Da li zbog tragedije u Užicu Tadić i Šutanovac treba da podnesu ostavke?

Da li zbog tragedije u Uzicu Sutanovac i Tadic treba da podnesu ostavke?

• TREBA

• NE TREBA

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nema Sutanovac nista sa tim... koliko su vase fabrike namenske industrije u losem stanju imao sam prilikike da vidim kada sam ugovaro posao sa "MB" Lucani.... ljudi rade za masinama iz 1939. godine koje su ratna reparacija od naci nemacke, za platu od 25 000 din. i tu ministar nista nije kriv... vec olos od direktora.... izgradio lik hacijendu iznad varosice i uziva, koliko sam video i klub sponzorise parama koje uzimaju od radnickih plata... ljudi rade jedan od najrizicnijih poslova u drzavi, a placeni bedno.... a godisnje izvezu 30 mil.... rukovodstvo fabrike odlucuje u sta ce uloziti taj novac, ane ministar odbrane... i u Uzicu je ista situacija... tako da smatram da su najodgovorniji likovi koji vode fabriku.... a ne ministar odbrane.... a sto se BT tice to su svercerovi vlazni snovi....

pa dobro ...a ko postavlja direktora....ko kontrolise rad u namenskoj industriji ????

pa dobro ...a ko postavlja direktora....ko kontrolise rad u namenskoj industriji ????

Direktor konkretno MB je covek iz Milosevicevog vremena.... Ima cin pukovnika i koliko sam razumeo ima veoma jake veze u beogradu.... cak su ga i smenili kad su izginuli radnici u dva navrata u MB-u, ali se vratio.... i to pod izgovorom da jedino on moze da obezbedi posao.... a ispunio sve uslove za penziju.....

Back