekasandar3:
Чујем да ће даприме СПС у владу место Г17.
Сад ће Ружица да се рукује са министром Дачићем.
Da,moguce,jer su Mladji-kradji porucili ako mu nesto nije jasno da mogu on i njegovi da se kupe iz Vlade,pa meni je sad drazi lik,ma koliko me godinama iritirao sa svojim drskim ponasanjem dok je bio u vlasti Dacic,barem je rekao za preregistraciju"crnogoraca"da ljudi nisu krivi sto se SCG raspala i da to treba dozvoliti...ma imam bre sve da vas davim na forumu sve dok ne svane dan preregistracije,onda cete biti mirni od Sarge-a i njegovih postova :D

SargeBG:
Da,moguce,jer su Mladji-kradji porucili ako mu nesto nije jasno da mogu on i njegovi da se kupe iz Vlade,pa meni je sad drazi lik,ma koliko me godinama iritirao sa svojim drskim ponasanjem dok je bio u vlasti Dacic,barem je rekao za preregistraciju"crnogoraca"da ljudi nisu krivi sto se SCG raspala i da to treba dozvoliti...ma imam bre sve da vas davim na forumu sve dok ne svane dan preregistracije,onda cete biti mirni od Sarge-a i njegovih postova :D
Pa to će da se desi kad radikali dođu na vlast.

SargeBG:
Ali su ti ljudi kupili kola nakon raspada saveza, i to je razumljivo zasto se i mi radikali bunimo protiv preregistracije, jer time se radi legalna prevara i enormna zarada na vozilima!! Dakle nisi rekao istinu da su kupili auto kada je vec bio raspadnut savez sa srbijom!! To je sasvim druga stvar i prica!! Te netreba zaliti vec im strogo zabraniti uvoz i preregistraciju. Svako ima crno-na belo u saobracajnoj gde pise kad je vozilo promenilo vlasnika, ja se bar lepo secam da dok smo bili u savezu retko sam vidjao CG tablice u gradu, a kako smo se raspali vrijev po ulicama!!!

Back